Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

edmontdante

Maç sonunda baktım Turgut Efendi rizeli topçularla sarılıyor maraton tarafında indim tellere avazım çıktığı kadar bağırdım topçu mopçu değilsin diye.Eminim ki çok net duydu söylediklerimi.Ordu maçında çok kötüydü 2.yarı onun oynadığı tarafa gittim biraz destek olmak için zaten kendini kaybetmişti biraz gaz verip destek olmak istedim ama artık yeter ya.

Sadece Samsunspor

arkadaşlar şu resme bakın lütfen foruma kayıt olup tepkiniz koyun

http://www.ajansspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=4465&PN=2

**KaR6**

böyle şerefsizleri bırak Samsunu, Türkiye ye almayacaksın! Cidden ağır konusacam değmez ki sütü bozuklara.. İstanbul yalamaları.. Bunların ağzını burnunu kıramadı mı bizim taraftarımız maçtan sonra??

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: rizeli adi - 29 October 2008, 19:18:14
artık karadenizde tek kral RİZE TS..

hepiniz çift takımlısınız, muhatap olunacak insanlar değilsiniz.

kuzey55

kendine yakıştırıp bizim renklerimiz adına üyelik açıp yaptığın delikanlık yani.rizeli..doğru siz trabzon uşağısınız,köpeğisiniz,,istanbul yalakasısınız..gecen sene sizi desteklemeye gelen taraftara küfür edecek kadar nankör adamlarsınız..rizeye neden gelmeyelim sizden korkan sizin gibi olsun.ayda yılda 50 kişi samsuna gelmişler laf yapıyolar...azcık insanlık medeniyet görmüşsündür samsunda.köyüne gidince anlatyırsın ordaki çobanlara..bizim samsunsporlulugumuzu tartsımak yalaka bir rizelinin haddine değildir hiçbir zaman.ne şekli koydunuz bilmiyorum.reklam yapmak için küfür edip olay çıkarmaya çalıştınız ama adam yerine koymadık bile sizi...

Sadece Samsunspor

29 October 2008, 19:24:17 #485 Son düzenlenme: 29 October 2008, 19:25:12 **KaR6**
tepki mesajımı attım ve resmi hemen sildiler

http://www.ajansspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=4465&PID=192018#192018

kuzey55

yahu arkadaşlar bunların taraftarlaığı sadece sanalda söker.başka göremezsiniz.gidip bakın ya gs macını yada fb macını isliyorlardır.ya da trabzon için avni akere gitmişlerdir.hepsi yalaka hepsi trabzon uşağı..kendi köylerinden dışarıya çıkamamış zavallı cahiller işte..adam yerine koymaya bile değimez..

FORZA ÞÝMÞEKLER

neydi arkadaşlar görüntü yakalayamadım?

veis

rize de nezamandan beri futbol kültürü var allah aşkına.bu tarz kişilere yorum yapmaya deymez sebebide gerçekden futboldan anlamayan bir kesimdeler tabiri caize biraz ezik kaldılar.haaa şunuda unutmadan söylemeden geçemeyecegim sen kalk samsundan rizeyi desteklemeye maça git olmadı rize kardeş  de elin ogluda bunu yapsın.biz verdik bunlara bu ateşi beyler sorun kendimizde aslında.

kuzey55

gecen sene dostluk adına verilen bir atkıyı yakıp foruma koymak yakışsa yakışsa bu erkektan bozma bayanlara yakışırdı zaten.bi daha cezaret edemezler bunlar samsuna gelmeye.gelirken ts lie babalarını da alırlar.ne de olsa ts uşağı değillermi? bunların anaları istanbulda peyda etti bu çocukları...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: FORZA ŞİMŞEKLER - 29 October 2008, 19:28:58
neydi arkadaşlar görüntü yakalayamadım?

bir tane samsunspor atkısını yakmışlar resmini gösteriyorlardı sövdüm modlarıda uyardım resmide sildiler

kuzey55

bzi bu adamların maskarası yapan yönetimin futbolcunun ve hocanında allah belasını versin...rizeye gidip atkı veren uydurup grubunda...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 October 2008, 19:32:14
rizeye gidip atkı veren uydurup grubunda...

Atakum Arena'nındır bu vebal!
Görsünler çakalları

Ayrıca tribünün kendine has bir jargonu, bir kültürü vardır. Geçen sene kendilerine verilen bir atkıyı yakmak tribün diliyle kolpalıktır. Bende de arkadaşlarımın gönderdiği Kocaeli, Eskişehir atkıları var. Çıkıp bunları yakmalı mıyız yani?

Harbiden kolpaymış bu çift takımlı uşaklar!

kuzey55

bende de var eses,kocaeli atkısı ama onu aldığım benim tribün renkdaşım bana güvenerek verdi bende ona en değerli varlığım atkımı verdim.gözğm gibi de bakarım.adamlığa sığmaz o atkıyı yakmak.ama böyle kültürü zayıf kendini taraftar zanneden tribünler böyle yapar...hey allahım özledik eses,kocaeli gibi sağlam trbünleri rize gibi taraftarla uğraşmazdık en azından.

red_white

2 yarı deplasmana nasıl gidilir gösteririz onlaraa ş...çift cinsiyetliler