Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

Meskenler

bu macı yenılmemız  cok kotu oldu haftayada malatya yener bızı bıde bundan sonra kımse rıze kardes takım demesın oyle kardes olmaz olsun adamlar barız agır tahrık >:(

YaşarDoğu

İ-S-T-E-M-Y-O-R-U-Z
1-hayrettinin hocanın yanlıslarına devam etmesi durumunda bu takımda görmeyi,
2-futbolcuları tesislere götüren otobüsün içinden taraftara el kol hareketi yapan YÖNETİCİYİ
3-forvet oyuncusundan sag acık yapılmasını
4-Kuddusi Müftüoğlu gibi Bülent yıldırımı da Samsunsporumuzun  maclarında hakem olarak görmeyi
5-rizenin kalaycısı'  karakteri zayıf ferhat adındaki topcu müsveddesini sahalarda görmeyi istemiyoruz.

Herzaman SAMSUNSPOR

cem 55

bide maç sonunda acemilik tecrübesizlige yenildik diyo bu takımda acemide tecrübesizde sensin senin bu takımın basına geldigin güne lanet olsun karakter yoksunu adam insanda azıcık bi duruş olur kimse beni istemiyo der defolup gider ama nerde sende o duruş beyler allahınızı seviyosanız su tesislerimi basıyosunuz ne yapıyosunuz su adamı artık surdan göndertin belki ordan konusması kolay diyeceksiniz ama ben istanbuldayım elimde olsa en önde ben giderdim tesislere hayrettin insallah su izmirdeki altay macına kadar istifa edersin yoksa seni izmirde grup istanbulun şerrinden allah korusun

guvensolmaz

Yönetime de gereken yapılacak.. Adam olmak kravat takmayla olmuyor, onlar da haddini bilecek.. Bir tek taraftar haklı olacak, çünkü SAMSUNSPOR bu taraftarındır.

kuzey55

boşuanmı yırtınıyoruz sezon başından beri ayıdan post bu adamlardan dost olmaz diye...

bu arada otobüsün içinden taraftara el kol hareketi yapan yöneticiyi de kınıyorum...

nomak55

Bu adamı getirmek ta baştan yanlıştı ama elden birşey gelmiyor bunu gönderdikten sonra gidip kimi getirebilirler diye düşünüyorum aklıma bi tek hikmet karaman geliyor.Geliyor gelmesinede gelirmi acaba diyede düşünüyorum kim gelirkki hedefimiz bile ilk 10 nerede ???
bank asyada ama söyleyebilecek birşeyimiz yok bu yönetim dar günümüzde sahip çıktı borçları açıkladı...Herşeyye rağmen teşekkür etmesini de bilmek lazım ama sadece sahip çıktıkları için...Bakalım daha kaç sene buradan da düşmeden oynayacaz hep geri gidiyorz

guvensolmaz

cem 55

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 28 October 2008, 01:04:50
Cem, salı veya çarşamba o olay yapılacak
insallah kardeşim bu adam kiminle dans ettigini ögrensin yok öyle bi hafta acemiydik bi hafta o yoktu bu yoktu demek bu adam defolup gitmeden bize rahat yok

MeL_55

nomak55

bizde dişmi kalmış rakipleri yiyecez ya bırakın sefa gbi adam nasıl oynamaz orta sahada anlamıyorum

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: nomak55 - 28 October 2008, 01:13:06
bizde dişmi kalmış rakipleri yiyecez ya bırakın sefa gbi adam nasıl oynamaz orta sahada anlamıyorum

bu gün orta saha diye bir kavram yoktu sahada samsunspor adına sağ kanattan biraz sercanın çabaları ile bişeyler yapmaya çalıştılar... Kenanın 2 büyük hatası beni şaşırttı sahanın en tecrübelisi kaptan böyle hatalar yapmamalı

Amsterdamli

28 October 2008, 01:15:44 #431 Son düzenlenme: 28 October 2008, 01:28:11 Amsterdamli
Maci segrederken son 70 dakika karnima agri girdi. Bir takim bukadar mi futboldan uzak olur. Topu 5 saniyeden fazla takimda tutamamak, bu ne acizlik boyle. Hayrettin efendinin mac sonu demecini okuyunca pes dedim. Bu takim hakkinda nasil olumlu konusursun nasil ustunduk galip gelmeliydik dersin. Kadromuzda okadarda kotu futbolcular yok hani, futbol adina takim olma adina ufacik birseyler gosterebilirler. Bugune kadar Hayrettin Gumusdag hakkinda olumsuz yazmiyordum (dikkat edin dusunmuyordum demiyorum) ama 9 haftada bu takima birsey katamayan bir adamida bosuna basimizda tutmaya gerek yok. Bu takima derhal Hakan Akman kazandirilmali ve son sozumde Zafere: senden ne koy ne kasaba olur bunu herzaman soyluyordum ama bugun bir kere daha gordum. Takima en ufak bir yararin yok. Bu sezon Samsunsporda neden kaldin onuda anlamis degilim acikcasi!!

nomak55

orhan hocayı istiyorum ben yeter artık en azından onun zamanında biz top oynuyorduk gol atıyorduk golde yiyorduk ama saha kenarında maçı oynuyordu ORHAN HOCA'yı istiyorum aciiiilllll

guvensolmaz

Samsun'u pasif zannetti, şehir suskun taraftar küskündü, bu entel de bu rahatlığı gördü, yapıştı bize. Yok öyle, senden daha kalınları devirdik biz, ukala herif.

cem 55

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 28 October 2008, 01:15:44
Maci segrederken son 70 dakika karnima agri girdi. Bir takim bukadar mi futboldan uzak olur. Topu 5 saniyeden fazla takimda tutamamak, bu ne acizlik boyle. Harettin efendinin mac sonu demecini okuyunca pes dedim. Bu takim hakkinda nasil olumlu konusursun nasil ustunduk galip gelmeliydik dersin. Kadromuzda okadarda kotu futbolcular yok hani, futbol adina takim olma adina ufacik birseyler gosterebilirler. Bugune kadar Hayrettin Gumusdag hakkinda olumsuz yazmiyordum (dikkat edin dusunmuyordum demiyorum) ama 9 haftada bu takima birsey katamayan bir adamida bosuna basimizda tutmaya gerek yok. Bu takima derhal Hakan Akman kazandirilmali ve son sozumde Zafere: senden ne koy ne kasaba olur bunu herzaman soyluyordum ama bugun bir ker daha gordum. Takima en ufak bir yararin yok. Bu sezon Samsunsporda neden kaldin onuda anlamis degilim acikcasi!!
allah razı olsun senden abi beni anlayan biri çıktı kimdir bu zafer 3 e 3 akın yapıyoruz tehlike yaratacaz olmadık yerden kaleye sut çekme bu zaferde ayagında top tutamama bu zaferde olumlu pas atamama bunda ve hayrettin efendi ne yapıyo ilk yarının en iyisi murat yıldırımın yerine bu zaferi oyuna sokuyo geçen hafta boluda ne yapıyo gene 2.yarının bası bu sefer muratın yerine ömürü oyuna sokuyo manisada ne yapıyo manisalılar diyo sizdeki 13 numara ve 67 numarayı cok begendik allahtan hoca 55 dakikada ikisini birden oyundan aldı allah razı olsun ondan diyolar bi adam bu kadar kötü oyun okuyamaz bi takımın kaderiyle bu kadar oynayamaz rezil ettin bizi defol git hayrettin