Samsun'lu Rap şarkıcısı ÖZGÜÇ ve ''Samsunspor gol gol gol''

Başlatan merkez, 04 February 2009, 03:25:08

« önceki - sonraki »

mctlçy

samsundan da bir otobüs kalkıyor şimdilik..yarn gece çıkılacak yola

celebi

GRUP İSTANBUL 55 biliyorsununuz star tv de "rap star" adlı yarışmada ÖSGÜÇ adlı kardeşimiz 1.liğe doğru gidiyor. program cuma akşamları saat 22:00 da maslakta oluyormuş. bizde GRUP İSTANBUL 55 olarak atkılarımızı ve formalarımızı takıp ve giyip destekçi olalım diyoruz. orhan gencebaya gidildiyse ÖZGÜÇE daha bir istekli gidilmeli diye düşünüyorum ve bu konuda arkadaşların gerekli hassasiyeti gösterip geleceklerini biliyorum.gelecekler bizim sayfadan isim listelemeye başlasınlar. ben başlatıyorum. şöyle en az 10-15 kişi olalım arkadaşlar.

beşnumara

Alıntı yapılan: mctlçy - 18 February 2009, 22:33:03
samsundan da bir otobüs kalkıyor şimdilik..yarn gece çıkılacak yola
arkadaşımıza gerekli desteği verelim. erhan'a da dersini verelim.bestelerimizle de olabilir.çakma samsunlu erhan falan diye de olabilir.

ozgur_altunay

Rapstar Özgüç'e taraftar desteği
Rapstar yarışmasının son hafta birincisi Özgüç için harekete geçen Samsunsporlu taraftarlar..
19 Şubat 2009 / 15:11
Rapstar yarışmasının son hafta birincisi Özgüç için harekete geçen Samsunsporlu taraftarlar, gerek SMS yolu gerekse de programa katılarak destek sunmaya hazırlanıyor.

TAM DESTEK
Samsunsporlu taraftarlar, her hafta Star Televizyonu'nda yayınlanan RapStar programının Samsunlu yarışmacısı Özgüç'e destek için harekete geçti. Geçtiğimiz haftayı başarılı performansı ile birinci sırada tamamlayan 109 numaralı rap sanatçısı için Samsunspor Biz sitesinde özel bir başlık açılarak destek istendi.

KLİBİ BİLE VAR
"Haydi Bastır Samsun Gol" adlı bir klibide bulunan Özgüç'e, sadece SMS yolu ile oy vermeyip, İstanbul'da programın hazırlandığı stüdyoya giderek coşkuları ile de destek verme hazırlığındaki olan Samsunsporlu taraftarlar, site aracılığı mümkün olduğunca geniş bir katılımın sağlanmasını amaçlıyorlar.

HoliganSamSunLu

bu akşam ilk defa izlicem ve sms ile destek viricez tabii inşallah mutlu sona ulaşıcak...

serhat uysal

Kadir ÇELEBİ

21 February 2009, 01:23:23 #66 Son düzenlenme: 21 February 2009, 01:40:20 SamsunSpor_34
Programa katılamadık ama en azından Sms yoluyla desteğimizi verdik umarım kazanan Özgüç olur..

celebi

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 21 February 2009, 01:23:23
Programa katılamadık ama en azından Sms yoluyla desteğimizi verdik umarım kazanan Özgünç olur..

sanırım kazanacak süper bir şov yaptı

Kadir ÇELEBİ

21 February 2009, 01:30:41 #68 Son düzenlenme: 21 February 2009, 01:40:01 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: celebi - 21 February 2009, 01:25:25
sanırım kazanacak süper bir şov yaptı

performasını göstermeden önce özgüç Samsun diyerek girdi bitiminde orada destek vermeye gelen hemşerilerimiz gerçekten güzeldi :)

Recep

celebi

şirinlerinde reklamını ve SAMSUNSPORUMUZUNDA reklmanı çaktı

Kadir ÇELEBİ

birolkys

Helal olsun gerçekten konuşmasıyla davranışlarıyla müthiş akıllı,memleketini SAMSUN ve SAMSUNSPOR u seven özgüç e  helal diyorum.Samsunspor atkısı çok yakışmış 3 sms attım kardeşimize.

samsunmania

Helal olsun genç kardeşime. Samsunsporumuzun güzel bir reklamını yaptı. Kendisi de belli ki iyi bir Samsunlu ve Samsunsporlu. Bu bilincin bütün Samsunlularda olması en büyük temennimdir.

kuzey55

orada olmasak da sms imizle azda olsa destek vermeye çalıştık...inşallah kardeşimiz 1. olur atkımız da muhteşem durmuş üzerinde.