Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bu maç için umutsuzum ama umutsuzluğum da benim umudum oluyor. Çünkü bugüne kadar umutlu olduğumuz maçlarda genelde hayal kırıklığı yaşadık. Bu kez tıpkı Karşıyaka maçı öncesinde olduğu gibi yine karamsarlık havası hakim, bu da benim umutlanmama sebep oluyor.

Şimdi diyeceksiniz ki, bu nasıl bir cümleleler dizisi. Akıl sağlığımız bozuldu artık, biraz anormalleştik!!!  ::) :P

Tribündergide Altaylılar balkon 5 lira, siz orada olursunuz diyorlar.

GençKozluklu

İnşallah bu hafta seviniriz. Çok özledik sevinmeyi.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 14 November 2008, 23:49:26
Bu maç için umutsuzum ama umutsuzluğum da benim umudum oluyor. Çünkü bugüne kadar umutlu olduğumuz maçlarda genelde hayal kırıklığı yaşadık. Bu kez tıpkı Karşıyaka maçı öncesinde olduğu gibi yine karamsarlık havası hakim, bu da benim umutlanmama sebep oluyor.

Şimdi diyeceksiniz ki, bu nasıl bir cümleleler dizisi. Akıl sağlığımız bozuldu artık, biraz anormalleştik!!!  ::) :P

Tribündergide Altaylılar balkon 5 lira, siz orada olursunuz diyorlar.

:) Ne Cümleler nede bizlerin Düşünce trafiği Yanlış olan tekşey Samsunsporumuzun gidişatı umutsuzluk içersinden umut çıkarabiliyosak bu gönülden sevmek olsa gerek...

samsunmania

samsunmania

15 November 2008, 01:12:31 #64 Son düzenlenme: 15 November 2008, 01:14:45 samsunmania55
 Gebersem de geleceğim maça. Nedense bir umut var içimde. Samsunspor imkansızların takımı. Kanserojen. Neden 3 puan olmasın. Hiç belli olmaz.

seckin55

Altay'ın başı yine sakatlarla dertde

Savunmada üst üste yaşanan bu sıkıntılar önemli Samsunspor maçı öncesi üzdü

Yarın sahasında konuk edeceği Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altay'da sakatlar kervanına yeni bir isim daha eklendi. Diyarbakırspor maçında oyunu tamalayamayan Merter ve Ercan'dan sonra dün de savunmada görev yapan Erdi sakatlandı. Sağ dizinde ağrılar bulunan oyuncunun yarınki karşılaşmada görev yapamayacağı ifade edildi.

Öte yandan uzun zamandır forma giyemeyen Mehmet Sedef'in de kadroda olmayacağı vurgulandı. Teknik Direktör Feyyaz Uçar'ın Merter'in yerine Musa ya da Gökhan'ı, Ercan'ın yerine ise Ali'yi oynatması bekleniyor. Erdi'nin yerine de Mustafa ve Alp ikilisinde birisi görev yapabilir.

Kadromuz geniş
Yaşanan sakatlıklar sonrasında morali bozulan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, paniğe gerek olmadığını söyledi. Geniş bir kodraya sahip olduklarını ifade eden Uçar, "Geniş bir kadromuz var. Bunu en iyi şekilde kullanacağız. Samsunspor'u taraftarımızın da desteğiyle yeneceğiz" diye konuştu.

Kaynak: www.gazeteyenigun.com.tr

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 November 2008, 04:45:48
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : İLKER MERAL 
Meslek : Eczacı 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 13141 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : BALIKESİR 

Yönettiği Maçlar

MKE ANKARAGÜCÜ  1-1  BURSASPOR  8 Kasım 2008 Hakem Turkcell Super Lig
ANKARASPOR A.Ş.  1-1  GALATASARAY A.Ş.  30 Ekim 2008 Hakem Fortis Türkiye Kupası
ANTALYASPOR A.Ş.  1-1  HACETTEPE SPOR  26 Ekim 2008 Hakem Turkcell Super Lig
KARTALSPOR  0-0  DİYARBAKIRSPOR  18 Ekim 2008 Hakem Bank Asya 1.Lig
FENERBAHÇE  1-4  KAYSERİSPOR  5 Ekim 2008 Dördüncü Hakem Turkcell Super Lig
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR  2-2  ORDUSPOR  27 Eylül 2008 Hakem Bank Asya 1.Lig
ESKİŞEHİRSPOR  2-2  SİVASSPOR  20 Eylül 2008 Hakem Turkcell Super Lig
GİRESUNSPOR  2-3  ALTAY  7 Eylül 2008 Hakem Bank Asya 1.Lig
DENİZLİSPOR  3-2  ANTALYASPOR A.Ş.  31 Ağustos 2008 Hakem Turkcell Super Lig
ADANA DEMİRSPOR  1-0  İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR  24 Mayıs 2008

dikkat ettim de deplasman takımları bu hakemle çok iyi sonuçlar almış biz neden almayalım genelde maçlar berabere bitmiş ya da deplasman takımı kazanmış hakemden yana şans bizde gibi iş bizim topçulara kaldı haydi çocuklar

oguz_5528

sercan,murat,oktay...3'ü bi arada...olsun ...3 puan bizim olsun...;)

sejoe

samsundan kesin olarak otobüs kalkacak mı? ne zaman nerden?

sBc-55

Alıntı yapılan: sejoe - 15 November 2008, 12:13:28
samsundan kesin olarak otobüs kalkacak mı? ne zaman nerden?

bu akşam büyük ihtimal 5 gibi derneğimizden 1 otobüs kalkıcaktır..

kuzey55

bolu bu takımdan puan aldıysa bizde pekala alabiliriz.yenilmez bir takım değil altay.üsteik birçok sakat oyuncusu var.ben bu maçtan en az 1 puan alacağımızı düşünyorum.

seckin55

bu maçtan galip ayrılabılırız..ne zman umutsuz olduysak puan çıkarmışızdır..

kapalý

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 15 November 2008, 12:10:29
sercan,murat,oktay...3'ü bi arada...olsun ...3 puan bizim olsun...;)

sercandan bişe olmaz abi bu sezon sonu gider zaten

murat çok iyi oynuyordu ama son haftalarda bi form düşüklüğü var nedenini araştırmak lazım

oktay geçen hafta 11de başlamadı eğer ilk 11de başlarsa daha iyi oynar gibi ;)

nomak55

pili bitmiş kenanın alternatifi yok üç sezondur stopersiz oy uynuyoruz resmen sonuç ortada BÜ takıma defans lazım her turlu gold atıtoruz zten