CHP Samsun Büyüksehir Bld. Bsk. Adayi Mehmet Atalay´dan SAMSUNSPOR´a destek sözü

Başlatan europe_55, 25 January 2009, 00:53:39

« önceki - sonraki »

sirin_polis25

YA BUNLAR HEP ZENGŞN İNSANLAR NEDEN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BEKLİOLAR Kİ SAMSUNU VE SAMSUNSPORU SEVİOALARSA BUGÜN EL ATSINLAR

since1965

Yusuf Ziya ya vermeyelimde kim kime verecekse versin.Adam yöneticilik yapmış hala seçim yaklaştı marathonda maç izliyor diyenler var.Artık diyecek bişey yok.

mehmet yılmaz

Şuna oy verelim gibi bir ifade olmamalı forumda, ( aslında olabilir ama sonrasında "şuna da verebilirz" şeklinde tartışmalar başlıyor maalesef ) Samsunsporluluğun yolu birdir. İnsanlar gerekli değerlendirmeyi yapabilirler. Zaten kime oy vermeyeceğimiz de ayan beyan ortada.

Hangi parti olursa olsun Samsunspor'a oy verelim.
5 yıl daha dayanacak gücümüz yok maalesef...

Bugün daha da yoruldum, gün boyu yaptığımız görüşmeyi naklettim ana forumda. Akşam üzeri de yoğun bir Büyük Otel- Samsunspor mevzumuz vardı. Arife tarif gerekmezmiş; neyin ne olduğunun farkındayız az buçuk!

Tartışmayı başlatan mesajdan itibaren silinecektir, bilginize...

CeLL-O

Bugün Mehmet Atalay'ın bir broşürü geçti elime. Broşürdeki başlıklardan bir tanesi ;

Samsunspor'a sahip çıkacağız
Birçok Büyükşehir Belediyesi şehirlerinin spor kulüplerine sahip çıkarken Samsun'da tam tersi oluyor. Samsun'un en önemli değeri ve markası olan Samsunspor içinde bulunduğu zor durumu rağmen yalnız bırakılıyor. Biz Samsunspor'umuzun her zaman yanında olacağımıza söz veriyoruz.

europe_55

Insallah Sn. Mehmet Atalay Büyüksehir Bld. Baskani olur da su sikintilarimiz biter...
Belki o zaman Efsane Baskanimiz Sn. Ismail Uyanik´ta geri döner...

Allahim bitsin bu dertler, Günes yeniden dogsun...

55.hakan

ben de samimiyetine gerçekten inanıyorum ama bunun için yusuf ziya ile arasındaki %10 luk farkın kapanması gerekir

ugrass

eLLis

Alıntı yapılan: hakanelgun - 16 March 2009, 22:38:52
ben de samimiyetine gerçekten inanıyorum ama bunun için yusuf ziya ile arasındaki %10 luk farkın kapanması gerekir
Bunun için oy birliği yapılmalı sitemizdeki anketlerde bile oyların dağılımına bakın en güçlü adayda birleşebilsek keşke.

CeLL-O

Samsunspor'un en büyük taraftar topluluklarından biri olan Şirinler, CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Atalay'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Mehmet Atalay'ın taraftar derneğini ziyareti sırasında "Yususf Ziya Yılmaz/Sözünde durmaz" diye tempo tutan taraftarlar, "Bizim partimiz de ideolojimiz de Samsunspor. Kim ki Samsunspor'a sahip çıkar biz de onunla oluruz. Kim ki Samsunspor'a ihanet eder bizler de onları defterden sileriz" diyerek seçimlerde Mehmet Atalay'a destek verdiklerini dile getirdiler.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Atalay, kendisinin bir Samsun ve Samsunspor hastası olduğuna vurgu yaparak, "Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Samsunspor'a ihanet etmiştir. Benim için Samsunspor'a ihanet eden Samsun'a ihanet etmiştir. Diyorlar ki Belediyelerin Samsunspor'a yardım etmesi yasal değilmiş. Peki öyleyse Ankaraspor ne oluyor? İstanbul Büyükşehir Belediyespor ne oluyor? Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ne oluyor? Bunlar Samsunspor'u gözden çıkarmışlar, yok sayıyorlar. Samsunspor Samsun'un markası. Samsunspor yoksa Samsun da yoktur. Bunlara ders vermenin zamanı geldi de geçiyor. Eğer yeniden bunları seçerseniz yakında Samsunspor diye de birşey kalmaz" dedi.

delikurt 55

O zaman hep destek tam destek haydi Samsun halkı Samsunspor'umuzun kaderi bizlerin elinde. Amaç sadece Samsunspor'umuzu geri kazanmak istiyoruz...

deli 55

adaylar içinde en iyi samsunsporlunun atalay olduğuna inandığım için oyumda mehmet atalay'a...

red_white

büyükşehirde Forza Mehmet Atalay

radikal-fma

ya arkadaşlar ben samsunda oturmuyorum ideolojik fikrim chp ile taban tabana zıt amma samsunda olsaydım Yusuf Ziya Benden oy alamazdı. O samsunsporu sildiyse Arkadaşlar biraz içinde Samsunsporluluk var ise Yusuf ziyaya oy vermeyin. içimdeki Samsunsporluluk ideolojimdende önemli.............anlayın artık bu gemi batıyorrrrrr

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SS55 - 22 March 2009, 18:06:49
mehmet atalay  maçı bugün maratondan izledi sanırım çünki biz kuylukta beklerken oda içeri girmeye çalışıyordu.

kayacan

Keşke kazanabilse ancak çok zor arkadaşlar. Anketlerde malesef YZY önde. İnşallah YZY ile bu soğukluk giderilir....