Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: seckin55 - 13 November 2008, 19:54:28
ben şahsen hem akplı oldugu için hemde samsunsporu hiçbir zaman desteklemedigi için sewmiyorumm...
akp yi sevmiyorsan onun yorumunu yapacağın forum burası değil kardeşim
şimdi sen her yusuf ziyaya sallamaya başladığında ben bilecem ki senin derdin Samsunspor değil de akp
onun için lütfen siyaseti buraya sokmayın bari yoksa olaylar Samsunspor olayı olmaktan çıkacak zaten yönetim karışık takım karışık bide burası bu olaylar yüzünden karışmasın

Kaya

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 14 November 2008, 00:42:39
@iak5529
Bak olan şu, ben seni iyi bir samsunsporlu olarak bilirken şimdi avatarına dikkat etmeye başladım. ( rahatsız olduğumu da söyleyemem ama rahatsız olacak olan olur mutlaka.  ) sonra sen dönüp benim yazdıklarımı okumaya başlayacaksın vs. vs.

akp iktidarının samsunspor'u bırak, samsun açısından da hiç de parlak yıllar getirmediği ortada. bunları gözünü fanatizm bürümemiş her samsunlu kabul etmeli zaten.

ama bizim şikayetimiz ne? Samsunspor'a siyaset bulaştırılması. O halde lütfen bu siyaseti samsunspor.biz'e bulaştırmayalım.

sadece diyorum ki, burada fikirleri konuşalım, Samsunspor açısından değerlendirelim ama ülke siyasetini ilgilendiren konuları deşmenin bir faydası yok bizlere. sadece zaten bir araya gelemeyen taraftarlarımız arasına yeni bir ayrılık tohumu eker.

yarın, öbür gün bugün nefret ettiğimizi söylediğimiz bir partiden iyi bir samsunsporlu aday çıkarsa önceliğimiz ne olacak? partisi mi, adam mı?

özetle Samsunspor'un karşısında olanların da yanında olanların da partileri değil isimleri önemli olmalıdır bizler için.

bütün söylediklerine katılıyorum abi hatta bende başka bir yorumun üzerine burası bir siyasi alan değil SAMSUNSPOR umuzun sitesi diye mesaj atmıştım haklısın biraz sinirle siyasete karışmış özür diliyorum ama söylediklerimin başka platformlarda sonuna kadar arkasındayım teşvikten yoksun samsun ve kösteğe mahkum SAMSUNSPOR haline geldik
                                                                                     saygılar...

celebi

jean

celebi

Alıntı yapılan: jean - 16 November 2008, 00:51:34
abiler sehirde kulaktan kulaga ismi gecen kimse yokmu ?

yok şu anda bildiğim kadarıyla sanısırm fuat göktaş devam eecek

eLLis

Bence göreve devam etmeli daha iyi olacaktır bir devreyi bile bitirmeden hoca ve ya yönetimin gitmesi alışkanlığımız bitmeli artık.

engizli55

ne yapsin bu taraftar anlamadik gitti bari askeriye gibi darbe yapip yönetimi elemi gecirsin  anlayacak gibi degil bir tane adam gibi adam denk gelmezmi hepmi cürükler gelir tek  kurtulus var oda carkin nasil döndügünü bilen biri oda ismail uyanik baskan masaya vurunca ses getirecek tek kisi oo

Nuri Asan

Alıntı yapılan: engizli55 - 19 November 2008, 01:28:42
ne yapsin bu taraftar anlamadik gitti bari askeriye gibi darbe yapip yönetimi elemi gecirsin 

Hele şükür benim gibi düşünen birisini daha buldum

samsunmania

Kosif: "Şehri yönetenler bizi yalnız bırakmaz"
20 Kasım 2008 / 20:14

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, şehrin yöneticilerin kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını söyledi.

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, bugün yaptığı basın açıklamasında Samsunspor'un son durumu ile ilgili bilgiler verdi. Tahsin Kosif, ekonomik anlamda sıkıntı yaşadıklarını, her şeye rağmen futbolcuların idmanlardaki ve maçlardaki performanslarıyla hissettirmeden çalıştıklarını ve sahada da ortaya koyduklarını söyledi.

Saha içinde aldıkları sonuçların önemli olduğunu belirten Tahsin Kosif, "Bu sonuçlar beraberinde yanımızda getireceği desteği de beraberinde getirecektir, diye düşünüyorum. Mutlaka başarılı olmak zorundayız. Başarı birçok sorunu çözeceği gibi kulübü ekonomik anlamda da rahatlatacaktır" dedi.

