Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

tatanga_54

Düşmanın bile delikanlısı makbuldür arkadaşlar, bunlar emanet atkı yakarak tam kolpalık yapmışlar.

Meskenler

HaSaNCaN

FORZA ÞÝMÞEKLER

FORZA ÞÝMÞEKLER

Bilginiz olsun beyler ona göre tavırlı olun.Her zaman söylerim:SAMSUNUN SAMSUNDAN BAŞKA DOSTU YOK.

Cadde55

Alıntı yapılan: samsuni - 29 October 2008, 19:59:50
Yalnız ortada aslında hukuki bir suç da var sanki. Yaktıkları atkıda Atatürk'ün resmi var.

Avukat arkadaşlarımız da var forumda, şimdi biz bu fotoğrafla savcılığa suç duyurusunda bulunsak, resimdeki kişiler ve bunu sanal ortama taşıyanlar için bir sıkıntı oluşturabilir miyiz?

Hocam bu tür suçların soruşturması bakanlık iznine bağlı, adamın kastı Atatürke karşı değil, TCK ya baktım Türk Bayrağına karşı işlenen suçla ilgili 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası öngören suç var ama Atatürkle ilgili bulamadım, bununla ilgili TCK haricinde ayrı bir yasa varmıdır bilmiyorum, yinede bu işin uzmanı avukatlarla irtibata geçmek gerekir...Yalnız şu var bana göre adamın maksadı önemli suç oluşturabilmesi için.

Sempatik Bengülü

rizelilerin yaptığı tamamen terbiyesizlik karaktersizlik ama şuda bir gerçek onların karaktersiz olduğunu cümle alem biliyor

FaT1h

rizeyi adam yerine koymayın arkdaşlar artık yaa kim oluyo biz burda tartışdıkca onların bi tarafı şişiyo bizi cekemiyoalr oluyolar bırakın konuşsunlar biz onalrın deplasmana gideriz tıklım tıklım dolduru yıakrız stadı başlarına ozmn kaccak delik ararlar

CurvaSudSamsunspor

rize bu sene çıkmasın süper lige seneye  buraya gene gelsinler o zaman samsunsporluları tanırlar...

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 29 October 2008, 23:11:56
rize bu sene çıkmasın süper lige seneye  buraya gene gelsinler o zaman samsunsporluları tanırlar...

bilseydik böle olacağını ... nabalım artık bi daha ki karşılaşmalara gereken yapılır.

alperen_55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 29 October 2008, 23:11:56
galiba busene süperligden ümitsizsininz.

CurvaSudSamsunspor

seckin55

30 October 2008, 01:58:47 #522 Son düzenlenme: 30 October 2008, 10:44:56 samsuni
Alıntı yapılan: guvensolmaz - 28 October 2008, 01:01:09
Yönetime de gereken yapılacak.. Adam olmak kravat takmayla olmuyor, onlar da haddini bilecek.. Bir tek taraftar haklı olacak, çünkü SAMSUNSPOR bu taraftarındır.
biz artık taraftarın ıcınden birilerini istiyoruz.sizde istifa edin.bir kuruş vermeyin kulube sakın...şafak abiyi istiyoruz.bahadır abiyi istiyoruz.kaybolun gidin.hepiniz.bu hocayı başımıza getiren tahsin kosifide istemiyoruz.

edmontdante

Atkı  yakma  olayını şimdi okudum ancak belirtilen resmi göremedim.Ancak hukuk sistemimizde  ceza için aranan şart failin o fiili yaparken neye kastettiğidir.Burada kasıt SAMSUNSPOR atkısını yakmaktır.Yani failin kastı ATATÜRK'e ilişkin değildir.Bu nedenle failin bu fiilinden ötürü  cezalandırılabileceğini sanmıyorum.

çarþamba55

Alıntı yapılan: seckin55 - 30 October 2008, 01:58:47
biz artık taraftarın ıcınden birilerini istiyoruz.sizde istifa edin.bir kuruş vermeyin kulube sakın...şafak abiyi istiyoruz.bahadır abiyi istiyoruz.kaybolun gidin.hepiniz.bu hocayı başımıza getiren tahsin kosifide istemiyoruz.

Ne yani Bahadır Saraç taraftarın içindenmiydi? İstersen Nedim Aydında gelsin. Bırakın bu işleri.