MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

baha055

Samsunlu futbolseverler arasında yaptığımız mini komuoyu yoklamasından çıkan sonuca göre Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın sekiz haftalık performansı beğenilmedi
Samsunspor'a geldiği ilk günden bu yana eleştiri oklarına hedef olan Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın performansını Kırmızı-Beyazlı futbolseverlere sorduk. Samsunlu vatandaş, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın takımın ağırlığı altında ezildiğini düşünüyor. Görüşlerini aldığımız vatandaşın bir bölümü, Hayrettin Gümüşdağ'ı tanımadığını ifade ederken, bir kısmı ise Gümüşdağ ile Samsunspor'un belirlenen hedeflerine ulaşmasının çok zor hatta imkansız olduğunu iddia etti.

--------------------------------

Abdullah Küçük: Kunduracı (26)

Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın ismini ilk kez duydum. Samsunspor'un başına kariyeri olmayan bir çalıştırıcının getirilmesini hayretle karşıladım. Geçmişte Samsunspor'u bu zamana kadar ismi duyulmuş tecrübesi daha kariyerli hocalar çalıştırdı. 8 haftalık performansını ben iyi bulmuyorum. Tehlike büyümeden umarım gereken önlemler kısa sürede alınır. Yoksa iş işten geçtikten sonra kafamızı taşlara vurmayalım.

---------------------------------

Mehmet Gültekin : Market Sahibi (39)

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ'ı yeterli bulmuyorum. Oyuncu tercihlerini iyi yapamıyor. Oyuncuya ihtiyacı olduğu bir dönemde nasıl iki oyuncuyu kadro dışı bırakır. Serkan Aykut'a kafayı niye taktı. Bu oyuncunun karizmasının altında bence ezilir Hayrettin Hoca. Çünkü o Kral. Kral yedek soyunmaz. Kral öyle bir anda çıkar öyle bir anda golünü çakarki anlaşılmaz. O Samsunspor'un efsane futbolcusu.

Muhammet Özcan : Berber (31)

Ligde 8 hafta geride kaldı. Şu ana kadar 10 puan topladık. Bence bir an önce yönetimin bu gidişata el koyması gerekiyor. Yenilgilerin nedenlerini araştırmaya gerek yok. Zaten apaçık ortada. Hayrettin Gümüşdağ'ın sahaya sürdüğü 11'lere bakalım. Bolu deplasmanına gidiyor. Forveti eksik. Elinde Türkiye liginde gol kralı olmuş bir futbolcun var. Ama bakıyosun ki sanki PAF takımından yeni gelmiş oyuncu gibi son dakikalarda oyuna sokuluyor veya 40 dakika ısındır hiç oynatma. Olmaz arkadaşım.

Sedat Makas : Çayevi işletmecisi (30)

Hocanın da takımın da gidişatından memnun değiliz. Bir yerlerde bi kopukluk var. Sanki hoca ile futbolcular arasında sorunlar var gibi geliyor bana. Gerçi bunu bizim hissetmemiz önemli değil. Yönetimimiz de sessiz kalıyor. Boluspor'a kaybettik. Şimdi şampiyonluğa oynayan Çaykur Rizespor'u konuk edeceğiz. Alınan mağlubiyet durumunda ligde konum olarak dibe oturmamız içten bile değil. Zafer ve Furkan meselesini anlamış değiliz. Bence bu konu bir daha gözden geçirilmeli.

Mustafa Gökmen : Giyim (25)

Samsunsporumuzu çok yakından takip ediyorum. İçeride kazanıyoruz, ancak dışarda puan alamama sıkıntısı yaşıyoruz. Başka takımlara bakıyorum cayır cayır puan topluyorlar. Bu hep böyle mi devam edecek. Taraftarlar olarak merak ediyoruz. Efsane futbolcumuz Serkan Aykut yedek kulübesinde oturuyor. Bu oyuncuya bi garezi mi var. Kral'ı Çaykur Rizespor maçında sahada görmek istiyoruz.

Abdullah Dilek : Kuaför (28)

Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ı bu sene tanıma fırsatım oldu. Akademik ve kariyerli biri olduğu söylendi. Akademik kariyerine söyleyecek bir sözümüz yok ama Samsunspor gibi Türkiye liglerinin isim yapmış bir takımını kaldıracak seviyeye henüz ulaşmadı. Çankırı Belediyespor'u çalıştırmış, bu bizim alt ligimizde olan bir lig. Bu hocamızla hedefimize ulaşamayacağımızı düşünüyorum.

