Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

ali ihsan

13 February 2009, 22:32:11 #165 Son düzenlenme: 13 February 2009, 22:36:25 aliihsan55
Alıntı yapılan: samsuni - 13 February 2009, 22:29:04
Ben tanımıyordum ama mektubu teslim ettiğimiz kişi Kenan Şara imiş, yani Y.Ziya Yılmaz'ın yardımcısı. Belediyenin 2. adamı. Dolayısıyla mektubun kendisine ulaşma ihtimali yüksek, en azından varlığından haberdar olacaktır.

Kardeşim mektubun üzerinde Samsunspor filan yazmamışsınızdır umarım.Şayet öyle bir yazı filan varsa bu herif içini açıp okumadan yırtar atar    :D  ;D  >:(
Seçimlerde de umarım onu yırtarlar...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 13 February 2009, 22:32:11
Kardeşim mektubun üzerinde Samsunspor filan yazmamışsınızdır umarım.Şayet öyle bir yazı filan varsa bu herif içini açıp okumadan yırtar atar    :D  ;D  >:(
Seçimlerde de umarım onu yırtarlar...

Yok mektubun üzerine inşaat sektörü, sahil yolu, amisos, amazon, sülün osman falan yazdık :) ilgisini çeksin istedik  ;D

Alıntı yapılan: 35ama55 - 13 February 2009, 22:31:14
Mehmet abi , Samsunspor davasında yargılanan ve içeri alınan 2.başkan mı ?

Evet, ta kendisi... Yine de orada "biz de Samsunsporluyuz" demesi önemli bir şey demek ki, varlığımız bile Samsunspor'u hatırlatıyor!

Mert

Alıntı yapılan: 35ama55 - 13 February 2009, 22:31:14
Mehmet abi , Samsunspor davasında yargılanan ve içeri alınan 2.başkan mı ?

Evet ta kendisi.

Akyol

evet arkadaşlar SAMSUNSPOR için bu görevde bulunmaktan mutluluk ve gurur duydum tabii teşekkürleri de sıralamak isterim ;

Başta bu konuyu gündeme getiren MERT(35ama55)kardeşimize,bizlere yol gösteren ve eşlik eden MEHMET YILMAZ abimiz ve Sitemiz yöneticilerine,taraftar gruplarında ki abi ve kardeşlerimize sonsuz teşekkürler...

Bu arada organizasyondan sonra ŞİRİNLER'in açtığı Kırmızı-Beyaz çay evine gittik resimlerden güzeldi ama gidince dahada güzel herkes muhakkak gidip görmeli ;)

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 13 February 2009, 22:40:53
Evet, ta kendisi... Yine de orada "biz de Samsunsporluyuz" demesi önemli bir şey demek ki, varlığımız bile Samsunspor'u hatırlatıyor!
Mehmet abi adamlar bizden koyu SAMSUNSPOR'lu çıktı var bunda bir hayır :P

ali ihsan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 13 February 2009, 22:44:51
Mehmet abi adamlar bizden koyu SAMSUNSPOR'lu çıktı var bunda bir hayır :P

Samsuni Alemdar ve ekibini görünce tırsmıştırlar kesin.Ayak yapmıştır onlar ayak hemde kırk ayak

red_white

valla öle Mehmet sen neymişsin ya artık teklifleri değerlendirirsin   8)

Clint_Eastwood

''Kurtlar Vadisi Samsunspor.biz'' videosu var ekleyeceğim ilerleyen saatlerde :)

XXX: - Mehmet Abi, kabalık iyi idi değil mi?

Samsuni: - Tırstıklarına göre evet :)

Şaka bir yana çok güzel bir organizasyon oldu, katılan bütün arkadaşlara teşekkürler...

since1965

Alıntı yapılan: samsuni - 13 February 2009, 22:29:04
Ben tanımıyordum ama mektubu teslim ettiğimiz kişi Kenan Şara imiş, yani Y.Ziya Yılmaz'ın yardımcısı. Belediyenin 2. adamı.

Mektubu alan kenan şara degil.Sadece skm de görevli olan bir şahış.Belediyede yönetici filan degil.

mehmet yılmaz

Bozma be kardeşim, ne güzel dizi teklifleri alıyorduk şurada.  ;D

Tanımadığımı söylemiştim Şara'yı. Ama fark etmez, neticede biz üzerimize düşeni yaptık, sizlerin ve bu sitenin sayesinde de yapmaya devam edeceğiz.

arena55

çok guzel olmus bıze haber verlseydı bızde gelrdık agzınıza layık bızde dev bır pankart yaptırıp atakum usgecıdıne asacagız vede onuda hıc kımse ındremıcek kımse samsunsporun ustunde degldır

çarþamba55

Alıntı yapılan: arena55 - 14 February 2009, 00:29:35
çok guzel olmus bıze haber verlseydı bızde gelrdık agzınıza layık bızde dev bır pankart yaptırıp atakum usgecıdıne asacagız vede onuda hıc kımse ındremıcek kımse samsunsporun ustunde degldır

kardeş, kimseye özel haber verilmedi zaten, siteyi takip eden herkes biliyordu bugünkü organizasyonu. Biz gelemedik ama gidenlerden Allah razı olsun.

arena55

ya sıteye geremedık ıkı gundur ama herkeste telımız vardı olsun oraya gıde arkadaslarımızın yuregıne saglık agzına saglık helal olsun

jean

umarim mektubu vermislerdir icimden bir ses okumùadi bile diyor

mehmet yılmaz