Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

kuzey55

kenan bence ligin en iyi defans oyuncularından birisi.ama yanında turgay ve gökhan gibi vasat oyuncular olunca yapacak bişey yok.tabiki hataları vardı bazı yediğimiz gollerde normal karşılamak gerekir.herşeye rağman kişilkli birçok samsunlu futbolculdan daha karakterli ve iyi bir SAMSUNSPORLU olduğuna inanıyorum...benim için kötü de oynasa takımı satmayan gerçek imparatordur...

kapalý

evet kenan tek başına napsın hataları olabilir ama çoğu samsunludan iyidir hiç yoktan arkamızdan iş çevirmiyor adam gibi adam

Tufan

pazartesiden beri kulupte olan olaylardan duyduklarımdan okuduklarımdan sonra hiç birşey yazmadım sadece takip ediyorum. maçtan umudum yok hatta sezondan umudu kestim düşelimde elin trabzonlusunun rizelisinin reklam malzemesi olmayalım bari . tabi bunlar hırsla yazılan şeyler tabi gönül galibiyet en azından 1 puan ister ama durum ortada....

kanserojen madde SAMSUNSPOR!!!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SPectre - 15 November 2008, 23:41:06
pazartesiden beri kulupte olan olaylardan duyduklarımdan okuduklarımdan sonra hiç birşey yazmadım sadece takip ediyorum. maçtan umudum yok hatta sezondan umudu kestim düşelimde elin trabzonlusunun rizelisinin reklam malzemesi olmayalım bari . tabi bunlar hırsla yazılan şeyler tabi gönül galibiyet en azından 1 puan ister ama durum ortada....

kanserojen madde SAMSUNSPOR!!!

ne olmuş abi kulüpte biraz bilgi ver

Tufan

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 15 November 2008, 23:47:09
ne olmuş abi kulüpte biraz bilgi ver

abisi yönetimde olan bi arkadaşımla konuştum geçen akşam. dönen entirikalar konuşulan olaylar saçma sapan işler doğruysa eğer Allah sonumuzu hayır etsin.

seckin55

basket maçı 2 de dimi arkadaşlar..deplasmana gidemedik bari basketcilerimizi destekliyelim..

gozgoz yýlmaz

Kenan'da ciddi bir düşüş var son haftalarda. Samsunspor sevgisine kimsenin lafı yok ama topu ıska geçerken, rakibe kafayı vurdururken rakip, "ya bu adam iyi samsunsporlu, şu golü atmayayım bari" demiyor.

Altay yanılmıyorsam 5 hafta boyunca 1-1'lik seriye bağlamıştı. Ben gol atacağımıza inanıyorum ama maalesef yeriz de. İnşallah kazanırız.

Bu arada Samsun'dan organizasyon oldu mu?

kapalý

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 November 2008, 01:36:00
arkadaşlar Kenan'ın Samsunsporluluğuna lafımız yok ama sütten çıkmış ak kaşıkta değil .. teşvik primlerini soyunma odasında dağıtırken , iyi oynamayan adamlara da tokat atan bir kaptan , keşke normal maçlarda da iyi oynamayanları tokatlasaydı .. ayrıca küme düştüğümüz sene yaptığı ıskaların da haddi hesabı yok ..
Teşvik primleri dağıtılırken ordaydın sanırım kardeşim haklısın Samsunspor Şikeci Dimi !!! 

Tufan

beyler bugün basket maçı 2 demi bide biletleri ne kadar?

kapalý

celebi

Aarkadaşlarımızdan bazılarıstada girmek üzereler. izmirde hava güzelmiş ve Samsundan gruplar gitmemeiş bildiğim kadarıyla

red_white

evet hava güzelmiş bizimkiler stada doğru yol almış bakalım izmirdeki samsunlular fısmı çıkcak yine

celebi

Alıntı yapılan: red_white - 16 November 2008, 13:35:51
evet hava güzelmiş bizimkiler stada doğru yol almış bakalım izmirdeki samsunlular fısmı çıkcak yine

bu sfer 0-2 çifte şans biliyorum

red_white

yorum yapmak istemiyorum şimdi yeneriz kimse şaşırmasın Samsunsporu Samsunsporlular çözemedi daha kimsede çözemez :)

celebi

Alıntı yapılan: red_white - 16 November 2008, 13:39:04
yorum yapmak istemiyorum şimdi yeneriz kimse şaşırmasın Samsunsporu Samsunsporlular çözemedi daha kimsede çözemez :)

ye-ne-ce-ğiz