Bank Asya 1.Lig 28.Hafta | Kdc. Karabükspor - Samsunspor'umuz : 1-1

Başlatan MeL_55, 22 March 2009, 18:56:59

« önceki - sonraki »

emre

ali ihsan abi deki o hırs bizim futbolcularda olsun bırakın play off u bu takım ilk 2 deydi. ;)  ;D

Akyol

Kar6 gol sevinci adı altında futbolcuları sevgisiyle öldürme eyleminde bu kez de başarısız ayrıldı :P özellikle oktay ın kar6 dan uzak duruşu manidar harbi bu oktay ın formu neden düştü kar 6  :P

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 30 March 2009, 23:12:39
sallama birader
Turgut golü atar atmaz koştu abi bu golü senin için attım sen her hafta maça gel senin için bir golüm mutlaka olacak dedi  ;D
bunu herkeste sende duydun ama olayları sapıtıyorsun ;D

Turgut Selo Reis'ten korkusundan attı golü  :D.İstanbul'a sizinle geleceğim dedi maçtan önce,Selo reis'te gol atmazsan Bolu dağında atarım seni aşağıya dedi  ;D

mehmet yılmaz

Ağır abiler tenezzül edip de tellere gitmemişler bile :) ( Selo Reis, Recep abi ve Çelebi  :P )

Eğer topçular yukarı gelecek sanıyorsanız yanılıyorsunuz!!

berusa55

Ne güzel bir fotodur şu. 5 kişi de 10 kişi de olsak Samsunspor taraftarı her yerde. Helal olsun dostlar gidip formamızı yalnız bırakmayanlara. Teşekkürler tek tek...

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 30 March 2009, 23:34:15
Ağır abiler tenezzül edip de tellere gitmemişler bile :) ( Selo Reis, Recep abi ve Çelebi  :P )

Recep Abi Selo Reis'in arkasına saklanmakla meşguldü  :D Ama nafile Turgut gördü onu  :D

**KaR6**

akyool, ateslere atma bizi ;D turgutu aradan cıakracaktım ama recep abim nerde diye dolanıodu uzak kaldı, burhanın kulagını cektim bende ;D oktay a evlilik yaramadııı ;D

berusa55

Mustafa cidden güzel deplasman yapmışsınız tebrikler. Hele yolda durup Samsun tabelası önündeki fotonuz olayı tamamlamış   :)

Kais

:D

celebi

Biz recep abi ve selo resile birlikte maçtan önce zaten çağırdık onu tribüne ve konuştuk ve gol atacağına szö verdi.ve sözünü tuttu. bunun sonucunda sevinci kardeşlerimzle paylaştılar.

selahattin55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 30 March 2009, 23:49:09
Recep Abi Selo Reis'in arkasına saklanmakla meşguldü  :D Ama nafile Turgut gördü onu  :D

ben karabüke kadar gitmişim bırak yanımıza kadarda futbolcular gelsin.

veis

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 March 2009, 23:35:43
Ne güzel bir fotodur şu. 5 kişi de 10 kişi de olsak Samsunspor taraftarı her yerde. Helal olsun dostlar gidip formamızı yalnız bırakmayanlara. Teşekkürler tek tek...

yanlız o görüntüden 10 dakika sonra üstümüzde samsunspor ile ilgili hiçbirşey kalmadı :P

selahattin55

aslında recep abi arkama saklanmıştı tugut doğan görünümlü şahin beni görmesin adamın yüzüne bakacak yüzüm kalmadı diyordu.

edmontdante

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 March 2009, 00:47:30
akyool, ateslere atma bizi ;D turgutu aradan cıakracaktım ama recep abim nerde diye dolanıodu uzak kaldı,

Aman Mustafa onlara ihtiyacımız var yetenekli adamlar bilekler yumuşak,arap atı gibi sürat daha ne istiyorsun.