Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

since1966

Alıntı yapılan: alemduysunkralsamsun55 - 02 November 2008, 20:35:11
bu arada MALatyalıların babalarının sıtelerıne ılgısı yogun :) ıkıncı devre opecezz bakalım kac malatyalı gelecek macı ızlemeye tabıkı 0... yemezz! 
beni bu msjdan sonra banlayın :Pçok meraklı değilim seninle burdan konuşmaya geliş amacımı ilk önce yazmıştım..sen kaç kişi geldin de buraya bizi çağırıyorsun yok yine geliriz sen çağırdın diye değil biz istediğimiz için ;)güzel bi maçtı en azından keyifli bir haftaya başlıyorum iyi ki varsınız...bir sonra ki maça kadar herkese eywallah..

alperen_55

ivedi olarak taraftar grup başkanların ortak fikir içinde hareket etmeleri sağlanmalı .yönetimine futbolcusuna t.direktörüne baskı unsuru oluşturmalı hiç kimse rahat hareket etmemeli istediğini yapmamalı .

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: since1966 - 02 November 2008, 23:26:52
beni bu msjdan sonra banlayın :Pçok meraklı değilim seninle burdan konuşmaya geliş amacımı ilk önce yazmıştım..sen kaç kişi geldin de buraya bizi çağırıyorsun yok yine geliriz sen çağırdın diye değil biz istediğimiz için ;)güzel bi maçtı en azından keyifli bir haftaya başlıyorum iyi ki varsınız...bir sonra ki maça kadar herkese eywallah..

hoşt lan köpek... sen git önce 5-6 kişiden oluşan mal sitenizdeki terbiyesizliklere ahkam kes. Senden önce buraya uyduruk nicklerle giren mal arkadaşların ortamı gerdi, hakaret onlara idi. Seni adam sandık ama Malatyanın en adamı da senin gibi oluyormuş, yarım adam.

**KaR6**

dedik daa dun maçtan sonra belli olur adamlıgı diye, al işte allahın unuttugu adamların laflarına bak.. sizde azıcık yurek adamlık varsa gelin 2.yarı da yuzyuze halledelim meseleyi, it..

tuzlalı

Tek kelimeyle, rezalet!.
Ne kadar istikrarlı bir takımımız var. Maç içindeki her türlü performansta, sonuç belli.
Hocayı tebrik etmek lazım. Kolay olanı değil hep zor olanı başardığı için.

İnsan tavla oynarken bile, kaybettiğinde içi cızz eder. Yazıklar olsun!

seckin55

hasan da artık kovalaştı..uzaktan sebest vuruştan goller yiyor artık..noluyoruz yaa.

seckin55

yarın akşam spor55 programını izlemek gerekiyor.atilla abi malatya deplasmanına gitti...bakalım neler olmuş.inş veryansın ederde birileri de işitir...hele ki karabuk maçına kadar bu adam başta durursa o maçta bişiler yapmak lazım.ne bilim pankartları ters asalım, mac boyunca ıstıfaya çagıralım, gol olsa bile istifa diye bagıralım,,maç sonu stadı terketmıyelim..her gucumuz var..niye kullanmıyalım ki...

guvensolmaz

koskoca sezon öncesi kalenin boş olduğunu göremediler, 2gün kala apar topar yangından mal kaçırır gibi Hasan ı getirdiler.. Şimdi bütün iyi niyetlerimi tek tek yargılayıp asıyorum.. Ne de güzel uyutulmuşuz !

guvensolmaz

35ama55
Aynen katılıyorum, almak daha kolaydı, zor olan kampa getirtmekti.. Heveslendirdiler hepimizi

aydın uzun

YAZIKLAR OLSUN.HOCAM BİZİLERİ KANSER ETTİNİZ.SANA DESTEK OLAN GERCEK BİR MALATYALIDIR.

Kaya

biz SAMSUNSPOR lular dışında lig de her maç öncesi % 90 yenilir denilen bir takıma sahip olduk nerelerden nereye......

guvensolmaz

o formaya biz aşığız onlar değil ki.. Şimdi onlar fosur fosur uyuyorlardır.. Dertleri sıkıntıları yok ki.. Hayatta her istediklerine sahipler.. Benim param yok ki, arabam yok ki, bebek gibi manitam yok ki.. Üzerimde yılların yorgunluğu var, ailemle sorunum var, bir dünya borcum var onlar bilmez ki.. Ey benim yüreğime sıkıntı düşüren, ey benim gözlerimden uykularımı kaçıran, eşle dostla aramı açan, yaaa benim gözlerimden yaş saçan, tüm bunlara sebep olan sevdiğim taptığım SAMSUNSPORum yakışıyor mu yaa, yakışıyor mu ?

GurbetciFanatik

Gecende LIg Tv de idiaa programini izlerken sirada karsiyaka - samsun maci vardi.
Programm sunucusu sunu demisti Samsunsporun bir avantaji var HAYRETTIN GÜMÜSDAG samsunda cok basarili hirsli teknik direktör demisti.
Anladimki adam resmen Tassak gecmis milletle  ;D

alemduysunkralsamsun55

03 November 2008, 01:40:04 #583 Son düzenlenme: 03 November 2008, 01:53:28 yönetici
Forumda küfür yasak, tahrik eden bir malatyalıya olsa bile
Lütfen küfürlü mesaj yazmayalım

alemduysunkralsamsun55

03 November 2008, 01:41:35 #584 Son düzenlenme: 03 November 2008, 01:53:00 yönetici
gecen sene elazıgı dusurdu bu karadenız ıns bu senede su Malatya dusururuzz 2.devre zaten her turlu cakarız zavallılara