Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

beşnumara

derneğimiz söylemesi gerekeni söylemiş.bana kalırsa bununla kalmaz.sesimiz haykıralım
4000-5000 toplanalım haykıralım,protesto edelim.yeter ki bu adaletsizlik kalksın.bütün belediyeler bulundukları yerin sporunu kalkındırıyo ama bize gelince yasak.gerekirse ankaraya meclisin önüne gidelimm eylem yapalım.bu adaletsizliğin kalkması için.ben 24 veya 25 ocakta samsundayım.her türlü varımm.

**KaR6**

jean

sozlu veya imzali bir soz alsak takima sunlari sunlari yapacam diye iyi fena olmaz o zaman destek vermese bile yalanini baisna aciklariz

ali ihsan

Kamuoyu oluşması ve dikkatleri Samsunspor'umuzun üzerine çekmesi bakımından güzel ve yerinde bir açıklama olmuş.Tebrikler...

mehmet yılmaz

AlıntıBiliniz ki, Samsunsporlular olarak her platformda, her ortamda, her şartta karşınıza çıkacağız ve Samsunspor için ne gibi projeleriniz var, Samsunspor size ne ifade ediyor diye soracağız. dedi.

Bunun takipçisi olalım arkadaşlar, dernek kurumsal olarak sizler, bizler ise şahıs olarak... Parti farketmeksizin soralım, medya önünde soralım, yazalım...

Her zaman dediğimiz gibi,

Kim Samsunspor'un yanındaysa biz de onun yanındayız
Kim Samsunspor'u umursamıyorsa biz de onu umursamıyoruz...

Tufan

23 ocaktan sonra samsundayım toplantı eylem vs bir organizasyon olursa katılacağım...

Sioux

Kim Samsunspor'u umursamıyorsa Allah belasını versin   >:(

Kaya

gerçekten çok güzel sorular ve can alıcı sorular bakalım bu sorular karşında kim kıvıracak kim adam gibi cevap verebilcek göreceğiz

METE_55

arkadaşlar bencede en güzeli sokaklara dökülelim bu son şansımız ama kanuni olarak bir miting yapalım bakın partiler bile sokaklara dökülüyor bence tam zamanı şimdi acilen bir program yapalım samsunsporumuz için tüm derneklere sesleniyorum kararımızı alalım hem aksa de, hem spo 55 te. denge,halk,haber,arena,manşet,vs hepsinede bildirelim bu iş okadar zor değil arkadaşlar  bakın kocaelispor taraftarına neler yapacaklar açıklamışlar haydi şimdi sıra bizde..55

delikurt 55

Alıntı yapılan: METE_55 - 02 January 2009, 10:13:04
arkadaşlar bencede en güzeli sokaklara dökülelim bu son şansımız ama kanuni olarak bir miting yapalım bakın partiler bile sokaklara dökülüyor bence tam zamanı şimdi acilen bir program yapalım samsunsporumuz için tüm derneklere sesleniyorum kararımızı alalım hem aksa de, hem spo 55 te. denge,halk,haber,arena,manşet,vs hepsinede bildirelim bu iş okadar zor değil arkadaşlar  bakın kocaelispor taraftarına neler yapacaklar açıklamışlar haydi şimdi sıra bizde..55

SLM. Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. dediğin gibi şimdi tamda zamanı. herşey için bu tür etkinlikler yapılıyo da neden Samsunspor'umuz için yapılmasın, ben gurbetteyim Samsunda olsam çok şeyler yaparım ama ne yazıkki arada engeller var arkadaşım ama kalbim sizlerle her daim. sağlıcakla kal.

europe_55

Alıntı yapılan: METE_55 - 02 January 2009, 10:13:04

Haklisin arkadasim.
artik sesimizi duyurmanin vakti gelmistir.
Güzel bir organizasyonla sesimizi basta SAMSUN olmak üzere tüm Türkiye´ye duyurabiliriz...

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 25 December 2008, 19:24:18
Kim Samsunspor'u umursamıyorsa Allah belasını versin   >:(
kardes bela okuma
allah göstermesin bela okuyan kisinin ailesine zarar gelir derler
burda herkez samsunsporun yaninda zaten samsunsporla yatip kalkiyoruz sen merak etme ;D

yönetici

Saygıdeğer Samsunsporlu kardeşlerim

Mevcut bş. belediye başkanı Y. Ziya Yılmaz'ın Samsunspor tavrı nedeniyle bakış açımız ortada.

www.yusufziyayilmaz.com.tr

diye bir site açtırmış ve Samsun'daki seçmenlere cep telefonu mesajı gönderip, görüş ve yorumlarınızı yazınız diyor.

Madem öyle biz de girelim, gerçek ismimizle ve uygun bir lisanla Samsunspor konusundaki şikayet ve taleplerimizi yazalım.

Ben yaptım. Eminim ki bunu 300-500 kişi olarak yaparsak fayda sağlar; hiç bir şey olmasa da biz üzerimize düşeni yapmış oluruz.

adresi yazarken com.tr uzantısı kullanınız zira sadece com olanda mesaj bölümü yok.

Haydi site haydi site haydi...
Tam zamanı tam zamanı şimdi...

HoliganSamSunLu

Mert

İşte büyük fırsat sesimizi duyurmanın zamanı geldi geçiyor bile.Sitedeki arkadaşlar bu konuya ilgi gösterirse iyi olur.En azından Sn. yöneticinin dediğin gibi biz üzerimize düşen görevi yapalım taraftar olarak.