Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: şirinler_1965 - 28 October 2008, 11:06:07
Sezon başında hayrettin gümüşdag ın yaptıgı açıklama.

hayrettin hoca daha cok aciklamalar yapti... yok deplasmanda hic yenilmeyecegiz !
yok ilerlien haftalarda kimse bizi durduramicak vs. vs

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: jean - 28 October 2008, 14:10:44
tek kale oynadigimiz bir macta maglup olduk maca baktim takim fena mucadele etmedi aklimdan gecen oldu dedim ne zaman bastirsak gol yiyoruz yinede oyle oldu ben sene basinda rize dirak cikar diyordum dunku macta ve son 4 mactaki prformanslariyla cikamaz diyorum altayla kasimpasada potada onlari hesaplamamistim rizeyle seneyede karsilasacaz anlasilan
tek kalemı ne tek kale oynamasından bahsedıyorsun  kardesım ayagımızda top tutamadık sureklı ılerı vurdu sercan efendı saolsun organıze bır tane atagımız olmadı böyle rezıl adamın taktıgıde ancak bu kadar olur

edmontdante

Güngören Maçında kazandığımız bir serbest atışta Sercan'lailgili şunları yazmıştım.

Alıntı yapılan: edmontdante - 29 September 2008, 00:21:51
Bir anlamadığım nokta  da soldan kazanılan serbest atışlarda sağ ayaklı birinin kaleye vurma ihtimali varken neden Sercan topun başına geliyor ki.Fantezi.

Bahsettiğim pozisyonlardan biri bu.Oradan sol ayakla orta yapılsa tamam anlarım ama ortaya  da gerek yok ki penaltı gibi pozisyon Serkan AYKUT vs için.

Dün akşam daha maçın başı.Aynı noktadan takım serbest atış kazanıyor hatta biraz daha içeriden.Top ortasahaya doğru gidiyor.Sercan efendi garip tavırları ve el hareketleri ile topu istiyor.Atışı kullanmaya Turgut ve Gökhan KOLOMOÇ da istekliler . Sercan Hariç herkez kenara bakıyor.Çünkü açı sol ayak için müsait değil.Aklın yolu bir .O açıdan sağ ayakla vurulur.Zor bela Sercan'ı uzaklaştırıyorlar oradan Sercan yine cins cins hareketlerle uzaklaşıyor.Turgut vuruyor.Top kalecide kalıyor.

Şimdi soruyorum Sercan'a .Kardeşim sen Milinkoviç misin yoksa Mihailoviç mi?Yada Roberto Carlos mu?Yoksa Alex mi?Kimsin sen?Bu adamlar bile  bu işleri bu şekilde düşünmediler 10larca frikik golğü atmış oldukları halde.Fantazi işler istemiyoruz  biz.Tamam kaleye sağ çaprazdan bakan bir yer olur o zaman kullanırsın ama sol çaprazdan hemde barajın yanından sol ayağının içiyle topu döndüreceksin ,barajı geçireceksin ve gol olacak.Bırak kardeşim bu işleri.Sanki 10 tane frikik golü attında bu zamana kadar.Sen değil misin deplasmandaki maçlarda bir tane korneri havalandıramamakla suçlanan.Hala frikik atmaktan hemde fantazi vuruş yapmaktan bahsediyorsun.

Ne yalan söyleyim  utanıyorum onları sahada böyle görünce.

samsunspor.co.nr

yönetici

28 October 2008, 17:08:51 #469 Son düzenlenme: 28 October 2008, 20:44:11 samsuni
Kanser oluyoruz yavaş yavaş. Ah Samsunspor'um ah... Neredeysen dön artık!

FORZA ÞÝMÞEKLER

Kim kaldıkki şurda bir elin parmağı kadar.
Gerek yok ayrılığa
SAMSUNSPOR aşkı bir başka
Büyükleri sayalım
Küçükleri sevelim
SAMSUNSPORLUYUZ BİZ.
Kıymetimizi bilelim

ali ihsan

Bizim gençler cin olmadan çarpıyorlar.Daha bir fırın ekmek yemeleri lazım,kendilerini geliştireceklerine geri gidiyorlar.
Bunların kulağını çekecek bir menajere ihtiyacımız var bence.

Ha birde Hayrettinin kulağını çekecek yöneticiye ihtiyacımız var !!!

samsunmania

Bu adamın kulağını çeksen elinde alır be kardeşim.

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 October 2008, 14:04:55

TAŞIDIKLARI FORMANIN AĞIRLIĞINI VE ARMANIN MANEVIYATINI ANLAMALARI LAZIM !

bu sözün altına imzamı atarım ne kadar zor durumda olsakta giydikleri forma SAMSUNSPOR forması

red_white

rize deplasmana nasıl gidilir 2. yarı görürsünüzzz

Sadece Samsunspor

Alıntı
Formuna göre değerlendirildi
29 Ekim 2008 / 13:13
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, Çaykur Rizespor maçında 18 kişilik maç kadrosuna alınmayan Sefa Aksoy'un hafta içi yapılan antrenmalarda hazır olmadığı için kadroya giremediğini söyledi.
İleriki haftalarda genç oyuncunun kendine çeki düzen vermesi halinde tekrar takıma gireceğini belirten Kosif, "Hocamız sadece bu maçta Sefa'yı kadroya almadı. Ancak önümüzdeki maçlarda genç oyuncumuz takımdaki yerini alacak"dedi.

tanju55

arkadaslar sefa ile görüstüm kendisi bile bilmiyor neden kadroya alinmadigini
ya beni getirsinler takimin basina bu takimi costururum ya

Recep

bu takım resmen hayrettinin oyuncağı olmuş
her istediğini yapıyor birde yöneticilerimiz neden bu adamdan hesap soramıyor
ben anlamış değilim

cem and naz55

çok bilmiş hayrettin her hafta birini kadro dışı bırakarak GÜYA GÖZ DAĞI VERİYOR..
sefa oynasaydı maç farklı oluırdu ordu maçında sefa oyuna girdikten sonra oyun rahatladı resmen ve çok iyi işler yaptı biri bu bilmiş hayrettin dur demeli..
ayrıca turgutun bu takımda yeri yok sen o topu üsten auta atarak bu takımı oyuncuısu olamayacağını gösterdin turgut

gozgoz yýlmaz

Turgut ile Burhan bilinçli gol atmazlar, şansa olur sadece. Burhan yıllardır tüm sezonda 2 maç oynayıp 30 maç yatan bir topçudur. Bu hakkının ilkini Erciyes maçında kullandı. Taş çatlasa bir maç daha oynar.

Bu takımda gol vuruşu yapabilecek 2 adam var, serkan ile Oktay.

Turgut'un Bolu maçında attığı golü görünce iyice emin oldum.