Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

red_white

sinoplu

red_white

özelden tarif ettim ben sana topici msn gibi kullanmayalım  ;)

kadir55ist

Alıntı yapılan: FaT1h - 14 February 2009, 14:09:43
SALDIRIN DURMADAN BU TARAFTAR ARKANIZDA HERZAMAN
SAMSUNA RAHAT YOK BU MACI ALMADAN :D
LALALALALALALALALA  :P

bu marşı yine yıllar önce güngören stadında istanbulspora uyarlayarak söylemiştik tüm kapalı tribün dolu bir şekilde inşallah yarın da çok güzel bir gün olur.

Recep

arkadaşlar pazar günü saat 10.30 da Merter Tekzen yapımarketin(tramvay son durağının yanında merter ulusoyun arka tarafı) bahçesinde toplanacağız ve toplu bi şekilde gideceğiz,lütfen birbirimizi bekletmeyelim
not sormak istediğiniz bir şey olursa özelden bana cem55 e veya çelebiye mesaj atabilirsiniz
arkadaşlar kütfen atkısız polarsız ve bayraksız gelmeyin ses tellerinize iyi bakın maçın sonuna kadar bağıracağız
25 adet damalı büyük bayrak yaptırıldı ve pankartlarla biz maça en iyi şekilde hazırız
güngören taraftar görsün

arkadaşlar biz saat 10.30 da oraya gelmeye başlayacağız ama saat 11.30 da ordan stada hareket edeceğiz isteyen 10.30 da gelir biraz otururuz ancak saat 11.30 kadar ordayız lütfen bu saatlere riayet edin  gelecek olacak arkadaşlarım kendilerini buna göra ayarlasın lütfen

GençKozluklu

Yarın büyük gün. Bu maç gene SAMSUNSPOR için kritik virajın aşılacağı bir maç olarka karşımıza çıktı. Bu sefer kazanan SAMSUNSPOR olsun diyorum.

Bu maçı alırsak önümüz açıktır arkadaşlar. Yarın Güngören'de buluşalım.

King Of The North

Samsuni üstadım gelmiyorsa gİtmem İstanbul'a :)
Ya 2 yıldır gittiğim hiçbir deplasmanda gülemedim bu sefer şeytanın bacağını kıracam, olmazsa tribünden atlarım yarın görürsünüz. ;)

Sercan

eLLis

İnşallah kazanırız manisa maçında full tribünlere oynarız manisa altaya yenildi birde biz koyarız tam olurlar bizide kimse tutamaz.

Ayrıca yarınki taraftarımızı çok merak ediyorum RESİM,VİDEO... çekerseniz sevinirim.

King Of The North

Alıntı yapılan: eLLis - 14 February 2009, 18:57:06
İnşallah kazanırız manisa maçında full tribünlere oynarız manisa altaya yenildi birde biz koyarız tam olurlar bizide kimse tutamaz.

Ayrıca yarınki taraftarımızı çok merak ediyorum RESİM,VİDEO... çekerseniz sevinirim.

Çekerim ama paylaşabilir miyim bilmiyorum :)

Recep

Alıntı yapılan: sBc-55 - 14 February 2009, 19:13:51
Bu akşam 8 9 gibi 1 Yarım otobüs yola çıkıyoruz.imkanlar böyle napalım bazı arkadaşlarımız gelemicekler.  :-\ aeo
Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin stadda bekliyoruz sizi

King Of The North

Alıntı yapılan: sBc-55 - 14 February 2009, 19:13:51
Bu akşam 8 9 gibi 1 Yarım otobüs yola çıkıyoruz.imkanlar böyle napalım bazı arkadaşlarımız gelemicekler.  :-\ aeo

Hadi yav 2 arkadaşı yönlendirmiştim derneğe birasdan damlarlar,umarım yer olur da onlarla da görüşürüz maçta hep beraber.

King Of The North

Alıntı yapılan: sBc-55 - 14 February 2009, 19:19:21
Misafirlere Yerimiiz açıktır gerekirse ayakta gidecez.

eyvallah kardeşim,hayırlı yolculuklar hem size hem bize...

havzalı55

bizim buluncağımız trübünün üstü kapaLımı? acaip yağmur yağıyor :D

SerhaT55