Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

Recep

yusuf ziya hayranı arkadaşlarım
yusuf ziya şimdi kıçına kına yaksın ,bayram ediyor mu acaba

cgr

Alıntı yapılan: recep55 - 09 November 2008, 17:12:00
sonuna kadar haklısın ama adam oyundan alınınca nasıl oynadğını bile bilmeden
burda onun arkasından sallamıyacaksın
hiç konunun serkanla alakası olmadğı halde gündeme niye getiriyorsun anlamadığım bu

bunu dile ben getirmedim...macın sonuna  kadar bekledim mac icersinde bi cok kez Serkanla ilgili yazılar yazıldı...Hatta Mustafa (Kar6) bile bi arkadaşa "Sal artık abi şu adamın yakasını" dedi... Telefonla görüştüm Serkan olaynı yoruldugu icin Cıkarıldıgını söylediler...

kuzey55

murat ve oktay gbi hızlı iyi basan ve pas yapan oyuncular neden yedek kalır anlamıyorum...bütün bunlara rağman neden kazanamadık golcülerimizin beceriksizliği zaten sezon basından beri bunların kazma ayakları yüzünden en az 7-8 puan kaybettik.bize sağlam bir golcü lazım.yoksa paraşütsüz düşeriz bu ligden...

Sol Açık

Sonuçta bu maçı seyretmedim, ama anlatımlardan anladığım kadarıyla sorunumuz sadece golcülerin gol atamaması değil. Malum 2.yarı Karabük tek kale oynamış...

since1965

İlk yarı çok gol kaçırdık eger onlardan bir tanesini atmış olsaydık skor daha farklı olabilirdi.Serkan fizik olarak bu kadar oynuyor Sercan ise sakatlandı.Oyuncu degişiklerinde hocaya suç bulmuyorum.Ama son dakika da kaçan gole diyecek kelime bulamıyorum.Futbol böyle eger atsaydı su an herşey tersine dönecekti.Ama daha önemlisi önümüzdeki 2 zorlu deplasman ordan ne kadar puan alacagız o zaman ligdeki gelecegimiz ortaya çıkacak.

Sadece Samsunspor

1.yarı Samsun, 2.yarı Karabük oynadı

Maçın hakkı beraberlikti.

Serkan çıkmasaydı 1-0 olabilirdi.

Kais

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 09 November 2008, 17:40:41
1.yarı Samsun, 2.yarı Karabük oynadı

Maçın hakkı beraberlikti.

Serkan çıkmasaydı 1-0 olabilirdi.

butun duzenı serkan bozdu bence bana gore sızın fıkrınız ne bılmem serkan cıkdı takım coktu cunkı oyun duzenı degıstı cıft forvetten tek forvete donduk gene

merkez

Stadtan henüz geldim,hala tansiyonum normale dönmedi hala çok sinirli ve öfkeliyim.Böyle maça analiz manaliz yapılmaz ama bir kaç şeye değinmek istiyorum.

İlk yarı Beş tane atabilecekken Turgut efendinin kaleci ile karşı karşıya net 3 tane pozisyonu ve sercanın karşı karşıya pozisyonu değerlendirememesi sonucu sadece bir gol bulabildik.Turgutun kaçırdığı goller izah edilebilir gibi değil...

İkinci yarı tam yarım saat karabük tek kale oynadı ben sayamadım ama sağdan ve soldan yaklaşık yirmi otuz tane serbest vuruş ve korner kullandılar bunlardan bir tanesi gol oldu ofsayt gerekcesi ile hakem golü vermedi.
Neticesinde bu baskının sonucu karambolden attıkları golle beraberliği sağladılar.

Ondan hemen sonra iki ye bir kaleci ile karşı karşıya yine kaçırdık,bu arada onlarda geldiler geri yaslanmadılar,maçın son saniyeleri sol taraftan o kadar güzel geldi ki top turgut 7 metre kale yerine altıpas içinden topu dışarı attı.Pozisyon hala gözlerimin önünde saç baş yolduracak kalp krizi geçirtecek bir durum allah bir daha yaşatmasın...

Serkan Aykut'un oyundan alınması, ikinci devre oyunun kontrolünün karabükte olması, tam yarım saat orta sahayı dahi geçememiş olmamız kabul edilebilir değil.

Son sözüm Turgut Doğan Şahin'e ...

Maçın adamıydı,Tam 4 Tane kaleci ile karşı karşıya pozisyonu değerlendiremedi ve yenilgimizin  baş kahramanı oldu.Turgut bu takımda onbir de oynayacak oyuncu değil

Turguttan olmaz...

Tufan

bize hep çile hep dert
karabükü yenemeyen samsunsporumuz altay diyarbakır ve kasımpaşa üçlüsüyle peşpeşe maç yapacak hoca yok destek yok takım yok ....
yokoğlu yok anlayacağınız

sen ağlat biz severiz seni samsunum!!

edmontdante

Burhan'ın golü

Maç 1-0.İşte gol umudumuz,bilekleri çok yumuşak çok yetenekli  oyuncumuz Turgut Efendi.Bundan önce diğer umudumuz Sercan penaltı noktasının önünden bomboş bir pozisyonu kaçırmış.Maç 3-0 olacak iş bitecek.

