Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

celebi

lan çoluk çocuk tayfası çıkın gidin buradan adamı hasta etmeyın onun bunu çocukları.

Alemci İsmail

Böyle orospu evlatlarını üye yaparsanız gelir böyle içindeki kini kusar işte,çitf karakterliler adam olmuş sanaldan delikanlılık yapmaya başlamışlar,oraya da geliriz her türlü çünkü biz her yerdeyiz o küçük beyinleriniz daha bunu tam algılayamamış

FaT1h

Rizespor ve kral defolun lan bir avuc gelmişsiniz sizin taraftaranız olsa ne yazar geliriz lan ne oclak adamın canını sıkmayın hem siz kimsiziniz daha dünkü cocuklar boyunuzun ölücüsünü bilin defolun gidin siteden

kuzey55

28 October 2008, 11:10:58 #453 Son düzenlenme: 28 October 2008, 11:30:00 Amsterdamli
karşı kale arkasını ve maratonu görmedin sanırım.kaç maçında stadın bu kadar dolu oluyo.haa unutmadan bu stad 19.500 kişilik yani senin stadın 2 katı.nankörler bu samsuna macına gelmeyen adamlar sizin konya macına geldi desteklemek için her ne kadar kızsak da.ama siz insan olmadığınız için akşam yaptıklarını gördük.medeniyetten nasbinizi almamışsınız.50 kişi geldiniz maç boyunca oturup maç izlediniz.gördüğüm en berbat deplasman tribünü sizdiniz.tükürsek tükürüğümüzde boğuurdunuz ama biz size adam yerine koyup dikkate bile almadık.çünkü ne olduğunuzu kökeninizn ne olduğunu istanbul yalakası ts uşağı olduğunuz hepimiz biliyoruz.hadi yol aın şu siteden.gidin köyünüzde eşek otlatın.
rum tohumu işte bunlar trabzon uşağı rize köyünün çobanları...gelip burda küfür etmekle adamlık oluyo acaba? bursayı samsunu düşman alacak kadar büyükmüsünüz acaba? kapasiteniz nedir,tribününz nedir? kendiniz daha fazla rezil etmen defolun gidin.birazcık medeniyet öğrenin insanlık öğrenin..

Alemci İsmail

Bunlar mı insan olmayı öğrenecek,bizim şehirde yaşayanlar az buçuk öğrenmiştir ama diğerleri için aynı yorumu yapamam.

kuzey55

28 October 2008, 11:15:49 #455 Son düzenlenme: 28 October 2008, 11:34:22 samsuni
bu arada otobüsü taşlayanların ellerine kollarına sağlık adam olmayan hakettiği gibi muamele...  kuş beyinli hepsi bi galibiyetle kral olacaklarını sanıyolar.trabzon uşağı karısı,istanbul yalakası rize...

kuzey55

yahu rize kim ki kardeş ya da düşman olcaz...bi de bursayı düşman saymışlar yuh artık.yahu bursa,samsun,sakarya gibi tribünler tükürse boğulursunuz..sizin denginiz malatya,bolu,kartal taraftarı onlarla boy ölçüşürsünüz ancak.hatta onlar dizden daha kat kat iyi.

Alemci İsmail

Otobüsü taşlamayla az bile yapmışlar eski heyecanımız olsa Çarşambada yola sererdik onları.

FORZA ÞÝMÞEKLER

28 October 2008, 11:34:16 #458 Son düzenlenme: 28 October 2008, 12:06:05 FORZA ÞÝMÞEKLER
 Yıllar Evvel Samsunda stadın yolunu bilmeyen rizeliler bugün bakıyorumda sitede ana varat küfür ediyorlar.Rizeyi daha önceleri medeniyet bakımından trabzonlularda ayırırdım ama dün akşam gördümkü onlardan bir farkları yok.Bu yazıyı mağlup olduğumuz için yazmıyorum.2000 yılında bize stadın yolunu soranların,2004 de rizede bizim tribünümüzü ağzı açık seyredenlerin ,SERKAN AYKUTUN 2 GOLÜ İLE düşürdüğümüz rizenin, İşadamlarını bu şehirde adam ettiğimiz rizenin,Şimdi kalkıpta taraftarlık ,kulüpcülük.tribüncülük muhabbeti yapmalarını hayretle izliyorum.

NOT:SAMSUN EMNİYETİNİN RİZE TRİBÜNÜNDEN ANAMIZA AVRADIMIZA ETTİĞ KÜFÜRLERİ YUTMASINI BULUNDUĞUMUZ YERDEN İBRETLE İZLEDİM VE MÜDAHALE ETTİĞİMİZDE POLİSİN SERT TAVRI İLE KARŞILAŞTIK.SİZEDE TEŞEKKÜRLER EMNİYET BU KÜFÜRLERİ YİYİP YUTTUĞUNUZ İÇİN.

edmontdante

Zafer-Turgut ve Sercan'dan bu takıma fayda gelmeyeceğini artık çok net anladım.Zafer ve Turgut yeteneksiz Sercan ise artist ve fuzuli işler adamı.

Rize'nin tek atağı ve tek golü.O yavaş şişirme ortaya o adama kafa vurduran stoperler ne iş yaparlar.Kenan çok kötüydü diyoruz Kenan'ın yaptığı bu hatalardan küme düşmedik mi biz.Bakınız Ankara deplasmanları.Iska geçtiği,yerde sekip uzerinden aşan toplarla kaybettiğimiz puanlar.Dün de aynıları vardı işte sahada.

harbisamsunsporlu5517

yazıklar olsun hayrettın srfsızı defol git l...... haysıyetsız kustah herıf taraftarımızı kutluyorum hedefı olmamasına ragmen takımımızı yanlız bırakmadılar

Nuri Asan

Sevgili arkadaşlar,abilerim kardeşlerim;

Takımımızdaki geçlere sahip çıkılır ekonomik sorunlarımızın bir sorununu aşarsak bu takımda gelecek var.
Bugün adi rizespor 35 trilyon butçe ile girmiştir bank asya ligine.Sizlerinde gördüğü gibi takımımız Rize karşısında tek kale oynamış tek eksiği goldur.trabzon yalaması rize kalemize 1 kere gelmiştir.

1-2 takviye ile inanın mukemmel işler başaracağız.Ama bu sene değil arkadaşlar biraz daha sabır.Her şey super lige çıkmakla bitmiyor.(bakın kocaeliye) kademe kademe ilerleyecez.Ben bu gençlerden ve takımdan çok umutluyum amma velakin SAHİP ÇIKILIRSA

SapýnaKadar 55

Emniyetin Samsunspor taraftarına özel bir gıcığı var sanırsam her maçta aynı muamele.

jean

tek kale oynadigimiz bir macta maglup olduk maca baktim takim fena mucadele etmedi aklimdan gecen oldu dedim ne zaman bastirsak gol yiyoruz yinede oyle oldu ben sene basinda rize dirak cikar diyordum dunku macta ve son 4 mactaki prformanslariyla cikamaz diyorum altayla kasimpasada potada onlari hesaplamamistim rizeyle seneyede karsilasacaz anlasilan

CeLL-O