MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Doktor, yakınında olan bazı kişilere sevilmediğini hissettiğini söylemişmiş.
Ha şunu bileydin ya.
Hep ben, tek ben diyen adam hiçbir yerde sevilmez.

Tekrar söylüyorum, bize bizi bilen biisi lazım. Bu isim de TFF bölge antrenörü Besim Durmuş'tur. Besim hocayı tanır mıyım? Yok, akrabam da olmaz arkadaşım da. Sohbet etmişliğimiz bile yok. ( Yancı değilim yani. Komisyon da almam. :) ) Ama Samsun futbol kamuoyunu bilen birisi olarak neden kendi evladımıza bu şansı vermiyoruz da Ankara'nın bebesine takım emanet ediyoruz? O gitsin Pursaklar Belediyespor'u çalıştırsın, bize ne! 

Sadece Samsunspor

arkadaşlar bide şu yönden düşünsek diyorum;

karşımızda 15 trilyonluk transfer bütçesi ile çıkmış bir takım ve biz sadece 3-4 oyuncu almış çoğu 2.lig ve 3.lig oyuncusu en fazla harcadığımız para 2 trilyon

15 trilyonluk takıma karşı biz sadece 3 pozisyon verdik ve 1i gol oldu

maraton

''yaptığı yanlışı birine söylememek yanlış yapana en büyük ihanettir ,madem seviyoruz yönetimi söyleyelim yanlışlarını... ince hesaplarla,birilerinin gönül koyması ile samsuna bu adamı hoca yaaparsanız yarıyı biraz zor görürsünüzz... allah akıl fikir versin..'' sevgili nomak55 kardeşim amacım polemik değil ama senin ii niyetli olduğunu düşündüğümden bi yanlışı düzeltmek gereği duydum.. tırnak içine aldığım cümlemi okursan amacın ne olduğunu anlarsın.. benim kongre sürecinde nerede olduğumu bilmiyorsun bi de gözden kaçırdığın samsunspor klübünün son dört başkanının cebinden bu klübe verdikleri toplam para daha 100 milyarı geçmez.. yönetim içinde çok sevdiğimiz değer verdiğimiz abilerimiz ve bu yönetimin çok ii işleri var.. ve zaten klüp yönetiminin cebinden para vermek değil ciddi olarak kaynak yönetimi ve camiaya güven vermek olduğunu da yine bu yönetimden abilerimiz,arkadaşlarımız beyan ediyorlar ve haklılar.. ancak hocanın gerek gelişi ve gerek performansı yönetimin kendi ayağına,hatta ısrar ederlerse kalbine sıktığı bir kurşun olduğunu sanırım sende kabul edersin..isim yok derken sezon başında ekibiyle hazır iki üç isim vardı ve unutma ki samsunspor ismi ve mazisi ile hala pek çok kişinin çalışmak için sıraya girdiği bir klüp.. tabi ki istikrardan yanayız ve tabi ki sonuna kadar samsun.. ama unutma samsunspor başkanlığı kriteri insanın cebinden değil yüreğinden geçer..bunu başarısızlığı ile adnan ölmez gösterdi.. umarım bu yönetim başarılı olur ve umarım başka hesaplarla yerel seçim sonrası ilk sıkıntıda o koltuğu boş görmeyiz.. çünkü samsunspor yine o kaos ortamına girerse kaybedeceğimiz klübün onyılları olur.. yönetimin arkasında durmak,yanlış yapınca bu yanlış demek ve taraftara düşende budur.. haaa bi kaos ortamı olur takım sahipsiz kalırsa seninde sonsuz desteğin ve gayretli çalışman ile ve bu camia görev verirse başkanlığa da aday oluruz... :)

