Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Heycan  hat safada sabah olsa güzel bir kahvaltıdan sonra hazırlıklara başlasak yediğimiz soğuk la beraber galibiyet sevinci yeterde artar fazla bişey istemiyoruz  ;D

red_white

bi tribün bize werilirdi herzaman öle işmi olur sanki doldurcaklar şerefsizlere bak yaa

samsunmania

Bu maçı taraftar aldıracak Samsunsporumuza. Çok kritik bir maç. Yine aynı şeyi diyeceğim. Oyunlarını bozarsak rahat galip geliriz.

eLLis

Akyol

zaten adamlar 300 seyirciye top oynuyolar böyle büyük takım geldiği zaman korku sarıyor ne yapacaklarını bilemiyolar yarın o stat kırmızı-beyaz olacaktır hiçbir şüphem yok...

KocumVolkan

manisa bugunde yenildi , bu maçı alırsak haftaya galip gelme ihtimalimiz yükselir 3 maç arka arkaya kazanırsak müthiş olur haydi Samsun neden olmasın ?

havzalı55

BunLAr bize yenibosnada saffetin yaptığını yapmasın az bi yer verip traftarı dışaRda bırakmasınLar ? 

edmontdante

Bu kez olsun artık.Önümüzdeki hafta stad ne olur düşünemiyorum bu maçı kazanırsak

çarþamba55

Bu deplasmana gidemedim, kalbim sizlerle kardeşlerim. Güngöreni yıkalım.

Clint_Eastwood

Maç Saati yaklaştıkça heyecan artıyor, taraftarımızın da desteği ile 3 puan alacağımızı düşünüyorum... Umarım rahat bir maç olur gerilmeden strese girmeden takip ederiz... Kazanırsak önümüzdeki hafta stad Manisa için tam bir cehennem olur kanısındayım...

cem 55

gene uyku tutmadı samsunum saat gece 2 yi geçti biz hala ayakta sabahta 9 deyince zıplarız yataktan maç heyecanı uyulmazki gör işte bu taraftarın seni nasıl seviyo  nasılda kalpten baglı sana bursadan samsundan ankaradan gelenler var biz zaten 3 haftadır şafak sayıyoruz yensende yenilsende hep seninleyiz de  3 sene aradan sonra şu şehri sok havaya be samsunum renklerin aşkına armanın aşkına peşinden sürüklenen bizlerin güldür yüzünü inadına kırmızı beyaz inadına samsun

fatih55ankara

haydi samsun haydi samsun haydi tam zamanı tam zamanı şimdi

fatih55ankara

ey istanbuldaki samsunsporlular lütfen sesiniz kısılıncaya kadar bağırın.ben ankara dan gelemiyorum.haftaya manisa maçına gideceğim inşallah

FaT1h

maca saatler kaldı uyku tutmadı atkıalr bayraklar hazır güngören bekle ve taraftar gör o stadı nasıl yıkıcaz kafanıza :D

fatih55ankara