Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

tolga

09 February 2009, 07:57:15 #135 Son düzenlenme: 09 February 2009, 08:01:56 tolga
Kırmızı-Beyazlı takımın Başkanı Fuat Köktaş, teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin istifasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Coşkundere'nin istifasıyla ilgili ellerine bir yazının ulaşmadığını belirten Köktaş,''Hocanın niye böyle bir karar aldığını bilmiyorum. Ben de istifa ettiğini sizlerden duydum. Üzüldüm. Üzüntüm gelip bizle konuştuktan sonra kararını vermeliydi. Yaptığı etik değil'' diye konuştu.

Samsunspor'un hiçbir zaman hocasız kalmayacağını da ifade eden Başkan Köktaş,''Yarın yönetim kurulumuzla toplanıp durum değerlendirmesi yapacağız. Biz kendi çocuklarımıza sahip çıkmıştık. Samsunspor kesinlikle hocasız kalmaz. Böyle anlamlı bir galibiyetten sonra istifa hiç de hoş değil'' ifadelerini kullandı.

asıl sen etik değilsin başkan yalandan insanları başka yönlere çekme demeçlerinle  yaptığın şeffaf anlayışla falan tabiki hesap vereceeksin çünki para senin cebinden çıkmıyor tüfenklerin galip östürklerin yeşilyurtarın verdiği parayla kulüp dönüyor o halde aldığın bu paraların hesabını vereceksin tabiki para senden çıksa kimseye hesabp vermek gibi bir lüksün olamaz
ayrıca hocanın işine karışmıyorum diyorsun sadece giresun maçı değil sen çok iyi biliyorsun ve yanındaki futbol ulemaları ercüment hoca işine karıştırmadığı için tavır aldınız  buda zorunuza gitti açıklama yı yapacaktır hoca herhalde merak etmeyin samsunda bazı insan profilleri değişecek ismail uyanık la çalıştım diyorsun ama efsane başkanın tırnağı bile olamazsın ondan biraz yöneticilik anlamında birşeyler öğrenebilseydin böyle olmazdı  samsunspor muhakka hocasız kalmaz zaten sizin hocanız hazır bunuda biliyoruz
ve aldığımız duyumlar maç beraberlikle ve mağlup bitseydi hocanın gönderileceği şekilde bunu yanındaki tahsin bey hazırlamış bekleyeceğiz

veis

ercüment hoca genel olarak samsunsporda başarılı bir dönem geçirdi bunun hakkını vermek lazım ama niçin istifa etdi bunuda ögrenmeden yorum yapmak zor.nasıl yeni hoca bulundu gibi bir yorum varsa syın tolgadan belkide ercüment hocada başka takım buldu diye yorumda olabilir yani olasılıklar üstüne pek fazla yorum yapmakdan yana degilim.bildigim bir gerçek var oda deplasmanlarda bu takım puanlar almaya başlamazsa ilerleyen haftalarda dahada sıkıntı yaşarız ve kabus lu günler gelecekdir.ve bu takımı ister ercüment ister capello çalıştırsın ama bu takım bu hafta güngörene 1 degil 3 puana gelsin.

red_white

Bu takım bu hafta 3 puan alıcak artık deplasman puanları gelmelii

tolga

KÖKTAŞ: HOCAMIZA BU TAVRI YAKIŞTIRAMADIM
Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin istifasını basından öğrendiğini belirterek, "Ercüment hoca gibi bu şehrin çocuğuna bu tavrı yakıştıramadım" diye konuştu.

