CHP Samsun Büyüksehir Bld. Bsk. Adayi Mehmet Atalay´dan SAMSUNSPOR´a destek sözü

Başlatan europe_55, 25 January 2009, 00:53:39

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: hakanelgun - 20 February 2009, 21:52:56
kimden umudun var peki?genel başkanı gelmiyor diye adayına kimse oy vermeyecek mi yerel seçimlerde kişilere oy verilir partiye değil önemli olan da samsunspor'dur
doğru kişilere oy verilirde daha kendi genel başkanının ümidi yok adayından yada güvenmiyor sinopa giresuna trabzona gelen ama Samsuna uğramayan bi partiye de oy vermek bence mantıksız

55.hakan

Alıntı yapılan: recep55 - 20 February 2009, 22:30:02
doğru kişilere oy verilirde daha kendi genel başkanının ümidi yok adayından yada güvenmiyor sinopa giresuna trabzona gelen ama Samsuna uğramayan bi partiye de oy vermek bence mantıksız
doğru kişi kim mesela

Recep

doğru kişimi
gerçekten Samsunspora hayat verecek birisi benim için isim çok önemli değil siyasi düşüncemle tamamen zıt bile olsa

çarþamba55

Baykal'ın trabzon, sinop, giresun'a gidip samsun'a gelmemesi Sn. Atalay'a büyük bir hakarettir.

red_white

mail atalım arkadaşlar bir arayalım bir şekilde SAMSUNSPOR luluğumuzu göstermemiz lazım destek olmamız lazım sonuçta SAMSUN a gelindiğinde pankartları ve atkılarla orda olduğumuzda ulusal medyada büyük bit yankı uyandıracağınada eminim

yaman55

55.hakan

Alıntı yapılan: yaman55 - 21 February 2009, 20:37:05
samsunda atatürkçü bir parti başkanı olması daha hoş olur
şerefi üzerine söz verecek kadar inançlı en azından samsunspor için harika olur...

HoliganSamSunLu

büyükşehir adayları arasına samsunspor üzerinde yoğunlaşan tek isim diyebilirim yzy zaten lafını bile etmiyor inşallah kazanır...

mehmet yılmaz

Kongre izlenimleri...

AlıntıSn. Mehmet Atalay bence gerçek bir Samsunsporlu konuşması yaptı. "Başka diye soranların inadına sadece Samsunsporluyum; benim için Samsunsporluluk bir kutsallık alanıdır; 9 yaşımda Şehir Stadında vurulduğum Samsunspor'da yöneticilik yapma şerefine de eriştim. Bugün burada sizin karşınızda siyasetçi olarak değil Samsunspor taraftarı olarak bulunuyorum. Allah nasip eder de Büyükşehir Belediye Başkanı olursam Samsunspor'u her şeyin önünde tutacağıma şerefim üzerine söz veriyorum..." gibi Samsunsporluluk kokan cümleleri duymak hakikaten çok hoştu.

gozgoz yýlmaz

AlıntıBaşka diye soranların inadına sadece Samsunsporluyum; benim için Samsunsporluluk bir kutsallık alanıdır...

Bence Mehmet Atalay samsunspor.biz'e üye. Söyleyin bakim hanginizsiniz?  ;D Fevkalade cümleler sarf etmiş.

Sercan

Arkadaşlar Mehmet Atalay kesinlikle kazanamaz.Baksanıza genel başkanı bile umutsuz Samsun'dan ki gelmiyor.trabzona gitmiş çünkü trabzonun şu anki belediye başkanı chpli...

cembaba

ugrass

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 22 February 2009, 11:43:07
Arkadaşlar Mehmet Atalay kesinlikle kazanamaz.Baksanıza genel başkanı bile umutsuz Samsun'dan ki gelmiyor.trabzona gitmiş çünkü trabzonun şu anki belediye başkanı chpli...

Sadece Samsunspor

Mehmet Atalay'ın Nihat Baturla birlikte maratonda bugünki maçı izlediği doğru mu ? Eğer doğruysa harbiden oylar onlara en azından maça gelip taraftarın arasında izlemişler diğerleri gibi sadece konuşmuyorlar

ugrass

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 22 February 2009, 17:55:11
Mehmet Atalay'ın Nihat Baturla birlikte maratonda bugünki maçı izlediği doğru mu ? Eğer doğruysa harbiden oylar onlara en azından maça gelip taraftarın arasında izlemişler diğerleri gibi sadece konuşmuyorlar

abi sadece secim için geliolarsa degil ya.. bunlar sadece secim zamanı geliyolarsa secimden sonrada unuturlar verdikleri sözleri... bosverin.. Samsunsporun böyle adamlara ihtiyacı yoktur..!