Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

vanlioglu

artık GİT YAWWW GİTTTTTTTTTT yeter bu saçmalıkların bildiğin hiç bi b.k yok hala ordan elimdeki topçu bu diosun.turgut un yerini sezon başıından beri bi kere bile deiştirmemmişin benim elimdeki bu diosun. senin gibi 4 4 2 yi dışardan bi adamı da oturtsak oda yapar.Seni ilk başlar destekledim hep ii niyetle baktım ama dier kardeşimin de dediği gibi tüm iyi niyetlerimi tek tek yargılayıp asıyorum. Senide asmak istiorum ama yapabileceğim bu kadar.
Kepazeliğinde bi sınırı var Rize - Altay maçını izledim ben bu defansla rize deplasmanda puan alamaz dedim bide baktım haftaya bize geliolar kesin yeneriz dedim ama adamlara 1 gol bile atamadık yazık ya gerçekten çok yazık.

celebi

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim. yeter artık HAYRETTİN DEFOL  git ya.

veis

yanlış hoca seçimi yanlış transfer politikası ve yanlış ekip herşey var burada.

Meteor

dıyecek bsey yok yazıklar olsun bu hocayla bıyere varılmaz adamda yuz olsaydı sımdıye brakırdı zaten boluda butun bolu trubununu bagırttık ama nafıle...yuzsuzzzzzzzzzzzz......

ÇaÇa

Kurban kesmekte yaramadı Cünüp Cünüp İdmana gelmişlerdir belkide birileri ondandır... Büyük BAşkan Bu Kez Olacak Hamdolsun İyi Yoldayız Yola Devam BAşkan Büyük Başkan Bir Kurban Daha Kes bu kez olacak bak Valla Billa Yeminler Olsun Amin... Birileride Hakemden yana çok dertliydi bu maçta da hakem katliamı oldu mu ? 3-1 den sonra... ?

METE_55

BÜYÜK SAMSUNSPOR SEVDALILARI GELİN BU AKŞAM SAAT 20.00 DA SPOR 55 TE ATİLLANIN PROĞRAMINA YOĞUNLAŞALIM VE SESİMİZİ TÜM TÜRKİYEYE DUYURALIM UYDUDAN VE İSMAİL UYANIK BAŞKANIMIZADA SESLENELİM ORADAN , :'( GELİN BİRLİK OLALIM YARIN GÖZTEPE VE ZONGULDAK SPOR GİBİ OLMADAN HEMDE HEMEN BENCE EN GÜZEL YER ORASI ARKADAŞLAR EKRANLAR... >:(

selahattin55

Alıntı yapılan: ÇaÇa - 03 November 2008, 12:24:02
Kurban kesmekte yaramadı Cünüp Cünüp İdmana gelmişlerdir belkide birileri ondandır... Büyük BAşkan Bu Kez Olacak Hamdolsun İyi Yoldayız Yola Devam BAşkan Büyük Başkan Bir Kurban Daha Kes bu kez olacak bak Valla Billa Yeminler Olsun Amin... Birileride Hakemden yana çok dertliydi bu maçta da hakem katliamı oldu mu ? 3-1 den sonra... ?

bu hafta deve kesersek karabükle berabere kalırız kesin.

seckin55

Köktaş: Radikal kararlar alınacak

Karşılaşma sonrasında çok üzgün görünen Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, 3-1'den 4-3 kaybedilen bir maçın izahı olmadığını söyledi. Malatyaspor'un kendilerinden kötü oynadığını ancak skoru bulmayı başardığını belirten Başkan Köktaş, "Güvenimiz yavaş yavaş sarsılmaya başlıyor. Şu anda maçın verdiği duygusallıkla yanlış konuşabiliriz ama Samsun'a döndüğümüzde radikal kararlar alacağız" dedi.

----------

Hiçte radikal kararlar alınacaga benzemıyor..

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: selahattin55 - 03 November 2008, 13:17:41
bu hafta deve kesersek karabükle berabere kalırız kesin.

inek, deve, öküz falan değil hayrettini keseceksin, bak bir daha bunları yaşıyor muyuz?

yeter la yeter... kabus yaşıyoruz artık.

FaT1h

yönetim bi faliyetiniizi göremedik gönder artık şu teknik direktörü

selahattin55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 03 November 2008, 13:53:09
inek, deve, öküz falan değil hayrettini keseceksin, bak bir daha bunları yaşıyor muyuz?

yeter la yeter... kabus yaşıyoruz artık.

goz goz yılmaz sende olmasan gülecek halim yoktu bugün alem adamsın kardeş.

gozgoz yýlmaz

Diyaneti aradım, ondan kurban olmuyormuş. Katır kesilemiyor dediler.

Dedim baba bizden kurban oluyor da ondan niye olmuyor?

Kovalayın gitsin, kurban yerine geçer dediler bu sefer.

seckin55

03 November 2008, 14:32:40 #597 Son düzenlenme: 03 November 2008, 17:49:29 seckin55

Yediğimiz gollere inanamadım

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında çok üzgün olduklarını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, "Maalesef 3-1 öne geçmemize rağmen sahadan mağlup ayrıldı. Defansta yapılmaması gereken hatalar yaptık. Ben yediğimiz gollere inanamadım. Bu avantajımızı değerlendiremedik ve maçı 4-3 kaybettik. Çok rahat üç puan alabileceğimiz bir maçtı. Çok önemli bir galibiyeti kaçırdık" diye konuştu.

-------------------

Güldürme adamı artık terket git.al bavulunu..biletini ben alcam..git yeterki

oguz_5528

GeÇEN seNe kARtAl AynIsii..... bundan sonra 5-0 yeniyosak ble maç sonuna kadar sevinmeyecem....

O.YILMAZ

Bu maçtan sonra anlatılacak savunulacak bir tarafının kalmadığını düşünüyorum hocamızın. Yönetimin hocaya desteğine devam etmesi, devam ederse zaten zor bulunan yönetimimizinde itibarı sarsılacağını hoca ile birlikte dibe vuracağını yönetimin bu duruma müdahale etmesinin zamanı geçtiğinin, ancak daha fazla devam etmemesi gerektiğini ve neşteri artık vurması gerektiğini düşünüyorum.

Biz bu hocayla ne kadar Bank Asya 1. Liginde kalmayı başarabilirsek bile, her ne kadar genç oyuncularımızın deneyim kazanmasını, takım olma yolunda bir adım atmış olsak bile bu hoca ile değil seneye ondan sonraki sene bile süper lig yüzü görebiliceğimizi sanmıyorum. :-[ :-[ :-[