Samsun Bş. Bld. Bşk. Adayları TRT 2'de...

Başlatan mehmet yılmaz, 28 February 2009, 00:01:00

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

28 February 2009, 01:30:14 #90 Son düzenlenme: 28 February 2009, 01:33:31 slymnbsrn
ben pek samimi bulmuyorum MHP li adayı Samsunspor la ilgili

http://www.ibrahimozyer.com/kent.html   Samsunspor la iligili bi kelime bulamadım

mehmet yılmaz

TKP hariç her aday Samsunspor'dan söz etti. Kimisi daha samimi idi, kimisi görev addetmiş.

Ertuğrul Sağlam

ben bu programı nerdeyse tamamına yakınını izledim diğer illerin belediye başkan adaylarını dinledim ama nerdeyse hemen hemen hiç biri kendi şehrinin futbol takımı ile ilgili birşeh dememişti sadece bizim başkan adayları bu konu üzerinde çok durdu yani arkadaşlar birkaç protesto gösterisi daha yaparsak şehrin gündemini iyice bu tarafa çekeriz bu bizim için çok güzel bir gelişme çünkü bunlar burada samsunspordan bukadar çok bahsettilerse bunun enbüyük sebebeplerinden biri bizim tepkilerimiz ve protestolarımızdır yani birşeyler başarabiliyoruz lütfen birazdaha gayret..

HoliganSamSunLu

samsunspora en yakın isim mehmet atalay diğerleri samimi değil bence ve sadece sözden ibaret bişeyler söylüyorlar

Akyol

Clint_Eastwood

Gecenin galibi Mehmet Atalay kaybedeni ise yzy'dır... Bütün seçimlerde Mhp'ye oy vermeme rağmen bu sefer Atalay'a vermeyi düşünüyorum, kendisini samimi buluyorum... Umarım Akp'den kurtulur Samsun...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 28 February 2009, 01:35:41
birde imza kampanyası mı düzenlense ?

imza kampanyası derken konuyu biraz daha açarmısın imza kanyasının içeriği ne mesela?

Akyol

Biliyosunuz önce mevcut belediye başkanına mektup yoluyla ulaşıldı, daha sonra taraftar gruplarımız toplanıp belediye binasına siyah çelenk bıraktılar şimdi de geniş kapsamlı SAMSUNSPOR2 a destek kalıcı gelir sağlanması için imza toplanabilir fikir tabi.

Clint_Eastwood

yzy için yapılabilecek tüm çabalar sarfedildi, bundan sonrası için yapılabilecek bir şey olmadığını düşünüyorum... Artık gerken tepki sandıkta verilmelidir... Bu şehir kimsenin tapulu malı değildir...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 28 February 2009, 01:43:22
Biliyosunuz önce mevcut belediye başkanına mektup yoluyla ulaşıldı, daha sonra taraftar gruplarımız toplanıp belediye binasına siyah çelenk bıraktılar şimdi de geniş kapsamlı SAMSUNSPOR2 a destek kalıcı gelir sağlanması için imza toplanabilir fikir tabi.

ANLADIM SİTE YÖNETİMİNE BİR ÖNERİ DEĞERLENDİRSEK İYİ OLUR BENİM DÜŞÜNCEM HER YOLU DENEMEK BUDA O YOLLLARDAN BİRİ DEĞERLENDİRİLSE İYİ OLUR 200 FARKLI İMZA ARABİLİRİM :d

red_white

MeL_55

cgr

foRza SamsunspoR ! foRza Mehmet ataLay...

sadece55

bende Akpyi başarılı bulmama rağmen artık yusuf ziya yılmazla ilgili hiçbir sempati kalmamıştır (kendisini uzun zamandır yakınen tanımama rağmen) Sayın mehmet atalayın partisini beğenmesemde kendisini çok tutarlı buluyorum.Gerçekten icraatlı bir başkan olacağını düşünüyorum..Tabiki Sadece samsunspor değil bizi ilgilendiren Şehir içinde en iyisini istiyoruz.Umarım bu seçimleri mehmet atalay kazanır...Ama şuan şehirde gördüğüm hava gene yusuf ziya yılmazın gerçekten çok güçlü olduğu tabii arkasındaki AKP rüzgarı oldukça seçimi kazanması zaten belliydi...Ah bir seçim korkusu olsa görürdük onu. Mehmet abimizin kitabında okuduğumuz gibi zamanında yusuf ziya beyfendiye seçimi kazanan ismail uyanıkın dediği üzere samsunspordur...Ah şu A takımı olaylarının bir tamamını bilebilsek...(Ah adnan ölmez ah)

beşnumara

programı kaçırdığım için üzgünüm ama bugün bi arkadaşım aradı beni kendisi adanalı. dedi ki: nerdesin? evdeysen hemen trt 2'yi aç samsun hakkında konuşuyolar. doğal olarak tanıyamamış kimler olduğunu. konu  ne dedim samsun ve samsunspordan konuşuyorlar ben de hemen seni aradım dedi.kaçırdığım için üzgünüm.anlaşılan mehmet atalay her zamanki gibi samsunsporluluğunu konuşturmuş.