Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

samsunsporun sahipsizliğini tartışırken kişileri değil geneli değerlendirmek lazım sadece büyükşehirle sınırlı değilki samsunu yönetenler meclistekilerden belediye meclislerine kadar encümenine kadar ya samsunlu değiller yada kimlilk kartında samsunlular zaten öyle olmassa bu hale gelmezdik bunun çaresi burada kalp kırmak veya siyaset yapmak değil burada yazılanları gür bir sesle samsun şehri ile paylaşmak

vanlioglu

Yaşama sevincimi elimden aldınız hepinize lanet olsun...lanet olsun bu aşka lanet.

seckin55

gün gelecek herkez hesap verecek....umutla bekliyoruz...sonuna kadar

Kaya

Alıntı yapılan: Lazoli - 12 November 2008, 15:59:24
cvp verirsem olay politikaya dönecek ve admin yine basacak kilidi

cevap ver kardeşim hiç farketmez sen kalkıp samsun ve SAMSUNSPOR için bu hükümet çok hayırı işler yaptı diytebiliyorsan başka bir şey demem zaten sana cevap bile yazmam

KotuCocuk55

Sevgili kardeşlerim,bu sitenin birçok üyesi gibi hepimizin ortak değeri samsunspor,
bizim misyonumuz büyük, biz başka diye soranlara inat samsunspor diyoruz biz hayatta kolayı seçip istanbul yalakası olmuyoruz amatörede ölümede hep beraber diyoruz çünkü bu renkleri çok seviyoruz!

Dünyada kaç takımın taraftarı vardırki senelerdir,takımını keyifle izleyemeyesin?
Her sene aynı seçim-başkanlık senaryolarını-aynı demeçleri tekrar tekrar izlesin?
Doğru dürüst galibiyet sevinci yaşayamasın? Başarı kazanamasın,bir ligden düşsün diğerinden düşmeye aday olsun?
Ve herşeye rağmen biz samsunsporluyuz desin!

Bu takım bizim hayatımızın en önemli atar damarlarından,annemiz babamız abimiz kardeşimiz gibi ailemizin bir parçası!
Bu yuzden bız takımımızı can cekısırken gorunce cok hırcınlasabılıyoruz belki zaman zaman sacmalıyabiliyoruz,

Ama emin ol LAZOLI

Sen le muhattap olmuyorum,benim yazdıklarımı kutucuk içine alıp cevap yazma lütfen!

Ama yazdıklarıma gerçekten ınanıyorumkı yazıyorum,ayrıca ampulculer gibi değil dini inançları fazlasıyla yerınde bırı olarak soyluyorum Allah katında benım vıcdanım cok rahat,kimseye bela okumuyorum,hiçbir kulun hakkını da yemıyorum!

Ama evinin rıskını bilete yatıran babanın,cep harclıgını katan ogrencının,bu sitede veya herhangi bir yerde bir çok taraftarın sınırden kanser olmasına neden olanlar,onların yuzunu astırtanlar çok buyuk kul hakkı yıyor,bela alıyor!

Atatürk,Atatürk'ün Şehri Samsun ve Onun armasını taşıma şerefine sahip tek takım Samsunsporum'la parti,millet,din,dil,ırk kimin bir sorunu varsa da karşısına dikilirim,
Allaha şükür kimseyede mudaramız yok,kimseyle bir menfaat ilişkimiz de yok!

Nede olsa Samsun çocuğuyuz! ;)
Biz ruma,fransıza,ingilize,pontusa,rusa dikilmişiz o kadar da ölmedik!Ulu önder bu topraklara çıktıysa vardır elbet bir bildiği!

Gece gece yıllar sonra yine koptum,durduramıyorum kendimi ;)

Bir arkadaş da yazmış samsunsporda bu günlerde olumlu gelişmeler oluyor hayrettinden kurtulduk,pontuscu başkanda bırakıyor artık umutlanma zamanı diye helal olsun diyorum bende aynı şekilde düşünüyorum!

sejoe

Buradan açıklıyorum yeni başkan adayı benim. Bizim takıma başkan olmaktan kolay ne var... Veririm birkaç milyar para... 2-3 ay (bilemedin 5-6 ay) başkan olarak takılıp reklamımı yaparım.Sonra olağanüstü genel kurul kararı alırız yönetici arkadaşlarla. Ondan sonra bırakıp giderim. Giderken de önceden vermiş olduğum paraların hepsine temlik koydurup çatır çatır alırım. Bedava reklamımı yapmış olurum. Şimdiden bahanelerim de hazır (1-destek yok kardeşim 2-Verilen sözler tutulmadı kardeşim biz napalım 3-Zaten enkaz devralmıştık, 4-Kulübün kayıtlı borcu belli değil 5-vs vs) Hem alemde bi şeklimiz olur samsunspor eski başkanı diye.>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Recep

arkadaşlar
bence çok yanlış olaylar oluyor yusuf ziyayı sevmiyoruz derken olayları öyle bir yere getiriyorsunuzki işi ak partiyi karalamaya götürüyorsunuz bu olaylarda burada ki bazı arkadaşlarımızı rencide ediyor ondan sonra olay Samsunspor davasından çıkıp particilik davasına kayıyor yusuf ziyayı sevmiyoruz doğru oyda vermeyelim ama lütfen bu olayı parti taraftarlığı yaparak yapmayalım biz yusuf ziyayı akp li olduğu için mi sevmiyoruz Samsunsporuma destek vermediği için mi?
benim için Samsunspor bunların hepsinin üstünde