---------------------
Ankete rekor katılım

Gazetemizin internet sitesinde başlattığı ve rekor katılımın olduğu 'Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ'ın performansını nasıl buluyorsunuz?' anketine 17 bin 591 kişi katıldı

Gazetemizin internet sitesinde başlattığı büyük ilgi gören 'Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağın performansını nasıl buluyorsunuz?' anketine rekor katılım. 17 bin 591 kişinin tıklayarak oy kullandığı anketin şu andaki sonucuna göre katılımcılar, Hayrettin Gümüşdağ'ın performansının yetersiz olduğunu düşünüyor. Spor muhabirimiz Emre İshak'ın vatandaş ile yaptığı küçük kamuoyu yoklamasında da çıkan sonuç anketimizle eşdeğer. Samsunlu sporseverler Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın performansını yetersiz buluyor. Anketimizden çıkan kesin sonucu 10 sonra yine siz değerli okuyucularımızla paylayacağız. İşte gazetemizin internet sitesinde devam eden anket sonuçları;

* Çok başarılı,bu sezon Samsunspor üst sıraları zorlar ... %39,03 (6865)
* Vasatı aşmayan bir performans sergiliyor, Samsunpor bu sezon ilk 10'a zor girer... %50,68 (8915)
* Daha henüz ligin başlangıcı,bir kaç hafta daha şans vermek lazım... %9,12 (1605)
* Fikrim yok... %1,17 (206)
* Toplam Katılım... 17591

http://www.dengegazetesi.com.tr/index.php

SamsunUlaN

Süren Doldu Hayrettin Git Artık İstifa Et..Yüzsüz ßolu maçında o kadar şey dedik İstifaaaa

mehmet yılmaz

22 October 2008, 20:20:19 #227 Son düzenlenme: 23 October 2008, 00:21:21 samsuni
AlıntıHakkı YESİLYURT
hakkiyesilyurt@halkgazetesi.com.tr

Destursuz dalmak 

Kulaklarına küpe olması gerekir Hayrettin Gümüşdağ'ın. "Büyük lokma ye ama, büyük laf etme" sözü.

Sorumluluk makamındaki insanların bin düşünüp bir konuşması da bundandır. Hele işin ucunda bir de akademik kariyer var ise...

Yoksası mı?
İşte o feci.
Bir bumerang gibi dönüp dolaşıp bulur adamı olmadık yerde. Takkeyi düşürür, keli gösterir.

Aynen, "Bu takım deplasmanda maç kaybetmez" zevzekliğinde olduğu gibi...

Dış saha puantajı anlatıyor herşeyi zaten.
Kartal, Manisa ve Bolu'da kaybetmiş bu takım. Karşıyaka'dan ise numunelik bir puan almış. Doğal olarak da, bu performans ile dış saha istatiğinde ligin dibine demir atmış.

Söylem ile icraat taban tabana zıt yani.
  Demek ki, kazın ayağı hiç sizin öngördüğünüz gibi değilmiş sevgili Gümüşdağ.

Dahası da var...
  Her mağlubiyet sonrası takındığınız alışganlıklarda hiç hoş değil bilesiniz.     
Armudun sapı üzümün çöpü mazeretleri, inanın hiç ama hiç karınlarını doyurmuyor bu alemi yakından tanıyanların!

Projektörü biraz kendinize, daha fazlasıyla da oyuncu ve kadro yapısına çevirmek daha doğru ve akılcı kaçmaz mı?

Doğruya doğru!
Bank Asya Ligi'ne düştükten sonra gördüğümüz en iştahlı ve iyi niyetli Samsunspor bu. Hürmetsizliği haketmiyor kanımca. En azından bugün için. Pek sürdürülebilir görmesem de bu durumu.

Ama hepsi o işte.
İştah, iyi niyet ve tribün itelemesi ile bir yere kadar. Keramet kalitede, kalibrede ve yeterlilikte.

Onların da yerlerinde yeller esiyor maalesef.
Bir haddi var yani bu sportif yapılanmanın.
Öyle hocamızın abarttığı kadar becerili olmayan.
"Ağır ol da molla desinler" demeye çalışmam ondan.
Destursuz girmemeli bir daha toplara!

Uzun süredir yazı yazmayan Hakkı Yeşilyurt, ilk yazısında Hayrettin Gümüşdağ'ın çelşikilerini ele almış. Gerçekten de sorumluluk makamında olanların sözlerine dikkat etmeleri gerektiği açık...

Çiğ çiğ yemeyi de unutmadık ama şu "bizi deplasmanda kimse yenemez!" cümlesi yıllarca konuşulacaktır.