Samsun'un ileri gelenlerinden kulüpte kalmaları konusunda baskı gelmediğini ve bunların sorunları çözmediğini vurgulayan Kosif, "Aslında istediğimiz çok fazla şeyler değil, burada Samsunspor Kulübü şüphesiz yönetimsiz kalmaz ama yeni gelecek yönetim içinde bu durumlar sürdüğü sürece yine sıkıntı bekliyor. Aslına en büyük sorunu para olarak görmüyorum. Samsun şehrinde bir dayanışma olması lazım. Geçmişte bir takım sıkıntılar olmuştur halende olabilir. Ama ben şuna inanıyorum ki, bir gün kapımızdan içeriye öyle insanlar girecek ki, hiç tahmin etmediğimiz şekilde onların çok iyi bir Samsunspor'lu olduklarını göreceğiz. Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Samsunspor'a geleceklerdir. Ben kendilerinin samimiyetine yürekten inanıyorum. Bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Bizler şu andaki mücadelemizde hem yönetim hem de teknik heyet ve futbolcularla yalnız olarak görünüyoruz. Ama Valimiz ve Belediye Başkanımız bizi bu mücadelemizde yalnız bırakmayacaklar. Bu konuda hiçbir kuşkum yok" diye konuştu.
Samsunspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Diyarbakırspor maçına da değinen Tahsin Kosif, "Diyarbakır maçı zor bir maç olacak. Takımın bu haftaki çalışmasından dolayı umutluyum. Hafta sonu Diyarbakır'dan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=6486

Allah allah! Nerden çıktı bu şimdi? doğru yolu mu buluyorlar acaba?

FUAT ACAR

yusuf celebi

"Ama ben şuna inanıyorum ki, bir gün kapımızdan içeriye öyle insanlar girecek ki, hiç tahmin etmediğimiz şekilde onların çok iyi bir Samsunspor'lu olduklarını göreceğiz".

Ben bu iki satıra dikkat çekmek istiyorum.Bu söylem şehrin belediye başkanına ve valisine istinadenmi söylenmiş çözemedim.Eğer bu iki makamı yanlarına çekmek için söylenmişse bazı sinyaller alınmış demektir.Başka birileri için söylendiyse o insanlar kim ?.(Ben değilim o kesin)

engizli55

jean

abiler ben konuyu anlmadim tahsin baskan birinin baskan olarak gelecegini kastediyor yani

celebi

samsunmania

Köktaş: "Şehir takıma sahip çıkmalı"

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "Samsun şehrinin her ferdi bu takıma sahip çıkmak zorundadır" dedi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, haftalık olağan basın açıklaması yaptı. Nuri Asan Tesisleri'nde basına yaptığı açıklamada Diyarbakırspor mağlubiyetini ve kulübün son durumunu değerlendirdi. Altay galibiyetinden sonra Diyarbakırspor deplasmanına moralli ve motive olarak gittiklerini ama Diyarbakır saha şartlarının ağır olması ve Diyarbakırspor'un son 6 hafta yenilgi yüzü görmemesinin dezavantajını yaşadıklarını söyledi.

Fırsatlar bulmalarına rağmen gol atamadıklarını ve en az 1 puanla dönmeleri gerektiğini belirten Köktaş, "Her şeye rağmen takımımız her geçen gün yeni teknik ekibiyle daha da iyi bir takım olma yolunda ilerliyor. Lig başlamadan önceki hedeflerimizden sapma yok. Takımımız ligin güçlü ekiplerin tamamıyla deplasmanda karşılaştı. Bu nedenle ekonomik olarak kulübümüze maliyet getiren deplasman maçlarını oynamış oluyoruz. Ligin ilk yarısını hocamızla yapılan görüşmelerde maksimum puanla bitirmek istiyoruz" dedi.

27 Kasım'da yapılacak olan olağanüstü kongre için Samsun şehrinde herhangi bir çalışma yapılmadığını hatırlatan Başkan Köktaş, "Takımımız önemli bir virajda bulunmakta ya tamam yada devam deme aşamasına gelmektedir. Biz Diyarbakır'da şunu gördük. Diyarbakır şehri takımının imkanları olmamasına rağmen şampiyonluğa oynuyor ve şehir Diyarbakırspor'u konuşuyor. Ama bizim şehrimizde Samsunspor'a faydalı olma anlamında hiçbir şey konuşulmuyor. Bakıyoruz büyük kulüplerin finansörlerine o bankaların hepsi Samsun'da şubeler açmış, buranın mevduatlarına, buranın sanayicisinden, iş adamından almış oldukları faizlerle reklamlarını buradan gidip büyük kulüplere rahatlıkla aktarıyorlar. Biz yönetime geldiğimizde de bu bankalarla reklam ve sponsor anlamında görüştük. Ama içlerinden sadece 2 banka bize olumlu olarak döndü. Bu bankalar Bank Asya ve Albaraka Türk. Şehrimizde ekonomiyi ayakta tutan perakende ve ulusal markalar açılışlar yapıyor, ama şehrin takımına bir katkısı yok. Şehircilik bilincini ayağa kaldırma aslında burada başlamalı. 'Şehrimin takımına sahip çıkmıyorsanız bizde şehir olarak sizi desteklemiyoruz' anlayışı mutlaka bu şehirde hakim kılınması gerekir. Biz bunlarla irtibat kurduk ama hiçbirisinin bize geri dönüşleri olmadı. Biz kendi değerlerimize sahip çıkmak zorundayız. Bu sahip çıkma olmazsa bir çok yönetici gelir ve gider. Şehrin her ferdi bu takıma sahip çıkmak zorundadır" şeklinde konuştu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=6589