Bank Asya 1.Lig 30.Hafta- SAMSUNSPOR'UMUZ 1 - 0 Diyarbakırspor

Başlatan samsunmania, 05 April 2009, 22:17:55

« önceki - sonraki »

tanju55

berusa55

İmkanın varsa Ntv Spor'u aç kardeşim maç 5'te başladı.

tanju55

MeL_55

tanju55

MeL_55

Alıntı yapılan: tanju55 - 13 April 2009, 17:40:30
internet üzerinden ???

skoru alabilirmiyim :D

Internet üzerinden bilemem. Justin.tv arastir..
İlk yarıyı 46-51 önde bitirdik.

tanju55

Fecr_55

Alıntımac basladi ve 4 dakikanin ardindan 7-13öndeyiz..
yurtdisinda Ntv Spor yayini yok bu yüzden benim gibi izleyemeyenler http://de.justin.tv/adstv1 adresinden seyredebilir ama net yayiniyla gercek mac arasinda yaklasik 10 dakikalik gecikme var!!!

konu icin yanlis basliga bakiyorsun tanju55..ayrica adres de yukarda...

KocumVolkan

yarın yazılılarım var gidemedim maça inşallah alırız

MeL_55

Internet üzerinden izlemek istiyen...

http://ligtvdevu.net/kanal/turks34.html

Daha kaliteli yayin bulan link versin lütfen

Tufan

maçı izleyemeyecem arkadaşlara gitmem lazım.
çeyrek sıfır olsun biz kazanalım bi daha düşme falan konuşmayalım.

Recep

maço

S.A. SAMSUN lu arkadaşlar diyarbakırspor ile alakalı sayfaların tümünü okudum siz diğerleri gibi değilsiniz, eleştirileriniz güzel iiddanız yok ondan mı acaba, ama neyse benim samsuna aşırı derece de bir sempatim var şehrinize tabi: ;) samsunspor un bu halde olmasına üzüldüm büyükşehir takımları nın durumları ile, hiç tarftarı olmayan süperlig de bulunan takımlar, bunlar sahipsizliğin sonuçları ben ce biz bundan 6 yıl önce şehri gelin gibi süslerdik 1.lige çıkıyoruz diye ama malesef tam 5 kez play off tan geri döndük şimdi şehirde 10 bilemedin 12 tane bayrak asılmış onuda taraftarlar derneği astı diyarbakırspor çok zor günler geçiriyor ekonomik kriz ve geçmişte başkanlık adı altında ihalelere girip kulübü soyan hırsızlar yüzünden biz yardım kampanyası başlattık toplanan paraya bile haciz getirildi diyarbakırspor un bu halde olmasının tek sebebi var inanç ve başkanımız maçlarımızın yarısı 1-0 ile bitmiş inşallah bu akşam maç berabere biter ne şiş yansın ne kebap misali benim asıl bu siteye giriş ve de yorum yazmamın tek sebebi TİMOFTE dediğiniz kardeş siması beni çok iyi biri olduğunu ıspatlıyor ayrıca benim yaşıtım ve de adaşımALLAH gani gani rahmet eylesin tüm samsun biz gurubunun tekrardan başı sağ olsun mekanı cennet olsun.bide şunu söylemek istiyorum her kürt o malüm kanlı terör örgütünden değildir ALLAHA EMANET OLUNUZ ..

55Bafra55

Recep

hadi Bismillah Allah utandırmasın
hayırlısı ne ise o olsun