Samsunspor Teknik direktörü Ercüment Cuşkundere'nin istifa ettiğini açıklamasının ardından, gerekçe olarak "Yönetimin işine karıştığı iddialarının" ortaya atılmasına Başkan Köktaş tepki gösterdi.
SADECE HAKAN KART GÖRECEK DEDİM
İstifayı basından duyduğunu belirten Köktaş, "Aramızda herhangi bir şey geçmiş değil. Ben bu kulübün başkanıyım, bu kulübü temsil ederim, yönetirim ama görev dağlımına da hassasiyetle dikkat gösteririm." dedi. Hocanın işine karıştığı iddialarını reddeden Köktaş, "Bugüne kadar hocanın işne karışmadım sadece son Giresunspor maçında devre arasında -Hakan Koçaslan'ı değiştir, kırmızı kart görecek dedim- değiştirmedi, o da kırmızı kart gördü." diye konuştu.
SAMSUN ÇOCUĞUNA YAKIŞMADI
Başkan Fuat Köktaş daha sonra sözlerini, "Ercüment Coşkundere bu kentin çocuğu, onu bu şehir büyüttü. Hocalıkta da Samsunspor büyütüyor. Ercüment hoca Samsunsporla, Türkiye çapında ün kazanıyor. Samsun'un bir çocuğu olarak istifa etmeden önce gelip benimle konuşmasını beklerdim. Bu tavır hoş değil ve ben bu tavrı Samsun çocuğu olan birisine yakıştıramadım. Keşke bana gelseydi" şeklinde sürdürdü. Fuat Köktaş, disiplinden ve kurumsal yapılanmadan asla taviz vermeyeceklerini ancak bu tür meseleri de aile ortamında çözecek kadar deneyimleri olduğunu sözlerine ekledi. gazete55.net 

sana hangi tavır yakışıyor anlat başkan hocayı yanlız bırakman takım hakkında bile hiç bir fikrini sormayan takımla ilgili bir sorun varmı yokmu tenezzür edipte sormayan ama kadroya karışabilen hakan olayı bile  bana göre etik anlamda hoş olmayan her sarı kart gören oyuncunun o halde çıkması lazım skıbbe de almalıydı o zaman linkolnü adnan polat unutmuş söylemeye hocaya herhalde 

veis

ercüment hocanın gidişi ve ya gönderiliş biçimi etik degil daga dogrusu hemen arkasından konuşulması veya ben dedim yapmadı demesi çok yanlış yanlış helde samsunspor başkanının ben hakanı degiştir demesini yadırgadım dogrusu sen işine bak teknik heyet karar versin kimi alıp çıkaracagına.ayrıca samsuna yakışan bir olay oldu yine maç kazanıp hoca gidiyor.samsunspor eskilerin bir yabancı dizisi vardı YALAN RÜZGARI diye aynen ona benziyor.neresi egri neresi dogru bilemedim gitdi.

şimşek_55

SOYUNMA ODASINDA NELER OLDU?

Bu arada maç bitiminde Samsunspor soyunma odasında tatsız olaylar yaşandığı öğrenildi. Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Abdik ve Kaleci Antrenörü Mehmet Bayraktar arasında yaşanan sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü, yönetici Tahsin Kosif'in araya girmesiyle kavganın büyümeden önlendiği gelen bilgiler arasında.

Takımın yenılıp veya berabere bıtıp gıdecegını dusunen  ulemalar   takımın bu macı kazanmasıyla sok olmus gıbıler kı teknık heyetten bırıne  saldırmayı dusunmusler. SAmsunspor ruhu bumu bunlarmı olmalıydı yazıklar olsun. Bır sehır evladına ancak  bu kadar acımasız  davranır baskannnnn.SOzlerının arkasında  durmak ıstıyorsan temızle bu pıslıgı. Ayrıca hocanın gıdısını CAntug hocanınkıne baglayanlar  ayıp edıyor. Bunları zaan gosterecek. Turkıyede degıl dunyada tanınan bır dıplomaya sahıp , bılgı ve tecrubesı olan bır kısı ıcın bu benzetmeler hıcte hos degıl. Esefle kınıyorum

selahattin55

tolga sen yine hoş geldin aramıza şu ercüment mevzuları olasa seni çok özleyeceğiz heralde.inşallah hocamız görevinin başında kalır.

tolga

benim duyduğumbu eazlı abdik denen yönetici soyunma odasında butakımın sahibi benim bu takım benim takım diye sözler söylemiş ne al ya bu takıma ne başkanlar geldi bu takım benim demedi bu takım samsunun takımıdır kişilerin değil taraftarın takımıdır

red_white

kısmende olsa katılıyorum sonuçta taktiksel olarak hocaya karışılması yanlış zaten takımımız iyi gidiyor gerek yok hocamızın açıklamasını beklemeden birşey söyleyipte biribirimizi kırmayalım

55.hakan

merak etme fuat başkan ercüment hoca istifasını da yazılı olarak verir panik yapmayın ayrıca sefa nın durumunun karşıyaka maçından sonra açıklayacağınızı söylemiştiniz acaba bu olayla bir ilgisi var mı.bence kendinizi savunacağınıza yine kader maçı oynayacağımız bir dönemde hocayı geri getirmek için ikna edin..

