CHP Samsun Büyüksehir Bld. Bsk. Adayi Mehmet Atalay´dan SAMSUNSPOR´a destek sözü

Başlatan europe_55, 25 January 2009, 00:53:39

« önceki - sonraki »

yaman55

kazanacak inşallah tek sorun özyerin oyları bölmesi vede dspye giden oylar

europe_55

Clint_Eastwood

Atalay'dan mal beyanı çağrısı!

Mehmet Atalay, "Şu anki belediye başkanlarından yeniden aday olanlar göreve başladıkları ve şimdiki mal varlıklarını seçimden önce açıklamalıdır. Etik olan, doğru olan budur" dedi.

Mehmet Atalay, kendi mal varlığını açıklarken "1979 yılından beri 30 yıldır çalışma hayatının içinde yer alan, yıllık cirosu 100 milyon dolar olan bit KİT'in 4 yıl boyunca Genel Müdürlüğü'nü ve Yönetim Kurulu Başkanlığ'nı yapmış olan eşi 27 yıldır eczane işleten birisi olarak mal varlığım; 1997 yılından itibaren sahibi olduğumuz Ataken'te bir ev. 2004 yılında ikinci el olarak aldığım 1999 model otomobil. Eşime ait 2001 model otomobil. Bankada 63 bin TL mevduat. (Bu para emekli ikramiyem ile baba evinin satışından miras yoluyla elde edilen paraların toplamıdır)" diye konuştu.

"Belediye personeli çalıştırma" ricası

CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Atalay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Bey'in haberi var mı yok mu bilmiyorum, ama seçim bürolarında belediye personeli görevlendiriliyor. Lütfen bunları görevlendirmesinler" dedi.

Bir basın toplantısı düzenleyerek bizzat tanık olduğu olayları anlatan Mehmet Atalay, "Yusuf Ziya Bey'in bilip bilmemesi de öenmli değil, belediye çalışanlarının mesai saatleri içinde seçim bürolarında çalıştırılmaları hiç etik bir davranış değil. Bizler bundan rahatsız oluyoruz. Bu davranışlarını da kınıyarak halka şikayet ediyoruz. Lütfen bu çalışanların görevlendirilmelerine son verilsin. Seçime 2 gün de kalsa son verilsin" diye konuştu.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=10289

red_white

arkadaşlar Mehmet Atalay AKS adam harbi adam sadece bu kadar diyorum şimdi reklam arası girdi Samsunun teşvik dışından bırakıldığını ve bir sürü sorunundan bahsetti ve en büyük zamanınına SAMSUNSPOR a ayırdı ilk işim şehri bütünleştirip SAMSUNSPOR u ayağı kaldırmaktır dedi SAMSUNSPOR suz Samsun olmaz olamaz ve daha bir çok kelime devamını izlemenizi tavsiye ederim  ve şunu ekleyeyim chp yi desteklemedim ama herkes bilsinki SAMSUNSPOR herşeyin üstündedir oyum SAMSUNSPOR a deyip gözümü kırpmadan MEHMET ATALAY A veririm adamsın adam

europe_55

Özyer: "Emanet oy istiyorum"
27 Mart 2009 / 15:59
MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Özyer, içinde CHP ve DSP'ninde olduğu diğer siyasi partilere AKP'ye Cumhuriyet tokatı atmak için birlik çağrısı yaptı.
Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Son günlerde yapılan seçim anketlerine göre 29 Mart yerel seçimlerinin, Adalet ve Kalkınma Partisi Adayı ve mevcut Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile kendisi arasında geçeceğinin gözüktüğünü ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Özyer içinde CHP ve DSP'ninde olduğu diğer siyasi partilere AKP'ye Cumhuriyet tokatı atmak için birlik çağrısı yaptı.Bütün siyasi parti mensuplarından bir defaya mahsus olmak üzere emanet oy istedi.Verdiği sözü tutamayacağı gün siyasi ihanet örneklerini sürdürmeyeceğini ve Beyaz bir kağıdı imzalayıp gideceğini ifade etti.

Yılmaz'ı eleştirdi

29 Mart yerel seçimleri öncesi son bir mesaj vermek adına basın mensupları ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Özyer: " Seçim yarışının mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ile benim aramda olacağı artık kesinlik kazanmıştır. 10 yıllık iktidar imkanları ile , Samsun'u yöneten fakat sonuçları açısından Samsun'u ve Samsunluyu dizlerinin üstüne çökerten Yusuf Ziya Yılmaz ve arkadaşlarının kötü yönetimine artık son vereceğiz. Alterantif biziz. Kendi partisi, Milletvekilleri, Alt Kademe Belediye Başkanları ve vatandaşları ile kavgalı, insanlara yukarılardan, kibirli bakan bir Büyükşehir Yönetimi Samsunluya yük olmaya başlamıştır" diyerek en yakın rakibi olarak gördüğü Adalet ve Kalkınma Partisi Adayı ve mevcut Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı eleştirdi.

Emanet oy istiyorum

Ardından Özyer: " Geçmişte CHP'li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Rahmetli Muzaffer Önder halk ile ilişkileri iyi, samimi sıcak ilişkileri olan bir belediye yönetimi ortaya koyuyordu. MHP Camiasıda bu yönetime sempati duyuyor ve destek veriyordu. Samsun siyasi kamuoyu bunu çok iyi bilir. Gün şimdi ikili yarışa dönmüştür. Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Yusuf Ziya Yılmaz'ın sakat ve yanlış yönetimine karşı olan Sosyal Demokratlar, CHP, DSP, AKP'nin sağduyulu kesimi, Demokrat parti ve Saadet parti mensuplarından, Samsunspor taraftarlarından Cumhuriyetimizin kurulması için ilk adımın atıldığı şehrimizde sona yaklaşılırken, bu ikili yarışın kararını doğru vermeye davet ediyorum. Toplumun her kesimini kucaklamaya söz veriyorum. Bütün siyasi parti mensuplarından bir defaya mahsus olmak üzere emanet oy istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulması için ilk adımın atıldığı şehrimizde Cumhuriyet tokatı atmak üzere bu yürüyüşe katılmaya davet ediyorum. Verdiğim sözü tutamayacağımı gördüğüm gün siyasi ihanet örneklerini sürdürmem. Beyaz kağıdı imzalar giderim" dedi.

Kaynak: www.haberexen.com

55.hakan

Sioux

artık ortada ne secim kaldı ne oy ama helal olsun m. atalaya bugünkü maça yine atkısını takıp gelmis.

Clint_Eastwood

Seçim bitmesine rağmen bugün aramızdaydı, yan yana izledik maçı,içimizden biri olması bizi çok mutlu ediyor... Umarım hak ettiği yere gelir önümüzdeki süreçte...

yaman55

alex agbo

beşnumara

Alıntı yapılan: yaman55 - 07 April 2009, 00:58:01
Siteden akpye verenler dürüstçe söylesin
neyi ispatlamaya çalışıyon.ben yusuf ziyaya verdim diyelim ilkadımı da süleyman kaldırıma verdim. eeee?

celebi

Alıntı yapılan: yaman55 - 07 April 2009, 00:58:01
Siteden akpye verenler dürüstçe söylesin

diyelim ki arkadaşlar dürüstçe söyleyecek eee ne olmuş yani.

Akyol

Kais

mehmet atalay maçtaydı pazar günü.seçilenler gelmedi ama o seçilmemesine rağmen geldi.küsmedi kmseye peki seçilenler nie gelmedi_?