Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

SerhaT55

guvensolmaz

Koymayın şu sevimsiz herifin resmini, suratında meymenet yok gördükçe sıyırıyorum artık deliriyorum artık, yeter artık

seckin55

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 03 November 2008, 17:27:09
Koymayın şu sevimsiz herifin resmini, suratında meymenet yok gördükçe sıyırıyorum artık deliriyorum artık, yeter artık
seni mi kırcaz guven kardeşimm.belki bu resmi gorunce rahatlarsın biraz:D

guvensolmaz

Alıntı yapılan: seckin55 - 03 November 2008, 17:50:18
seni mi kırcaz guven kardeşimm.belki bu resmi gorunce rahatlarsın biraz:D

hay eline emeğine yüreğine sağlık sevgili seçkin,, sağolasın harbi rahatladım.. tekrar tekrar saol :)

seckin55

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 03 November 2008, 19:20:16
hay eline emeğine yüreğine sağlık sevgili seçkin,, sağolasın harbi rahatladım.. tekrar tekrar saol :)
bende hazırlarken ole bir keyif aldım kiii....:):)

europe_55

yeter artik ISTIFA ET...
bu kadar taraftara yazik oluyor...

>:( >:( >:(

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 03 November 2008, 14:04:08
Diyaneti aradım, ondan kurban olmuyormuş. Katır kesilemiyor dediler.

Dedim baba bizden kurban oluyor da ondan niye olmuyor?

Kovalayın gitsin, kurban yerine geçer dediler bu sefer.

helal sana hehhe ;D ;D

celebi

tankut

yahu bu malatyasporlular ne adi ******* adamlarmış adamların sitesinde küfürden geçilmiyo..
bi de her sene size koymaktan bıktık demiş birisi.....benim gibi ciddi adamı bile güldürdü yaaa.

celebi

red_white

maçı seyrettim celil ne kadarda güzel konuşuosun sen öle  >:(

kuzey55

turgut kendini aşmış helal olsun ne diyelim.inş böyle devam eder utandırır bizi...attığı gol de ofsayt falan yok.yediğimiz goller desen çok acemice böyle gol yenmez yahu yazık....biz oynadık adamlar kazandı farklı kazanacağımız maçı verdik.bu arada bu malatyayı bu durumda herkes yener.hemde farklı bi şekilde hiçbişey yok bunlarda eğer o basit golleri yemeseydik ağır bi, hezizmet olurdu onlar için.bizim takım ise bence çok iyi işler yapacak bu özeti izledikten sonra umutlarım arttı.artık gol sorununu da çözmüş gibiyiz.inş defans toparlaır ve yeniden iddaalı konuma geliriz...

Kais

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 November 2008, 17:47:27
turgut kendini aşmış helal olsun ne diyelim.inş böyle devam eder utandırır bizi...attığı gol de ofsayt falan yok.yediğimiz goller desen çok acemice böyle gol yenmez yahu yazık....biz oynadık adamlar kazandı farklı kazanacağımız maçı verdik.bu arada bu malatyayı bu durumda herkes yener.hemde farklı bi şekilde hiçbişey yok bunlarda eğer o basit golleri yemeseydik ağır bi, hezizmet olurdu onlar için.bizim takım ise bence çok iyi işler yapacak bu özeti izledikten sonra umutlarım arttı.artık gol sorununu da çözmüş gibiyiz.inş defans toparlaır ve yeniden iddaalı konuma geliriz...

turgut la hoca arasında bır ılıskı olduguna ınanıyorum nıye dersen turgut kendını asırı asmıs cunkı bu macı kaybederse hayrettının gıdecegını bılıyordu o uzerıne dusenı yapmıs ama yetmemıs hayrıyı kuttarmaya :D

kuzey55

bu arada MALatya başkanı konuşmasını bilmiyo.yanındaki şarkıcı bozuntusu zaten kıro başkan da kıro valla...hepsi böyle bunların galiba dağda mı yaşıyo bu adamlar :) böyle oynarsa MALatya küme düşer...

Kais

ya macı ızledım bala mala yenmısler sımdı sampıyonluıkdan bahsedıyorla ya cok komık