CHP Samsun Büyüksehir Bld. Bsk. Adayi Mehmet Atalay´dan SAMSUNSPOR´a destek sözü

Başlatan europe_55, 25 January 2009, 00:53:39

« önceki - sonraki »

Mert

Samsunsporluyum diyen belediye başkan adayına değil oyumuz canımız feda olsun yeterki verdikleri sözleri unutmasınlar.Ama mehmet atalayın unutacağını ve gözardı edeceğini sanmıyorum.Bu adam yıllardır Samsunspor camiasının içinde zaten...

55.hakan

Alıntı yapılan: Mert 55 - 22 February 2009, 21:37:36
Samsunsporluyum diyen belediye başkan adayına değil oyumuz canımız feda olsun yeterki verdikleri sözleri unutmasınlar.Ama mehmet atalayın unutacağını ve gözardı edeceğini sanmıyorum.Bu adam yıllardır Samsunspor camiasının içinde zaten...
katılıyorum ve de inanıyorum

ali ihsan

samsunmania

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 February 2009, 23:30:50
YZY gidince problem kalmaz zaten. ;D ;D

Adak filan mı adasak ya da türbelere gidip çaput filan mı bağlasak ya şu şam şeytanından kurtulmak için bilmiyorum.

Ulen Yusuf Ziya gün gelir sende Yusuf Yusuf edersin inşallah..

samsunmania

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 22 February 2009, 23:35:42
Adak filan mı adasak ya da türbelere gidip çaput filan mı bağlasak ya şu şam şeytanından kurtulmak için bilmiyorum.

Ulen Yusuf Ziya gün gelir sende Yusuf Yusuf edersin inşallah..

Amiiiiinnnnnn...

ölümüne_55

arkadaşlar bildiğim kadarıyla  mehmet atalay daha önce yönetimde  yer almış bir kişi yanlış biliyorsam düzeltin samsunun durumunu biliyor ve dediklerini yapacağı kanısındayım gerçi benim için ismin ve partinin hiç bir önemi yok samsunspora kim destek çıkarsa onun yanındayım benim ilgilendiğim tek isim SAMSUNSPOR

celebi

cgr

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 February 2009, 22:47:03

evet çelebi abi , siteden çağrı ile girmeye çalışıyoruz polis tek kapıdan 10.000 kişi almaya çalışıyo , arkama bi döndüm Mehmet Atalay ile Nihat Batur , maratonda izlediler  :D

bizde mertle onların peşine takıldık girdik sayılır milleti geçtik kapıya geldik itiş kakış girdik hahah  :P  ???

esedullah

seçim yaklaşmadan önce kim Mehmet Atalayı Samsunsporun bir maçında gördü.Bunlar seçim yatırımı çok açık.

55.hakan

celebi

Alıntı yapılan: yaman55 - 26 February 2009, 03:11:25
oylar chpye  

yerel seçimlerde partiden ziyade kişiiye oy atılır. yzy nin karşısında da bu isim var gibi

Alıntı yapılan: esedullah - 26 February 2009, 16:12:33
seçim yaklaşmadan önce kim Mehmet Atalayı Samsunsporun bir maçında gördü.Bunlar seçim yatırımı çok açık.

bu düşünceye de katılmamak elde değil

HaSaNCaN

fener basket maçında Mehmet Atalay ve Nihat Batur yerlerini almışdı. bizde çok güzel destek vermişdik.

HoliganSamSunLu