MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 20 October 2008, 23:01:56
Mehmet Ali Çınar gelmeli bence... Gümüşdağ karabasan misali çöktü üzerimize...

Rize maçını da kaybedersek Allah muhafaza çok kötü yerlere gideriz...
hayrettin istifa etsin bu takım potaya oynar!!

SamsunluReis

s_uzunkaya

1-0 öne geçeriz nie takımı defansa çekiyon denir(antalya kupa maçı) 1-0 öne geçeriz 2 yi atsak yeni bir bolu destanı yazılacaktır, takım gümbür gümbür geliyordu nitekim. hatırladıklarım, turgutun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyon, turgutun sağ çaprazdan girerek kaleciyide aşırtıp altı pasa düşürdüğü pozisyon(kimsecikler yok), sefanın direk karşıdan 18 çizgisinin hemen üzerinde bomboş şutu, sercanın 18 içinde tam sol ayağına gelen volelik şutu ve inanın daha birçok pozisyon ve akabinde bolunun golü ve sonra defansın halı sahalarda gördüğümüz gollerden birine hayretlerle izin vermesi...
  bi rahat bırakın ADAMI!!! inşallah buraları okumuyordur hayrettin vede futbolcularda okumuyordur!?!

recai

kesinlikle hayır!!! capello gelse ne kdara farkedecek.. bence kadroya gore iyi sonuclar aldık..

SamsunluReis

nasıl iyii bii sonuçç bu yaa adamm 1 goll atıyoo takımıı gerii çekiyoo ve ikincii yarıı sırf bizz oynuyoruzz ama adam lar bi kaçkere gelmelerindee bu pozisyonlarıı değerlendiiyorlarr vee ol atıyorlarr bizde bunlarınn hiç birii yokk boluu maçında en azz 5 tane net gol pozisyonuu kaçırdık yaa en azz diyorum ama bunlarıı atsaydıkk bayram olcaktıı yaa hatta yenseydik bayram olcaktıı hadii 1-0 rada razıydıkk yaa 1. le aramızdaa 3 puan fark kalıyoduu ne güzell ama olmadıı salık olsunn

FORZA ÞÝMÞEKLER

RİZE maçı son şansı.Aslında skordan çok oyunda bekliyoruz ama oda yok.Zihniyete bakya 80 den sonra SERKAN AYKUTU SOKUYOR.Ayıp ayıp.Tek ÇARE ERCÜMENT ÇOŞKUNDERE

SamsunluReis

işin kötüsüü deplasmanda yeniliyoo kendi evimizde yeniyoruzz hem yönetimm hem taraftar bişe diyemiyo kii

Shane_Falco

Anlamıyorumki neden istifası isteniyor adamın Sanki sezon başında şampiyon olacağız diye çıktı bu insanlar.Size tek cümlem 3 ay öncesini aklınıza getirin arkadaşlar başkan yok para yok hiç bir şey yoktu takımda.Bakın şimdi Para konusunun adı bile geçmiyo takımda.Gencecik 20 yaşındaki çocuklarla oynuyoruz bizden başka böyle genç bi takımı olan ekip varmıki.Ligde 2 maç üst üste kazansak zirvede olacağız 2 maç kaybetsek dipte olacağız farkındamısınız bu hocaya çocuklara takıma destek olmalıyız.İstikrar çok önemli bir konudur.Hepimiz istikrardan yana olmalıyız.Bi düşünün hayrettin yücel ildizden,Dobi hasandan ve sürekli arayış dönemimizdeki hocalardan kötü bi hocamı gençlere güvenen onlara şans veren birisi yıllardır biz bunu istemiyomuyuz gençlerimize şans verin demiyomuyuz.Lütfen bakın en son çıkardığımız oyunculara Musa Aydın,Mehmet Nas,Adnan,Caner,Can bu adamlar hepsi 82-83 doğumlu oyuncular şimdi ise takımda 87-88-89 lu oyuncular oynuyo eee arada kalan diğer 5 yıldaki oyuncularımız nereye gitti.Arada kaybolan 5 değerli yıldaki oyuncularımıza ne oldu bunları hiç sormuyomusunuz arkadaşlar.Lütfen düz mantık konuşmayalım daha duyarlı olalım.Ayrıca bu sene şartmı süper lige çıkmamız.Takımın şuan süper lige maddi manevi hazır oldugunu düşünmüyorum.Bu sene süper lige çıkıp ertesi sezon düşeceksek hiç çıkmayalım daha iyi değilmidir.Bi sakarya gibi asansör takımmı olalım.Kasımpaşa gibi çıkalım doğru düzgün galibiyet almadan tekrar düşelim,Kocaelinin,Antalyanın durumlarını görüyosunuz şuan bi çıkalım tam çıkalm eski günlerimize geri dönelimm yanlız bunun için biraz sabır daha sakin olalım...

Kais

abi bencede istifa gereksiz bir anlık kızgınlıkla bende gitmesini istedim ama gereksiz bu sene hedef yok zaten rahatlıkla ilk 10'a oynarız..

