Samsun Bş. Bld. Bşk. Adayları TRT 2'de...

Başlatan mehmet yılmaz, 28 February 2009, 00:01:00

« önceki - sonraki »

Akyol

mehmet yılmaz

TKP adayı şimdi de CHP Adayı Mehmet Atalay'a yükleniyor. Mithat Bereket de şimdi söylemeseydiniz, cevap hakkı doğacak diyor. Bunların hepsi yağmacı, bunların yerine solun ortak adayına -yani ona- sahip çıkacakmışız Samsun halkı olarak. Önündeki bildiriyi okuyacaktı, M. Bereket, okumasanız da fikri verseniz dedi.

Yine Samsun'a dair birşey yok, hükümete bindiriyor.

Tufan

bu kızın çiftlikte slogan atan üniversiteli solculardan ne farkı var benim ev arkadaşım var işçi partili onuda aday yapalım belki kazanır hem kanına girerim ben bize yardım yapmak zorunda kalır.

yaman55

Tufan

herkes aynı şeyi söylüyor Samsunspora sabit gelir lazım icraat lazım icraat!

Akyol

yaman55

seçim olana kadar akılları nerdeydi  Mehmet atalay hariç

mehmet yılmaz

MHP Adayı Özyer, Samsunspor yönetimini methetti. Samsunspor ile ilgili çözümlere varız dedi. Atatürk'ün şehrinin sembolü Atatürk Heykelidir, bir başka simgeye gerek yoktur dedi. Soğuk ortam için ben özür dilerim, Samsun'da otel bırakmadılar, Sn. Başbakanı bile misafirhanede ağırladılar.

YaşarDoğu

İbrahim ÖZYER (İKTİSATÇI)

1962 Samsun doğumlu. İlk-Orta-Lise tahsilini Samsunda yaptı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu evli 2 çocuk babası. Halen S.Muhasebecilik ve yatırım Danışmanlığı yapmaktadır.

GÖREVLER

S.M.M.M.O samsun Şubesi Oda meclis Üyeliği ve üst Kurul delegeliği
MESANDER ( Müteşebbis Esnaf Sanayici ve işadamları Genel Merkez Kurucu üyeliği)
Vakıf ve dernek yöneticiliği ve üyeliği
SİYASİ GÖREVLER

- 1995-96 MHP samsun merkez ilçe Başkan Yardımcılığı
- 1997- 1999 MHP İl yönetim Kurulu üyeliği
- 1999-2007 MHP Samsun İl başkanlığı görevi
- 2007 TBMM 23. Dönem MHP Samsun milletvekili adayı

Akyol

teşekkür ederim süleyman abi benim iki gözde adayım Atalay ve Özyer oldu bu konuşmalardan sonra..

cgr

Saadet'in adayı seçildiğimiz durumda meydan otoparkını samsunspora devredicez dedi.

YaşarDoğu

Akyol

cgr

Mehmet Atalay diyor ki yzy neden yayına cıkmıoR dior...

Su an samsnun ve samsunsporun şehrinden, yakamda duran içinde ATATÜRK'ün  olduğu samsunspor rozetini takmaktan gurur duyuyorum halk ile iç içeyim dior..

birolkys

Mhp adayının nereli olduğu belli değilmi tabiki !!trabzonlu hiç öyle konuşan SAMSUN lu gördünüzmü?