Ayrıca daha evvel dediklerimin pekiştiği kanısındayım.
Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor, "bu hoca ile olmaz." Hoca dünyanın en başarılı antrenörü de olsa -ki başarısı falan da yok- yine olmaz. Çünkü frekanslar uymuyor. Antrenman bilgisi çok iyi; takıma iyi kondisyon yüklemiş, bunu kabul etmek lazım. Bu yüzden ondan iyi bir antrenör olabilir.

Ama insan ilişkileri sıfır. Futbolcusu sevmiyor onu, medya ile kavgalı, tribünlerle arası yok. Geçen sene Yücel İldiz gibi vasat bir hocayı bile taraftar bağrına basmış, tribünlere çağırmıştı. 3 galibiyetin hangisinden sonra Hayrettin Gümüşdağ'ı çağırdık? Hiç... Çünkü iletişim becerisi sınırlı. Ya da kendini ifade edemiyor ama pek sempatik olmadığı kesin. Serkan Aykut mevzuunda ise başarısız bir sınav veriyor.

Bu takım o kadar da kötü değil, sadece kötü idare ediliyor.

Son olarak bir tespitimi daha paylaşmak istiyorum. Süper Ligdeki son 3-4 yılımızda bile bu kadar deplasman taraftarımız olmamıştı. İstanbul'daki maçlarda bile 40-50 kişiye oynuyorduk! Ama düşünebiliyor musunuz? Kartal'da 3.000 kişi, Bolu'da Samsun ayağı olmamasına rağmen 200 kişi, Manisa'da, İzmir'de... Her yerde taraftarımız var. İnsan en azından buna saygı duyar!

Kendine güven iyidir ama kibir kötüdür.

seckin55

Gümüşdağ'ın Samsun'u nasıl olmalı?

Samsunspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ederken, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ "Kolay kolay gol yemeyen ve fırsatını bulduğunda gol atan bir ekip olmak istiyoruz" diye konuştu..

Kırmızı-beyazlılar, saat 10.30'da Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ nezaretinde 1.5 saatlik bir antrenman yaptı.

Sakatlıkları süren Veysel ve Volkan'ın katılmasıyla tam kadro yapılan idman, düz koşuyla başladı. Taktik çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli çalıştıkları gözlendi. Bu arada idmanda, hafif sakatlığı bulunan Turgut düz koşu yaptı.

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Çaykur Rizespor maçının pazartesi günü olması nedeniyle bu hafta yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını, kolay gol yemeleri nedeniyle günde yaptıkları çift idmanla eksik gördükleri yerleri belirleyip sorunları gidereceklerini söyledi.

Hayrettin Gümüşdağ, "Futbolda gol yemediğiniz zaman şansınız var, şansınızı kazanmak için zorluyorsunuz. Bu nedenle 'iyi takım kolay kolay gol yemez' felsefesini düşünüyorum. Bundan sonra bütün hazırlıklarımızı yapıp kolay kolay gol yemeyen ve fırsatını bulduğunda gol atan bir ekip olmak istiyoruz" diye konuştu.

Ayrıca seyirci konusuna da değinen Gümüşdağ, "Bu hafta maçımızı pazartesi oynayacağız. Taraftarımızı stada bekliyoruz. Çaykur Rizespor'la oynayacağımız maçta seyircilerimize güzel futbol izleteceğiz ve galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

çarþamba55

Yönetime lafımız yok, saolsunlar, Allah razı olsun, saip çıktılar takımımıza.  ama bu hocayı nerden bulmuşlar? kimse sevmiyor bu hocayı. serkan'a takmış kafayı. hani deplasmanda hiç yenilmeyecektik? iddaalı laflara gerek yoktu hoca, yüzüne vururlar bu lafları. benmce istifa etsin, samsunsporun adı bu ligde kalır zaten. 10. olmak içinmi tutacağz bu hocayı?

Kaya

Alıntı yapılan: seckin55 - 22 October 2008, 22:50:22

Gümüşdağ'ın Samsun'u nasıl olmalı?

Samsunspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ederken, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ "Kolay kolay gol yemeyen ve fırsatını bulduğunda gol atan bir ekip olmak istiyoruz" diye konuştu..

Kırmızı-beyazlılar, saat 10.30'da Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ nezaretinde 1.5 saatlik bir antrenman yaptı.

Sakatlıkları süren Veysel ve Volkan'ın katılmasıyla tam kadro yapılan idman, düz koşuyla başladı. Taktik çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli çalıştıkları gözlendi. Bu arada idmanda, hafif sakatlığı bulunan Turgut düz koşu yaptı.

