TSO'DAN 500 BİN TL

Başlatan King Of The North, 26 February 2009, 16:26:18

« önceki - sonraki »

samcopat

Oradan 5 şuradan 10 taşıma su ile değirmen dönmez arkadaşlar bu yardımlar her ne kadar iyi niyetli olsada kalıcı gelir veya gelirler olmadıkça bu haberleri daha çok taşırız forumlara...

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar bu para ne oldu. Bu bir reklammıydı anlamadım. Paradan'da otobüsten'de bi haber yok

55.hakan

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 11 March 2009, 00:06:13
Arkadaşlar bu para ne oldu. Bu bir reklammıydı anlamadım. Paradan'da otobüsten'de bi haber yok
haftasonu belli olur

samsunmania

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 11 March 2009, 00:06:13

Başkan istifa ettiğine göre kongrede bu sözleri yerine getirecekler zannedersem.

Akyol

Benim de tahminim bu yardım yeni yönetime yapılacak sonuçta kongre sürecindeyiz böyle bir yardımın bekletilmesi bana da Turgut Tüfenk başkan olacak izlenimi veriyor bakalım cumartesi günü neler olacak ?

METE_55

arkadaşlar TURGUT TÜFENK en iyi fikir bence nedeni ise aynı rahmetli (AĞAMIZ) HASBİ MENTEŞOĞLU gibi çok sempatik, şirin ve harbi adam gibi adam tam samsunlu ve samsunsporlu inşallah o gelirde artık kurtuluruz şu  BANK ASYADAN inanın artık kahroluyorum ve zoruma gidiyor bu ligde oynamak her samsunlu ve samsunsporlu kardeşlerim gibi...