Kais

beyler bılıyorsunuz hakkı rıze macında staddaydı ajanssporda bırısı devre arası hakkıyla anlasıldıgını ayrıca erturul saglam gelecegının ve kendısının 5 yıllık sozlesme ıstedıgı nı ayrıca yanında oyuncular getırecegını soledı ne kadar dogrudur bılmem ama bence yalana haber gıbı cunkı yıne rıze macında erturulun yardımcılarından bırı staddaydı ve 3 yerden teklıf aldını bunların 2 sının mıllı takım duzeyınde oldugunu solemısdı

kuzey55

Alıntı yapılan: Kais - 29 October 2008, 13:04:22
beyler bılıyorsunuz hakkı rıze macında staddaydı ajanssporda bırısı devre arası hakkıyla anlasıldıgını ayrıca erturul saglam gelecegının ve kendısının 5 yıllık sozlesme ıstedıgı nı ayrıca yanında oyuncular getırecegını soledı ne kadar dogrudur bılmem ama bence yalana haber gıbı cunkı yıne rıze macında erturulun yardımcılarından bırı staddaydı ve 3 yerden teklıf aldını bunların 2 sının mıllı takım duzeyınde oldugunu solemısdı

aynı adam aralık ayına kadar teklifleri askıya aldıklarını bu zamana kadar güney amerikada futbol izleyeceklerini aralık ayından sonra teklifleri değerlendireceklerini söyledi...haaa olurmu bence olursa süper olur ama çok zor gibi görünüyor.

harbisamsunsporlu5517

bu adam bizi dusurmeden bırakmayacak anlaşılan

Recep

Gümüşdağ sonuçtan mutlu olmalı

Çünkü Samsunspor'un silkinebilmesi için gerçekten bir kan değişimine ihtiyaç vardır 

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ Kırmızı - Siyah - Beyazlı takımın kendi saha ve
seyircisi önünde 1 - 0 yenildiği Rizespor karşılaşmasının ardından bakın ne söylemiş:
"Oyundan memnunum, sonuçtan memnun değilim."
Vallahi de billahi de bir karar veremiyorum.
Karar veremediğim konu ise "Gümüşdağ'ın milleti ne sandığı" konusu elbet.
Kocaman 90 dakika içinde çalıştırdığın takım rakip kaleye bir kez kontrollü ve olgun atak
düzenleyemeyecek, golü ise bazı futbolcularının kişisel becerilerinde arayacaksın, sonra da çıkıp
ortaya "oyundan memnunu8m" diyeceksin.
Hoca, hoca..
Asıl sonuçtan memnun olman gerekir.
Eğer Rizespor Samsunspor'un üzerine biraz daha gelebilseydi 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor'un
aleyhine skor olarak facia yaşanırdı, facia.
O nedenle oyundan değil de asıl skordan memnun olman gerekir.
Sadece Gümüşdağ mı sonuçtan memnun olmalı peki?
Elbette hayır...
"Bizim için ilk sekiz hafta önemli" diyen Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş da dokuzuncu
hafta sonunda takımının fikstürdeki (Karşılaşma takvimindeki) yerini ve ortaya koyduğu futbolu
nasıl buluyor acaba?
Gelelim hafta sonu yapılacak Malatyaspor karşılaşmasına.
Samsunspor bu karşılaşmaya Hayrettin Gümüşdağ tarafından hazırlanan takım ile çıkacaksa yandık
demektir.
Yeni formasıyla Rizespor karşısına çıkan Samsunspor Malatyaspor karşısına da yeni teknik
direktörüyle çıkmalıdır.
Çünkü Samsunspor'un silkinebilmesi için gerçekten bir kan değişimine ihtiyaç vardır.
Antrene ettiği takımı, eksik futbol anlayışı sonucu karşı kaleye bile gönderemeyen, takım
savunmasını öğretemeyen sonra da çıkıp "Futbolu beğendim"  diyerek taraftarların yanlış
yönlendirilmesine yol açan teknik direktörle beklenebilecek olan sadece hüsrandır