34_55

BAŞKAN EFENDİ,  ercüment hocaya pislik atacağına takıma sahip çık  ve takımı karıştıran  o iki yöneticine hesap sor ama nerde sende o yürek  hesap soracak bakın arkadaşlar dün akşam tesislerde maçtan sonra bütün futbolcular  kaptan kenan önderlinde başkana dertlerini ve sıkıntılarını anlattılar vede bizler burada  fazlı abdik ve özellikle takımı karıştıran ercüment hocaya ve ekibine  hiç  bir zaman destek vermeyen ve hala  giden hoca hayrettin gümüşdağı destekleyen ve gitmesini içine sindiremeyen ,ayrıca iki kaptan CAN ulun ve KENAN yeleği hala takımda istemeyen ve hocaya sürekli bunları oynatma diye baskı yapan TAHSİN KOSİFİ artık burada görmek istemiyoruz demişler ve doğruda yapmışlar ayrıca sen nasıl başkansınki fuat efendi hiç bişeden haberin yok yalan konuşma bari, evet arkadaşlar şimdi samsunluya ve samsunsporluya şimdi destek zamanı hemde sonuna kadar..55

pitbul055

Alıntı yapılan: cem 55 - 09 February 2009, 02:16:33
giden gider kalan saglar bizimdir kimse samsunspordan büyük degildir isimler gelip geçiçidir bizim için sadece samsunspor vardır eger işine karışıldıgını düşünüyorsa gider başkanla konuşur ortak nokta bulmaya çalışırdı sorun konusularak çözülebilirdi kamuoyunun önünde böyle polemiklere girmesine gerek yoktu bide bu sitede her kötü haberde ortaya çıkan kara gün dostları size burda ekmek yok siz kendinizi biliyosunuz sitedeki herkeste sizin amacını biliyo o yüzden başka kapıya İNADINA SAMSUNSPOR  BUDUR

serkancengiz

Yönetim hocamıza güvenmedi olay bu

pitbul055

Alıntı yapılan: 34_55 - 09 February 2009, 10:45:00
BAŞKAN EFENDİ,  ercüment hocaya pislik atacağına takıma sahip çık  ve takımı karıştıran  o iki yöneticine hesap sor ama nerde sende o yürek  hesap soracak bakın arkadaşlar dün akşam tesislerde maçtan sonra bütün futbolcular  kaptan kenan önderlinde başkana dertlerini ve sıkıntılarını anlattılar vede bizler burada  fazlı abdik ve özellikle takımı karıştıran ercüment hocaya ve ekibine  hiç  bir zaman destek vermeyen ve hala  giden hoca hayrettin gümüşdağı destekleyen ve gitmesini içine sindiremeyen ,ayrıca iki kaptan CAN ulun ve KENAN yeleği hala takımda istemeyen ve hocaya sürekli bunları oynatma diye baskı yapan TAHSİN KOSİFİ artık burada görmek istemiyoruz demişler ve doğruda yapmışlar ayrıca sen nasıl başkansınki fuat efendi hiç bişeden haberin yok yalan konuşma bari, evet arkadaşlar şimdi samsunluya ve samsunsporluya şimdi destek zamanı hemde sonuna kadar..55
senin bu başkan efendi dediğin kişi olmasaydı bu takımı zor görürdün buralarda yada bu oyuncuları,hatda azıcık sıkışdınmı takımı yarı yolda bırakıp kaçan ERCÜMENTİ.

34_55

valla ben senin gibi düşünmüyorum asla ama senin düşüncenede saygı duyuyorum fakat olayların iç yüzünü iyi öğren dreim sana arkadaşım sezon başı getirdikleri hocayıda gördük bunların  bizim kavgamız kişisel değil samsunsporumuz için...55