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Çaykur Rizespor maçının pazartesi günü olması nedeniyle bu hafta yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını, kolay gol yemeleri nedeniyle günde yaptıkları çift idmanla eksik gördükleri yerleri belirleyip sorunları gidereceklerini söyledi.

Hayrettin Gümüşdağ, "Futbolda gol yemediğiniz zaman şansınız var, şansınızı kazanmak için zorluyorsunuz. Bu nedenle 'iyi takım kolay kolay gol yemez' felsefesini düşünüyorum. Bundan sonra bütün hazırlıklarımızı yapıp kolay kolay gol yemeyen ve fırsatını bulduğunda gol atan bir ekip olmak istiyoruz" diye konuştu.

Ayrıca seyirci konusuna da değinen Gümüşdağ, "Bu hafta maçımızı pazartesi oynayacağız. Taraftarımızı stada bekliyoruz. Çaykur Rizespor'la oynayacağımız maçta seyircilerimize güzel futbol izleteceğiz ve galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

ya bu adama kızıyorum felan ama son günlerde de en çok beni hayriyettin in açıklamalrı güldürüyor sanki çocuk kandırıyor hayrettin in takımı nasıl olurmuş:)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsuni - 22 October 2008, 20:20:19

Çiğ çiğ yemeyi de unutmadık ama şu "bizi deplasmanda kimse yenemez!" cümlesi yıllarca konuşulacaktır.

Ayrıca daha evvel dediklerimin pekiştiği kanısındayım.
Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor, "bu hoca ile olmaz." Hoca dünyanın en başarılı antrenörü de olsa -ki başarısı falan da yok- yine olmaz. Çünkü frekanslar uymuyor. Antrenman bilgisi çok iyi; takıma iyi kondisyon yüklemiş, bunu kabul etmek lazım. Bu yüzden ondan iyi bir antrenör olabilir.

Ama insan ilişkileri sıfır. Futbolcusu sevmiyor onu, medya ile kavgalı, tribünlerle arası yok. Geçen sene Yücel İldiz gibi vasat bir hocayı bile taraftar bağrına basmış, tribünlere çağırmıştı. 3 galibiyetin hangisinden sonra Hayrettin Gümüşdağ'ı çağırdık? Hiç... Çünkü iletişim becerisi sınırlı. Ya da kendini ifade edemiyor ama pek sempatik olmadığı kesin. Serkan Aykut mevzuunda ise başarısız bir sınav veriyor.

Bu takım o kadar da kötü değil, sadece kötü idare ediliyor.

Son olarak bir tespitimi daha paylaşmak istiyorum. Süper Ligdeki son 3-4 yılımızda bile bu kadar deplasman taraftarımız olmamıştı. İstanbul'daki maçlarda bile 40-50 kişiye oynuyorduk! Ama düşünebiliyor musunuz? Kartal'da 3.000 kişi, Bolu'da Samsun ayağı olmamasına rağmen 200 kişi, Manisa'da, İzmir'de... Her yerde taraftarımız var. İnsan en azından buna saygı duyar!

Kendine güven iyidir ama kibir kötüdür.

demiştim, eğer bir takım sezon başından beri sürekli aynı golden yiyip ( erciyes, iki kartal, iki manisa, bir bolu bir rize ) , aynı golden kaçırıyorsa ( bkz. turgut&burhan) o zaman ciddi bir sorun var demektir.

Beş para etmez adamlara bizi makara yaptırıyorsun Gümüşdağ, olmayacak seninle!

**KaR6**

kimse kusura bakmasın:  Hayrettin, 2 gram şerefin varsa .... ol git, yeter!!

Kim okuyosa buraları yonetimden onadır bu sözum de:

Hocanızın arkasında durmaya devam ederseniz bu taraftar öyle bi arkanızda durur ki bi daha kendinize gelemezsiniz!!

Yeter be!!

cem 55

samsuni abi su adama olmayacak seninle gibi seyler yazma ne olursun herkesle hak ettigi şekilde konusulur defol git hayrettin azıcık onurun gururun serefin varsa defol git boluda agzımıza ne gelirse söyledik duydun yuttun hepsini bu taraftar senin defolun gitmen için herseyi yapacak bunu bil su turgut kazmasını da al cehennemın dibine kadar ikinizinde yolunuz var  40 yıllık efsaneyle kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyosun ama bu büyük taraftarın sabrı artık tasıyo ve en sonunda sana gereken tokat gibi cevabı verecek DEFOL GİT HAYRETTİN