seckin55

Alıntı yapılan: recep55 - 13 November 2008, 19:52:30
arkadaşlar
bence çok yanlış olaylar oluyor yusuf ziyayı sevmiyoruz derken olayları öyle bir yere getiriyorsunuzki işi ak partiyi karalamaya götürüyorsunuz bu olaylarda burada ki bazı arkadaşlarımızı rencide ediyor ondan sonra olay Samsunspor davasından çıkıp particilik davasına kayıyor yusuf ziyayı sevmiyoruz doğru oyda vermeyelim ama lütfen bu olayı parti taraftarlığı yaparak yapmayalım biz yusuf ziyayı akp li olduğu için mi sevmiyoruz Samsunsporuma destek vermediği için mi?
benim için Samsunspor bunların hepsinin üstünde
ben şahsen hem akplı oldugu için hemde samsunsporu hiçbir zaman desteklemedigi için sewmiyorumm...

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: seckin55 - 13 November 2008, 19:54:28
ben şahsen hem akplı oldugu için hemde samsunsporu hiçbir zaman desteklemedigi için sewmiyorumm...

bak kardeşim burası akpartinin ülke genelindeki siyasetinin konuşulacağı platform değil. onun yeri başka. şöyle düşün, burada akpartiye oy vermiş pek çok samsunsporlu var ve hepsi de Samsunsporluluğunu siyasi görüşünün önüne koymuş ve YZY'ya oy yok diyor. Ama sen ve bazıları ısrarla gelip, işi particiliğe getiriyorsun. akpartiye saygın yoksa bile akpartiye oy vermiş ama delikanlıca özeleştirisini yapıp, Samsunspor'u onun üstünde tutan renktaşlarımıza saygın olsun. Eğer siyasi fikrini samsunsporluluğa alet edeceksen senin de diğerlerinden pek bir farkın kalmaz.

Ben yusuf ziya'yı akpli olduğu için falan değil Samsunspor'u bu hale getirdiği için sevmiyorum. bir belediye başkanı isterse benim dünya görüşüme en ters partiden olsun ama Samsunsporlu olsun başımın üstünde yeri vardır.

Tanıdığım çok Samsunsporlu var, son seçimde akpye oy vermiş ama Yusuf Ziya'ya oy vermeyeceğim diyen, genel seçimle yerel seçimlerin mantığı bu yüzden farklıdır.

Lütfen bu ayırımı iyi yapalım, kaş yaparken göz çıkartmayalım.

Kaya

tabi ki genel seçim ve yerel seçimler bu yüzden ayırt edilir ama samsun insanı ve SAMSUNSPOR lular bilmelidir ki son iki dönemdir bu hükümet ile ne hallerdeyiz samsun umuz için teşvik yok SAMSUNSPOR için hiç bir şey yok ... lütfen bunları o partiyi kötülemek için yazdığımı zannetmeyin bunlar apaçık ortadaki gerçekler devletin stad yapılacak iller arasında ismimiz bile geçmiyoır takımımızın bu zor günlerin de hiç bir şekilşde destek yok hee siz bana derseniz ki diğer takımlara yapılmıyor sen nasıl istersin ona tamam derim ama bu kamusal bir hak tır birileri bir takıma stad yapıyorsa ya da futbolcu alıyorsa ortak kullanım alanı olan bu kamusal alandan SAMSUNSPOR umuz da faydalanmalıdır

FaT1h

şu bi gercek artık samsunlunun samsunludan başka dostu yoktur şu takımın başına samsunlu adam gibi adam ismail uyanık gelsin veya ismail uyanıgın desteklediği biri gelsin

gozgoz yýlmaz

@iak5529
Bak olan şu, ben seni iyi bir samsunsporlu olarak bilirken şimdi avatarına dikkat etmeye başladım. ( rahatsız olduğumu da söyleyemem ama rahatsız olacak olan olur mutlaka.  ) sonra sen dönüp benim yazdıklarımı okumaya başlayacaksın vs. vs.

akp iktidarının samsunspor'u bırak, samsun açısından da hiç de parlak yıllar getirmediği ortada. bunları gözünü fanatizm bürümemiş her samsunlu kabul etmeli zaten.

ama bizim şikayetimiz ne? Samsunspor'a siyaset bulaştırılması. O halde lütfen bu siyaseti samsunspor.biz'e bulaştırmayalım.

sadece diyorum ki, burada fikirleri konuşalım, Samsunspor açısından değerlendirelim ama ülke siyasetini ilgilendiren konuları deşmenin bir faydası yok bizlere. sadece zaten bir araya gelemeyen taraftarlarımız arasına yeni bir ayrılık tohumu eker.

yarın, öbür gün bugün nefret ettiğimizi söylediğimiz bir partiden iyi bir samsunsporlu aday çıkarsa önceliğimiz ne olacak? partisi mi, adam mı?

özetle Samsunspor'un karşısında olanların da yanında olanların da partileri değil isimleri önemli olmalıdır bizler için.

ali ihsan

Sıtede barı sıyasetten uzak duralım.Fıkırlerımız mutlaka farklıdır lakın bu sıtede olmamızı sağlayan şey Samsunsporlu oluşumuzdur.Ortak paydamız olan Samsunsporu değerlendırırken sıyası mecralara kayacak tartışmalardan olabıldığınce kaçınırsak ıyı olur bence.

Kais

Mert

halimiz duman olmuş.artık samsunspor gibi koca bir çınar yıkılıyor.yazık olsun.