Bank Asya 1.Lig 14.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Kasımpaşa

Başlatan MeL_55, 23 November 2008, 17:14:01

« önceki - sonraki »

MeL_55

ne macti bee
süpersin samsunspor
helal sana volkan

europe_55

iste bu SAMSUNSPOR...

helal olsun sizlere cocuklar...
Bu taraftara böyle galibiyetler yakisir... ;D

ali ihsan

Baskent_Samsunspor

lay la lay lay la lay la

samsun sen bizim herşeyizmissin

Yalnızca BİZ

maviay55

OOOO SAMSUNSPORRR OLLEEEYYY paşaya da böylee lay lay la la layyy

Baskent_Samsunspor

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 29 November 2008, 14:23:23
YAsaklı diyor. nasıl bir düzeltme yapmalıyız

Kardes allah razi olsun senden iyi mac izledim sayende samsunsporumuz 2-1 kazandi
cok kosuyoruz ama tecrubesisiz insallah daha iyi olacagiz haydi be samsunsporum aslanlarim koclarim simdiden bize bayram hediyemizi verdiniz biz asil buyuk hediyemiz superlige cikmak onuda sabrederek alacagiz insallah .
Samsunsporum yolun acik olsun insallah

55.hakan

sercan kaçırdı volkan kaçırdı ikiside karşı karşıya b maç yenilseydik harbiden delirirdim işte bu gol olunca evi yıktım son dakka ne olursa olsun helal be bu bizim geri dönüşümüzdür

GençKozluklu

29 November 2008, 16:04:32 #234 Son düzenlenme: 29 November 2008, 16:08:11 GençKozluklu
Her zaman her yerde EN BÜYÜK SAMSUN. Sırada yarın SBK var. Oda kazanacak inşallah.

Bu takım istedimi yapabilecke gücü ve kuvveti var. Geride kalan 3 maçı kazanabiliriz.

Baskent_Samsunspor

başkasınıııııııııııı seveememmmmmmmmmmmmmm

erkan55

Volkannnn Kasimpasalilar senin das..ak larini yesin
Adamsin volkan adam

maviay55

ali ihsan

Bu hafta sonu tadından yenmez beeeeeeee.Kefini çıkaralım beyler

GençKozluklu

Samsun'un dirilişi!
1.Lig'in 13.haftası Karadeniz'de açıldı; alt sıralardan kurtulmaya çalışan Samsunspor liderlik mücadelesi veren Kasımpaşa'ya büyük bir darbe vurdu. Ligin en az gol yiyen takımı olan İstanbul ekibi 2.yarıda öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı, kırmızı beyazlılar son dakikalarda 3 puanı kaptı.

29 Kasım 2008 , 14:58

SAMSUNSPOR - KASIMPAŞA: 2-1