HoliganSamSunLu

ya yeter artıktan başka bir cümle varmı literatürde bilemiyorum ya bi git git kardeşim kaybol görmek istemiyoruz daha ötesimi var

maraton

asalın otelinde ankarada formalar için anlaşma yapılıp paylar dağılırken bu adam yırtık dondan çıkar gibi nasıl ve neye hizmet etsin diye,kimler tarafından başımıza musallat edildi.. futbol dışı sebeplere samsunsporun hoca koltuğu kurban edildi,düşmeyelim yeter mantığı ile nereye kadar ey yönetim.. legea ne,hayrettin gümüşdağ kim,biz nasıl bir kabusa mahkumuz ey allahım?... yönetim yönetim yine fosssssssssss yönetim.. şu sahipsizlik mantığı aman bunlarda bize küsmesin mantığı ile kimse doğruları söylemez oldu.. yaptığı yanlışı birine söylememek yanlış yapana en büyük ihanettir ,madem seviyoruz yönetimi söyleyelim yanlışlarını... ince hesaplarla,birilerinin gönül koyması ile samsuna bu adamı hoca yaaparsanız yarıyı biraz zor görürsünüzz... allah akıl fikir versin...

Clint_Eastwood

Yönetim ve Teknik heyet kesinlikle istifa etmelidir...

Hedefsizliği ve ligde kalmayı beyinlere işlemek yöneticilik değildir...

Hayrettin hocalık yerine tercumanlık yapsın Ankara'da!

samsunmania

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 28 October 2008, 00:38:48
Yönetim ve Teknik heyet kesinlikle istifa etmelidir...

Hedefsizliği ve ligde kalmayı beyinlere işlemek yöneticilik değildir...

Hayrettin hocalık yerine tercumanlık yapsın Ankara'da!

Yerine birilerini bulabilecek miyiz yöneticilerin?
Yusuf ziya yılmaz mı, Adnan ölmez mi, kimi bulacağız?
Ama hoca konusunda haklısın. Şurada yazan arkadaşlarım bile bu adamdan daha iyi.
Kendisi DR Gümüdağ ya. O bakımdan......

kuzey55

ulan git yahu sen olmasan da küme düşelim antipatik adam defol git...

nomak55

Alıntı yapılan: maraton - 28 October 2008, 00:35:55
asalın otelinde ankarada formalar için anlaşma yapılıp paylar dağılırken bu adam yırtık dondan çıkar gibi nasıl ve neye hizmet etsin diye,kimler tarafından başımıza musallat edildi.. futbol dışı sebeplere samsunsporun hoca koltuğu kurban edildi,düşmeyelim yeter mantığı ile nereye kadar ey yönetim.. legea ne,hayrettin gümüşdağ kim,biz nasıl bir kabusa mahkumuz ey allahım?... yönetim yönetim yine fosssssssssss yönetim.. şu sahipsizlik mantığı aman bunlarda bize küsmesin mantığı ile kimse doğruları söylemez oldu.. yaptığı yanlışı birine söylememek yanlış yapana en büyük ihanettir ,madem seviyoruz yönetimi söyleyelim yanlışlarını... ince hesaplarla,birilerinin gönül koyması ile samsuna bu adamı hoca yaaparsanız yarıyı biraz zor görürsünüzz... allah akıl fikir versin...

bi dakka arkadaşım biraz yavaş ol..bazı yerlerde durmak gerek.Yahu ne çbuk unutuyoruz bu yönetimden önce kaç kişi talip oldu klubun kapısına anahtar vurulmaycakmıydı yok o gitsin bu gitsin..bu işler gitmekle olmaz kalmakla olur..Yönetime lütfen laf etmeyelim bence yüzümüzde yok.Madem gitsin yönetim diyorsun neredeydiiin arkadaşım başkanlk seçiminde gidip aday olsaydın adamlar zaman harcayıp takım için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar kaldıki uzun zamandır görmediğimiz birşey de yaptılar klubun borçlarını alacaklarını ve alacaklarına daha ksaaya gelmeden konulan hacizleri herşeyi tek tek anlattılar.Böyle yaparak bir yere varılmaz.Bende sevmiyorum hayrettin hocaymışşşş neye goreyse ama ne yapacaz kimi getireceğiz gitsinler hikmet karamanı getirebiliyorlarsa getirsinler yoksa göndermesinler kimi alacaksın soruyorum sana kim gelir şu mali yapıdaki takıma..Futbol sadece isimle mazisiyle olmuyor beyler FUTBOL+PARA=Başarı bunu bilelim bizim başarı beklememiz için öncelikle diğer şeylerin sağlıklı bi şekilde olması gerekir.Önce onları sağlayalım sonra hesabını soralım