OLTAYA VURANLAR
Ismail
BAŞARAN
http://www.kuzeyhaber.com/article.asp?id=2440

veis

bu konu çok karmaşık bir durum içerisinde.yönetim süreklilik adına muhakkak hocasının arkasında duruyor.ama taraftar hocayı tartışmakdan geçti artık kellesini istiyor.ama bir gerçekde varki bu hocayı bize önerenler veya getirenler yine bu tip başarısı olmayan bir adamla anlaşırsa biz daha çok zarar görürüz.hocaya kadar tartışılacak çoook sorun var.örnegin bize gol atan rizeli forver.veya şuana kadar bankasyada golleri sıralayan yabancılar gibi ucuz 2 transfer yapsak fena olmazmıydı.çagtaya veya eraya verilen boşş paralara yazık degilmiydi.haa yönetim bu sene bizden başarı beklemeyin diye dursun 2 yabancının parası bu takımı çok etkiliyorsa yapılan transferlerden ve verilen paralardan acaba hangisi karşılık verdi merak ediyorum.

55.hakan

yapılan yorumlara bakıyorum ben dahil birçok kişi hocanın değişmesini istiyor o zaman şu soruyla devam etmek lazım hoca neden istifa etmiyor?bu yenilgilerle bana göre dayanağı yönetim.bu kadar alınan yenilgilerde yönetimin teknik ekibe yönelik eleştiri kokan bir demecini göremedim,hayrettin de bundan güç alıyor.

cuneytavar55

20 Temmuz öğlen vakti yanıma gelen SAMSUNSPOR aşığı Almanya 3.liginde oynayan gurbetçi vatandaşımızın tek dileği SAMSUNSPOR'da futbol oynamaktı.
   Ertaç TONGA 21 Yaşında 1.80 boyunda sağ ve sol ayağını kullanan ve almanyada oynadığı cumartesi pazar liginde 1 sezonda 90 gol atmış bu delikanlıyı önce OLCAY İNANCA ilettiğimde ertesi gün idmanlara başladı.İlk gün oynanan çift kale idmanda 3 gol atınca HAYRETTİN HOCA ERTAÇIN ayın 1 ine adar kampta kalacağını söyledi.
3 gün boyunca seyrettiğim Ertaç çift kalelerde 7  gol atarak SAMSUNSPORUMUZ için büyük bir kazanç olacağını düşündüğümüz anda ne hikmetse 1'ine kadar söz veren HAYRETTİN bey 4 gün sonra ertaça kamptan ayrılmasını emretti.
Samsunsporluluğuna İNANDIĞIM BAZI yöneticilere durumu ilettim ama gördümki KULÜPTE NE yönetici VAR NEDE adam.Yazıklar olsun.
Verdiği sözü yutan hocasıyla kulübüne sahip cıkmayan yöneticisi ile gördümki SAMSUNSPORUMUZ  YERLER ALTINDA bir kez daha yazıklar olsun bu anlayışa bu zihniyete.

seckin55

bu yukardaki tipi ksk 10. haftada kovdu.bizde 10. hafta malatya deplasmanına gidiyoruz ve muhtemelen bu hafta saltanatlıgı sona erecektir...

celebi

Alıntı yapılan: seckin55 - 30 October 2008, 02:43:05

bu yukardaki tipi ksk 10. haftada kovdu.bizde 10. hafta malatya deplasmanına gidiyoruz ve muhtemelen bu hafta saltanatlıgı sona erecektir...

inşaallah inşaallah

harbisamsunsporlu5517

neyıne guvenıyosun kustah herıf defol gıt su takımın basından

Nuri Asan

istifa etmek erdem işidir kendisinde bunu göremiyorum.bizzat kovulsun

FaT1h

defol git diyoz boluda demediğimiz kalmadı bu adam samsunda nasıl hangi yüzle geziyo anlamıyorum yönetim kovmadanda gitcegini sanmıyorum artık