TSO'DAN 500 BİN TL

Başlatan King Of The North, 26 February 2009, 16:26:18

« önceki - sonraki »

jean

bu isler birilerinin binde bir para vermesiyle olacak is degil surekli gelir lazim artik su projeleri uretelim

Kaya

biz boşuna sevinmedik bu iki isim kazanınca,devamı da gelecektir diye düşünüyorum kendileri olmasa da şehrin bazı dinamiklerini harekete geçireceklerdir.ALLAH yolunu açık eylesin

never.55

umarım sözlerınde dururlar söz verip yapmamazlık yapmazlar

deli 55

çok güzel bir haber.umarım devamı gelir bu tür yardımların.

bafralı erhan

teşekkürler.samsunsporumuzu düşünen birilerinin olduğunu görmek mutluluk verici...

Pergani 55

Samsunsporu düşünen yardım eden herkese sonsuz teşekkürler.STSO başkanına ayrıca teşekkür eder yeni görevinde başarılar dilerim

ugrass

noldu para hani yok gorunurde.. =) yazık ya samsunsporla oyunmu oynuyolar...

europe_55

Bence bu yardimlarin yaninda bizim kulübümüze sürekli gelir getirecek projeler lazim.
(Benzin istasyonu, otopark, alisveris merkezi,...)
Eger böyle sürekli gelir getirecek yardimlar yaparlarsa daha iyi olur...

King Of The North

Paradan haber var mı arkadaşlar?

CurvaSudSamsunspor

ewt para ya ne oldu acaba aklıma kötü kötü şeyler geliyor...

pitbul055

Alıntı yapılan: never.55 - 27 February 2009, 11:13:28
umarım sözlerınde dururlar söz verip yapmamazlık yapmazlar

never.55

ne 500 bını ya kuyruklu yalan..hanı para nerde arkadaşlar.para verılmış olsa takımın prımlerı odenır..bu kadar sıkıntı olmaz.ayrıca verılmış olsa basınada yansırdı.

gozgoz yýlmaz

never55'i görünce tahmin etmiştim zaten primler yok, futbolcular huzursuz yazacağını
zaten never kardeşimiz genel olarak 3 şey yazıyor
1- oktay bugün yine harikaydı ( oktay'a laf yok )
2- mal turgut, salak turgut
3- yönetim maç primlerini vermiyor

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: never.55 - 06 March 2009, 22:20:17
ne 500 bını ya kuyruklu yalan..hanı para nerde arkadaşlar.para verılmış olsa takımın prımlerı odenır..bu kadar sıkıntı olmaz.ayrıca verılmış olsa basınada yansırdı.
kardesım varsa bu konuda kaynagın bunu ortaya koy boşuna kimsenin gunahına gırmeyelim

celebi

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 06 March 2009, 22:41:55
kardesım varsa bu konuda kaynagın bunu ortaya koy boşuna kimsenin gunahına gırmeyelim