Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

şimdi kulubu aradım yarın saat 11,45   tarifeli sefer uçağı ile   1 de havaalanında olacakllarmıiş ve taksim titanık otelde kalacaklarmış hava yarın musait olur ise aksaray langa tesislerinde bir idman olacakmış kotu olursa şartlara göre tesis bakacaklarmış. yarın saat 2,30 gibi titanık otelden  menajer mustafa beyle goruşup takımın idman için nerde ve nasıl yapacağı hakkında net bir bilgi elimizde olacakmış. ARKADAŞLAR ŞU  Bİ KESİN AKSİLİK OLMAZ İSE TAKIM 1 DE HAVALİMANINDA KARŞILAMAYA GELECEK ARKADAŞLARIM VARMI?

pitbul055

İstanbuldaki samsunsporlu arkadaşlara büyük iş düşüyor.3 puanla gönderin takımımızı samsuna

ErkÇay55

İstanbuldaki Samsunsporlu arkadaşlardan bir ricamız olacak.Bizlerin  Samsun'dan bireysel olarak gelebilme ihtimalimiz var.Otogardan Maçın oynanacağı Güngören stadına nasıl ulaşabilirz.Yardımcı olursa arkadaşlar seviniriz.

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: ekolayn - 13 February 2009, 17:17:37
İstanbuldaki Samsunsporlu arkadaşlardan bir ricamız olacak.Bizlerin  Samsun'dan bireysel olarak gelebilme ihtimalimiz var.Otogardan Maçın oynanacağı Güngören stadına nasıl ulaşabilirz.Yardımcı olursa arkadaşlar seviniriz.
BİREYSEL GELECEK OLAN ARKADAŞLARIM BENİMLE İRTİTİBATA GECİN BEN SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM

King Of The North

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 13 February 2009, 17:34:57
BİREYSEL GELECEK OLAN ARKADAŞLARIM BENİMLE İRTİTİBATA GECİN BEN SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM

Ankara'dan gelmeyi düşünüyoruz ancak toplanma yerinize nasıl geleceğiz ya da nerde ineceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

kuzey55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 13 February 2009, 17:49:54
Ankara'dan gelmeyi düşünüyoruz ancak toplanma yerinize nasıl geleceğiz ya da nerde ineceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

otogardan metroya binip zeytinburnu durağında inersen hemen oradan alırız seni.

King Of The North

Alıntı yapılan: kuzey55 - 13 February 2009, 18:01:05
otogardan metroya binip zeytinburnu durağında inersen hemen oradan alırız seni.

Harem'deki otogar mı kardeşim? 10 yıl İstanbul'a gitmeyeli.
Gelelim de coşalım, Güngören taraftar görsün ;)

kuzey55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 13 February 2009, 18:04:18
Harem'deki otogar mı kardeşim? 10 yıl İstanbul'a gitmeyeli.
Gelelim de coşalım, Güngören taraftar görsün ;)

esenler otogar abicim...ya siz hele istanbula gelin otogardan alırım sizi...

Recep

Alıntı yapılan: ekolayn - 13 February 2009, 17:17:37
otogardan metroya binip zeytinburnu durağında inerseniz zaten toplanacağımız yer hemen orda ordan hep beraber geçeriz otogardanda direk geçemezsiniz zaten

King Of The North

Alıntı yapılan: recep55 - 13 February 2009, 18:09:37
otogardan metroya binip zeytinburnu durağında inerseniz zaten toplanacağımız yer hemen orda ordan hep beraber geçeriz otogardanda direk geçemezsiniz zaten

Anlaşıldı, 10.30 da toplanıyorsunuz zaten o zamana rahat rahat geliriz.

europe_55

Hayirlisi olsun...

Insallah bu maci alip play-off potasina gireriz...

HAYDI SAMSUN, BIZIM ICIN AL BU MACI!!!!!!!!!!!!!

Gaziosmanpaşalı3455

kuzey kardeş yapabileceğim yardım varsa hazırım:gelecek arkadaşlar  şimdiden hoş gelmişler

Sercan

havzalı55

beyLer metrodan z.burnu duraqında indik te oRdan nereye qidiceğizki ??

Recep

Alıntı yapılan: hi4xi_ceza - 13 February 2009, 20:32:32
beyLer metrodan z.burnu duraqında indik te oRdan nereye qidiceğizki ??
özelden sana bilgi attım olmadı merterde metro büsten inince beni ararsan seni duraktan alırız