Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Haaa birde sunu unuttum yazmaya. Bu igrenc formalari nereden buldunuz? O guzelim armamizin kalitesizligi onlarca metreden gorunuyor. Birde birileri takim Italyadan yeni gelen formalar ile sahaya cikti diye yazmis. Italyanlar dunyanin en iyi stilistleri ve modacilaridir lutfen bu insanlara bu konuda hakaret etmeyelim!!!

guvensolmaz

Yıllar önce samsun paf'ın gs pafı dağıttığı takımda oynayan zafer şakar ! Kısaca sakar ! Elin adamını istanbulun havasını solumuş adamını getirip takıma koyarsan böyle olur.. Allah aşkına istnbldan bi tane fayda geldi mi bize

kuzey55

aslında anormal bir sonuc yok yönetime göre hedef ilk 10 ..ilk yarı 20;2. yarı 20 belki arada 23 25 falan olur..43-45 puan ilk 10 a taşır bizi...yazık hedefimize bakın yazık...

CeLiL_55

çok yazık oldu hayrettin hocanın büyük salaklıkları ile yine yenildik takımın bu şekilde kendi kendine düzelmesini bekleyemeyiz şehrin ayaklanıp biran önce gerekenleri yapması lazım protesto tesislere yürüyüş v.s takımı sahipsiz sanmış bunlar istedikleri gibi at oynatıyorlar hocalıkla alakası olmayan adamı takımın başında tutuyor başkan efendi adam gibi bir hoca ile şu takım playoff mücadelesi verir en azından son olarak Rİze taraftarı çok ayıp etti yazıklar olsun Rizespor taraftarına !

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 28 October 2008, 01:40:07
son olarak Rİze taraftarı çok ayıp etti yazıklar olsun Rizespor taraftarına !

Valla Celil55, sen de bunu yazdın ya, durumun vahameti ortada. Acaba ben mi abarttım diye düünüyordum, yok abartmamışım. Yazıklar olsun hem de defalarca, yaptıkları pislikte boğulmalarını diliyorum, o küfürleri de misliyle iade ediyorum onlara.

Burada Giresun da yendi maalesef bizi, hem de farklı yenidler ama en ufak bir makara yapmadılar, adam gibi gelip gittiler lakni bu hafif adamlar akılları sıra makara yaptılar. İnşallah çıkamaz Rize, yıllarca kaldığı gibi hep alt liglerde kalır.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: samsuni - 28 October 2008, 01:44:32
Valla Celil55, sen de bunu yazdın ya, durumun vahameti ortada. Acaba ben mi abarttım diye düünüyordum, yok abartmamışım. Yazıklar olsun hem de defalarca, yaptıkları pislikte boğulmalarını diliyorum, o küfürleri de misliyle iade ediyorum onlara.

Burada Giresun da yendi maalesef bizi, hem de farklı yenidler ama en ufak bir makara yapmadılar, adam gibi gelip gittiler lakni bu hafif adamlar akılları sıra makara yaptılar. İnşallah çıkamaz Rize, yıllarca kaldığı gibi hep alt liglerde kalır.
Katılıyorum Samsuni Giresun bizi farklı yenmesine rağmen efendiler gibi izleyip gitti taraftarı adam gibi taraftardı ama küstah Rizesporlular 1:0 yendiler diye havalandılar adamlara her türlü maddi destek geliyor stad yapılıyor kollanıyor v.s yokki adam gibi Samsunlu iş adamları millet vekilleri Samsunspora maddi destek olsun yatırımlar yapsın yok işte !!!

guvensolmaz

gozgoz yýlmaz

28 October 2008, 01:55:37 #442 Son düzenlenme: 28 October 2008, 02:00:57 gozgoz yýlmaz
Son yıllarda Samsun'da gördüğüm en tahrikçi, en aşağılık ve en dayaklık güruhtu Rizeliler. Aramızın açık olduğu Kocaeli ve hatta Eskişehir taraftarı bile bu kadar adilik yapmadı. Kocaeli'ye 3-0 yenildik adamlar küfür bile etmedi.

Allah belanızı versin yazayım sitede, daha üstünü düşünüyorum, statta da bağırdım ama yazarsam atılırım forumdan.

Maça gelince, elle tutulr bir adamımız yoktu. Hasan o golü nasıl yersin? Eşşek kadar stoperler bit kadar Riberio'ya nasıl vurdurursunuz?

Bu kaleci Ferhat insan evladı değil, kadrolu yaramaz. G.Birliği PAF takımından beri bilirim bunu, hep aynıydı hayvan!

Ama ben bu şaklabanlara değil onlara bu fırsatı verenlere kızıyorum. Sevgili doktor üstad-ı azam hazretleri kafasına göre takılıyor. Turgut'a saplantısı var, ne yapsa da tutuyor oyundan. Yahu Turgut, bu doktor seni çok seviyor. Bizi dinlemiyor bari sen söyle şuna, defol git diye. Defolup gitsin, sonra biz seni de peşinden yollarız Ankara Pursaklar Belediyespor'a.