Yediğimiz golün öncesinde hakemin yarattığı faul.2.resimde cezasahası dışında görünen 7 numaraya çıkartılan topu kaleye vuruyor ve oluşan karambolde gol oluyor.7 numarayı tutan bir Allah'ın kulu yok

GurbetciFanatik

09 November 2008, 18:05:14 #400 Son düzenlenme: 09 November 2008, 22:39:40 **KaR6**
Arkadaslar GOLCÜ olunmaz GOLCÜ dogoulur
Nedir bu Turgut Dogan israri anlamadim
ADAM kazma  iste ....  daha ne ... oynuyo forvette
1o sene oynasa bu adam golcü olamaz.
Ama nedeindir adam her macta 4 veya 5 kere 100 % pozisyonlara giriyo ve kaciriyor.
Bu pozisyonlar nedendir serkana gelmiyo.

edmontdante

Alıntı yapılan: merkez - 09 November 2008, 17:46:30

İlk yarı Beş tane atabilecekken Turgut efendinin kaleci ile karşı karşıya net 3 tane pozisyonu ve sercanın karşı karşıya pozisyonu değerlendirememesi sonucu sadece bir gol bulabildik.Turgutun kaçırdığı goller izah edilebilir gibi değil...

,maçın son saniyeleri sol taraftan o kadar güzel geldi ki top turgut 7 metre kale yerine altıpas içinden topu dışarı attı.Pozisyon hala gözlerimin önünde saç baş yolduracak kalp krizi geçirtecek bir durum allah bir daha yaşatmasın...

İşte ilk kaçırdığı pozisyon.Merkez'in anlattığı diğer pozisyon bununla kıyaslanamaz bile.6 pasın içinde bomboş kimse yok hatta bizden biri var yanında ama gol yine yok

GençKozluklu

Arkadaşlar maçta Serkan çıkınca şaşırdığımı ifade etmiştim. Tabiki maçı izlemedim ancak iyi oynayan  bir oyuncuyu hiçbir teknik adam çıkartmaz. Ancka ne olabilir ya çok kötü oynuyordur ya da fizik olarak yetersiz kalmış oalbileceğinibelirttim.

HEr ikisinde de sorun Serkan'ındır diye belirttim. Sanki koşani 90 dakika top oynayabilen bir Serkan'ın takıma büyükfayda getireceğini bilmiyoruz. Oyundan düşmesi benim ya da bir bşaksının kabahati midir? Belliki kendine bakmıyor. Celil Malatya'a ve 35 yaşından takır takı oynuyor. Serkan daha 33 yaşında. Hakan Şüküri Hai bunlarda 35 yaşında takır takır oynadılar. Tugay Kerimoğlu 38 yaşında Premier Ligde oynuyor.

Sözün özü önceki haftalar Serkan oynasın baskısı boşuna. Çünkü adam oynayacak kafa yapısında uzaklaşmış anlaşılan. Zorla değil ya.

Eminim Serkan göre bu yazılanlar bizlere güler. Herhalde bırakın yakamı der.

Böyle kaliteli bir oyuncunun SAMSUNSPOR'un en zor günlerinde çıkıp tkaımı sırtlaması ve ağabeylik yapması gerekir. Ben Serkan'dan bunu yapabilecek kalitede olan bir oyuncu olmasına karşın yapmamasına, yapamamasına kızıyorum.

33 yaşında bir adam kendine bakarsa değil 90 dakika 120 dakikaoynayabilir.

Ne yazıysam arkasındayım. Serkan'ın canı cehenneme olan SAMSUNSPOR'a oluyor.

Hayırlı akşamlar

kuzey55

öküz işte başka açıklaması izahı varmı tam bir MAL tam bir öküzzzz....lanet olsun senin gibi topçuya ve lanet olsun.farklı kazanacağımız bir maçı ne hale getirdiniz...hakan akman birna önce takıma katılmalı turguttan daha iyi oynayacağı kanaatindeyim.

kuzey55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 09 November 2008, 18:11:31
Arkadaşlar maçta Serkan çıkınca şaşırdığımı ifade etmiştim. Tabiki maçı izlemedim ancak iyi oynayan  bir oyuncuyu hiçbir teknik adam çıkartmaz. Ancka ne olabilir ya çok kötü oynuyordur ya da fizik olarak yetersiz kalmış oalbileceğinibelirttim.

HEr ikisinde de sorun Serkan'ındır diye belirttim. Sanki koşani 90 dakika top oynayabilen bir Serkan'ın takıma büyükfayda getireceğini bilmiyoruz. Oyundan düşmesi benim ya da bir bşaksının kabahati midir? Belliki kendine bakmıyor. Celil Malatya'a ve 35 yaşından takır takı oynuyor. Serkan daha 33 yaşında. Hakan Şüküri Hai bunlarda 35 yaşında takır takır oynadılar. Tugay Kerimoğlu 38 yaşında Premier Ligde oynuyor.

Sözün özü önceki haftalar Serkan oynasın baskısı boşuna. Çünkü adam oynayacak kafa yapısında uzaklaşmış anlaşılan. Zorla değil ya.

Eminim Serkan göre bu yazılanlar bizlere güler. Herhalde bırakın yakamı der.

Böyle kaliteli bir oyuncunun SAMSUNSPOR'un en zor günlerinde çıkıp tkaımı sırtlaması ve ağabeylik yapması gerekir. Ben Serkan'dan bunu yapabilecek kalitede olan bir oyuncu olmasına karşın yapmamasına, yapamamasına kızıyorum.

33 yaşında bir adam kendine bakarsa değil 90 dakika 120 dakikaoynayabilir.

Ne yazıysam arkasındayım. Serkan'ın canı cehenneme olan SAMSUNSPOR'a oluyor.

Hayırlı akşamlar

yeter be sende herşeyde serkan napsın adam daha başka.sen o kada pozisyonu kaçır mallık yap suç serkanda olsun.yürü git işine yha yürü git..