TSO'DAN 500 BİN TL

Başlatan King Of The North, 26 February 2009, 16:26:18

« önceki - sonraki »

King Of The North

STSO Başkanı Murzioğlu ve bir kaç işadamı Samsunspor'a 500 Bin TL yardımda bulunacak...
26 Şubat 2009 Perşembe 11:55
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu görevi gelir gelmez Samsunspor'a da el attı. Murzioğlu'nun, İşadamı Turgut Tüfenk ve birkaç işadamıyla birlikte Samsunspor'a 500 Bin TL yardımda bulunacağı öğrenildi

SAMSUNSPOR'A EL ATTI
Göreve yeni gelen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, makamında teşekkür ziyaretleri alırken, Samsunspor konusuna da el attı. Murzioğlu'nun, STSO Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Tüfenk ve birkaç işadamıyla birlikte Kırmızı- Beyazlı Kulübe 500 Bin TL yardımda bulunacağı öğrenildi. Bu konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, Başkan Murzioğlu'nun ilerleyen günlerde bu konu ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapması bekleniyor.

PERSONEL ÇOK SEVİNDİ
Bu haber Samsunspor'da da büyük bir mutluluğa neden olurken, yaklaşık 8 aydır maaşlarını alamayan kulüp personeli de büyük sevinç yaşadı. STSO'nun bu yardımının, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul'da başlattığı yardım kampanyası dahilinde gerçekleştirileceği belirtildi. Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, "Henüz bize gelen net bir yardım yok. Ancak olacağını duyduk" diyerek bu durumu yorumladı. Selçuk KAYA 

serdaryavuz

helal olsun bizim böyle insanlara ihtiyacımız var artık

Yalnızca BİZ

Daha başlangıç bu... Devamı gelecek inşallah...

beşnumara

inşaallah bu desteğin devamı gelecektir.Sn. murzioğlu ve iş adamlarına helal olsun.ziyaaaaaaa seni de bekliyoruz. o senin yüzünden maliyeden yediğimiz 9 milyon tl'nin hesabını ver en azından.

Akyol

HELAL OLSUN ... Başından beri biliyordum Zeki Murzioğlu ve Turgut Tüfenk bu takıma sahip çıkacaktır ve başlamışlar helal olsun başka bişey demeye gerek yok inşallah herkese örnek olurlar.

King Of The North

Başkan parayı görmeden tamam demiyo,temkinli davranıyo ama Samsun Ticater ve Sanayi Odası bu yardımı yaptığı an çok dua alacaktır.Şehre de bir canlılık gelmek üzere,sırasıyla Yusuf Ziya ve diğer dinamikleri de harekete geçirme zamanı geldi de geçiyor bile.

harbisamsunsporlu5517

iki galibiyet daha alırsak yzyde istemese bile destek vermek zorunda kalacakdır  Zeki Murzioğlu ve Turgut Tüfenkden allah razı olsun dualarımız herzaman onlarla

cgr

başlangıç için cok iyi ama yetmezzz... bütün şehri harekete geçirmeliyiz...

guvener55

destek verenlerin hepsine minnetarız.gelecek para bence öncelikle personele dağıtılsın.sekiz aydır maaş alamıyorlarmış.samsunsporun gerçek emekçileri onlar.futbolcularımıza huzurlu bir ortam yaratmanın peşinde olan insanlar.inşallah hepsi parasını kuruşuna kadar alabilir.

Yalnızca BİZ

Gidişatımız iyi yönde... Ordu'dan alacağımız galibiyet daha da iyi yöne sokacak inşallah...

ugrass

AllydeenleaR

ya şöyle 10 adam olsa bu takım warya direk çıkacak süperlige

Tribün_ali

Helal olsun size biraz rahatlattı bu haber ama bize günü kurtaran para deyil sabit gelir kaynaları lazım insanlar bir veriri iki verir üçüncüye kimse vermez

Sony

çok güzel inş lafta kalmaz ve bu diğer mercilerdeki !!! insanları da harekete geçmesi için çok güzel örnek olur...bunun yanı sıra önümüzde ki 3 maçıda puan ve puanlarla geçirirsek yardımların da daha da artacağına gönülden inanıyorum...

kaptan 55

hemen bi ödeme yapılırsa klübe çok iyi olur tam play off moduna girmişken futbolculara para dağıtılırsa ordu maçı öncesi çok iyi olur