Doktormuş...
Dostum senin yerine ebe-hemşire getirseler takımın başına o da bu kadar puan toplardı!

Doktor Hayrettin Bey,
please go home
doctor hayrettin geht hause...
yallah hayrettin yallah

üç dilde yazdım, Türkçe anlamıyorsun, belki bunları anlarsın.
Bir de işaret dili var ama onu forumda göstermek mümkün değil, bir ara statta gösteririm!

ondestan_11

mehmet yılmaz

Biz bulunduğumuz yer itibarıyla olaykara uzaktık. Şehir kale arkasındaki arkadaşlar tam olarak neler olduğunu anlatabilirler mi bize?

Mert

28 October 2008, 03:22:05 #445 Son düzenlenme: 28 October 2008, 11:32:37 samsuni
Bu hayrettinin suyu kaynadı ve taşıyor artık.Murat yıldırım gibi adamı kesiyosun sen herif.Senden teknik direktör de olmaz.Hele o turgut bir adam bu kadar kazma olamaz kardeşim.Ayağında top tutamıyor adam.Bakın serkan aykuta oyuna girdi ve herkesi uyarmaya başladı.Çok da güzel paslar atıp oyun kurdu.Ama gel gelelimki bu salak hayrettin ilerde serkanla burhana görev vereceğine turguta görev veriyor.Bu adam gitsin bu klüpten.Eğer azıcık haysiyet gurur varsa defolsun gitsin.Samsunspor senin sömürgen altına giremez hayrettin.Haddini bil defol git.

Kaya

Ne desek boş yine hayal kırıklığı saatlerce yazamadım bir şey çünkü yazsaydım siteden bile atılabilirdim . Ne kadar kötü durumdayız ve ne kadar acı ben hatırlamıyorum son senelerde rize nin burda bizi yendiğini demkki gitgide eriyoruz artık istatistik bile tutmaya gerek kalmadı ibre sürekli eksiyi gösteriyor ne yazık ki
Maça gelince her zaman ki gibi ilk dakikalarda baskı kurmaya çalıştık ama bu sefer diğer ordu ve güngören maçlarındaki gibi organize değildik biraz kontrolü elimize aldığımızda da suratsız herif çıktı karşımıza neden süper lig hakemini bizim maça verdiler anlamak güç birilerinin isteiği üzerine gerçekleştirilen bir atamamıydı tartışılır bütün takdir haklarını rizeden yana kullanan ilk 20 dakika iki bariz faul ümüzü vermeyip verdiği firikikte de sarı kartı es geçmesi zaten ne kadar artniyetli olduğunu gösterdi
Hayrettin e gelince : ne yaptığı belli olmayan oyuncu değişikliklerinde saçmalayan hiç bir zaman takımı takım haline getirememiş saha da iyi oynayan bir oyuncunun bile çıkma ihtimalini düşünerek oynamasına sebep olan güvensiz insan; allah aşkına biraz olsun kendine ve ailene saygın varsa kaybol git ....
Yönetime tekrar sitemiz aracılığıyla sesleniyoruz artık kan değişikliğinin zamanı geldi de geçiyor takım her geçen gün toparlanacağına düşüyor taktik anlamında takıma hiç bir şey vermeyen aksine antipatik tavırlarıyla  ne SAMSUNSPOR umuza ne de büyük SAMSUNSPOR TARAFTARINA yakışmayan bu adamı yollayın yoksa işler çığırından çıkacak ...
Çok şey söylemek istiyorum da söyleyemiyorum SAMSUNSPOR formasının değerini bilmeyecekse bizim için samsun lu olması da şart değil her şey bir yere kadar takımda hakan koçaslan, turgut ve turgay derhal takımdan kesilmeli madem genç diye samsunlu diye hakan ve turguta güveniyoruz o zaman bu şansı hakeden ismail ve hakan akman a da güvenip onlara da bu şansı tanımalıyız ben eminim ki bu iki isimden daha iyi olacaklardır...
Son olarak gerçekten ilk 10 u hakedecek bir taraftar kitlemiz yok bazıları süper lig te şehir takımı olmalarına rağmen boş tribünlere oynarken her şeye rağmen tribünleri dolduran herkese çok teşekkürler tekrar söylüyorum; BU TARAFTAR İLK 10  TARAFTARI DEĞİL ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

celebi

ne olacak hedef ilk 10 dıye dedemı koysan oraya dese ki çocuklar cıkın oynayın zaten 1o uncu bıtırırı takım. >:( >:( >:( >:(

Kais

Mac 90 dakıka trıbunler guzel oyun guzel rızenın yaptıgı mac boyunca 3-4 atakdan bırı gol oldu bız mac boyunca onlarca pozısyona gırdık ve golu bulamadık hekem desen serefsızın bırı kalecılerı aynı oyuncuları aynı bu ne bıcım ıs ya bı sey anlamadım ederım bole ısın ıcıne macın 70  dk sını bız oynadık yenılen bız olduk

Yalnızca BİZ

Söylenecek çok şey var ama yazmak gelmiyor bu parmaklarıma sinirden...