Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

Ladikli

İddaanın vermiş olduğu orana inat kazanacağız.

guvensolmaz

Benim bir gram ümidim yok.. Yensek de kendimize gelsek keşke

Amsterdamli

Hakan Akmanin kadroda olmamasina uzuldum. Zaten dogru durust gol atanilen adamimiz yok. Serkan gecen hafta cok kotu ve gucsuzmus umarim bu hafta daha diri olur cunku ona cok ihtiyacimiz var.

Hakan ve Sefa mactan sonra Istanbula gececekti hani. Ben yinede supheliyim bu Hakan yok haberinden cunku super ligdede maclar var onlarda vermiyorlarya Umit Millerini maclari oynamadan.

celebi

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 16 November 2008, 13:50:02
Benim bir gram ümidim yok.. Yensek de kendimize gelsek keşke

inşaallah olacak gibi hssediyorum inşaallah yanılmam

mehmet yılmaz

Şimdi Cem ile görüştüm. İstanbul'dan 6 kişi gitmişler. Samsun'dan bir organizasyon olmamaış. İzmir'dekilerle birlikte 25-30 kişi kadarlarmış şu anda. Henüz girmemişler çünkü Altay yönetimi 5 lira olan biletleri bizimkilere özel olarak 15 liraya çıkartmış. Yöneticiler girmiş devreye, fiyatın indirilmesi için.

**KaR6**

normalde pek ruya görmeyen bi adam olarak bu macın skorunu 2-1 lehimize gördum.. ilginç taraf ise 2sini de Turgut attı dediler, kan ter içinde uyandım ;D şaka maka, inşallah gercek olur ama anca ruyamızda görururuz muhabbetinden korkmuyo da değilim :D

celebi

altaylı seyirciler bildiğim kadarıyla ilgi göstermemişler. büyük altay tarafartarı yok sanırım ;D
bizim takım onların sıralamasında olsaydı şimdi 19 mayısta 20000 kişi olurdu

mehmet yılmaz

16 November 2008, 14:28:41 #97 Son düzenlenme: 16 November 2008, 15:08:08 samsuni
Takım tertibi belli olmuş

Hasan - Turgay, Kenan, Gökhan, Can - Hakan K., Sefa, Oktay, Turgut, Sercan - Burhan

guvensolmaz

celebi

mehmet yılmaz

bilet sorunu çözülmüş, normal fiyat olan 5 liraya dönmüş Altay yönetimi.

celebi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 16 November 2008, 14:52:03
teşekkürler altay yönetimine

Hocam niye teşekkür ediyorsun? Bilet zaten 5 lira idi, hatta iki hafta önce Malatyalılara 3'ten satılmış. Adamlar sebepsiz yere 15 yapmışlar zaten. Şimdi ise normele dönmüşler. Teşekküre değer birşey değil zira hakkı o zaten.

guvensolmaz

Bizi hiç bir yerde sevmiyorlar, nerde kahpelik var SAMSUN'un evladına layık görülüyor.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 16 November 2008, 14:53:34
Hocam niye teşekkür ediyorsun? Bilet zaten 5 lira idi, hatta iki hafta önce Malatyalılara 3'ten satılmış. Adamlar sebepsiz yere 15 yapmışlar zaten. Şimdi ise normele dönmüşler. Teşekküre değer birşey değil zira hakkı o zaten.

ya zaten alaylı bir şekilde diyorum samsuni hocam lutfetmişler gibi büyük altay lılar >:(