55.hakan

21 October 2008, 10:42:37 #204 Son düzenlenme: 21 October 2008, 10:46:04 hakanelgun
hiç beklemeden gitsin çok geç olmadan ligin dibine demir atmadan

55.hakan

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 21 October 2008, 10:17:51
Ayrıca bu sene şartmı süper lige çıkmamız.Takımın şuan süper lige maddi manevi hazır oldugunu düşünmüyorum.Bu sene süper lige çıkıp ertesi sezon düşeceksek hiç çıkmayalım daha iyi değilmidir.Bi sakarya gibi asansör takımmı olalım.Kasımpaşa gibi çıkalım doğru düzgün galibiyet almadan tekrar düşelim,Kocaelinin,Antalyanın durumlarını görüyosunuz şuan bi çıkalım tam çıkalm eski günlerimize geri dönelimm yanlız bunun için biraz sabır daha sakin olalım...
ya böyle birşey var mı çıkalım ilkbaşta düşüyorsak düşelim süper lig den düşeriz diye potaya oynamayalım mı bu takımın yeri süper ligdir çıkarsak kolay kolay düşmeyiz,bu sene çıkamadık diyelim bir dahaki sene kim löe kim kala belki bu hoca bu yönetim olmayacak hadi sil baştan yeni gelen de bu sene bişe beklemeyin diyecek var mı böyle birşey biz ilkbaşta süper lig e çıkalım da tekrar düşmeyi o zaman konuşuruz

Kais

hakanelgun cok yanlıs dusunuyorsun bence kızma da.. super lıge cıkdıgımızda 1 - cıktıgımız gıbı duserız  2 - azar azar oden mekde olan borcların ustune borclar eklenır o zaman cokerız 3 -alemın maskarası oluruz bana kalırsa 1 degıl 2 sene daha burda kalalım.kendımızı hazırlayalım tabıkı bıdaha dusmemek uzere

Baskent_Samsunspor

istifa etmesin diyenler hedefsiz bir takımız diyorlar gençleri kazandırıyo diyenler bu takımın başına ben gelsem ben de gençleri kazandırırm had i aslanlar en iisi sizsiniz desem bu takım en az 15 maç kazanır...

hemde samsunspor gibi bi kulüp nasıl amaçsız olabilir yaa böyle bi saçmalık varmı sayın başkanın sezon başı yaptığı o talihsiz açıklama yüzünden şimdi bu hallerdeyiz böyle birşey olamaz ....

vakit kaybetmeden gönderilmesi lazım tabii ikinci bi konuda varr ????

futbolcularımıza soruyorum sizin nasıl top oynadığınızı görmesem la bu çocuklardan fazlasını beklemek hayal derim ama birader bu takımın kaç maçını canlı izledim özelliklede iç sahalarda samsun mükemmel oynuyor ama dış sahada acaba gözden uzak diye salıyolarmı maçı bunu düşünüyorum..

bi motivasyon eksikliği görüyorum ve hayrettin bunu veremiyor beyler samsunun iç sahada bu kadar güzel oynamasının sebebi budur taraftar çoşuyor samsun çoşuyor taraftar susuyor samsunda susuyor....

adamın ne bi taktik anlayışı var ne motive gücü hiç birşey (kondisyonerliğine lafım yok ama hani ii bi kondisyoner olur)

arkadaş senin zaten ortada adamın yok zafer furkan kadro dışı tamam çalışmıyorlarmı disiplinsizler ozaman sen teknik direktörsen eğer yıkıcı değil yapıcı olmalısın resmen futbolcuları topun ağzına atıyorsun turgut örneği adamı kanada yıktın hayatında top sürme çalışmamaış adamdan kanat oyuncusu yapmaya kalktın

ver o adamı forvete enerjisini pres yapmak için harcasın rakip defansı sürekli rahatsız etsin serkan golcüdür ama koşmaz bunu cümle alem biliyor senin yerinde ben olsam ilk yarı serkanı koyarım forvete tek devre yeter ona zaten oynat 2. yarı çek kulübeye eldeki kumaştan bi şeyler yapmaya çalış takviye takviye diye zırlayacağına

rize maçına şu kadroyu oynat aynen verdiğim taktiğide uygula  (Ukala görünüyon ya birazda biz ukalalık yapalım)

en geride kenanı oynat stoperler can ile veysel  olsun onların önünede hakan koçaslan tabikide kenarları muratla sefaya ver sercanı forvetin arkasına oyun kuruculuğunu serkan aykut yapsın forvette burhan turgut presle boğsunlar rakibi

kazanırsan kadroyu bozma  hemen çek git şayet kaybedersen bu takımda ömür boyu kalabilirsin (kaledeki hasanı unutmuşum)

bu arada 2. yarı serkanı çıkar yerine oktayı al ilerideki yorulanların yerinede hakan akmanı al geri kalandan istediğin değişkliği yapabilirsin

Kais

baskent cıkıp ne yapıcaz rezıl mı olucaz bırak kalalım burda bı kendımızı hazırlayalım hayrettın gıtsın tmm ama gereksız bence onu demek ıstedım tabıkı hedefsız Samsunspor olamaz ama su an kı sartlar bızım burda kalmamızı gerektırıyor

HoliganSamSunLu

o zaman hedef yoksa burada bunları konuşmamında anlamı yok o zaman onlarca insan manisaya boluya kerizliğine gitti anlamı çıkıyor.... hedefsiz olmaz biz 10 sene bu ligde kalaım borcumuz 3 katına çıkar emin ol azalmaz.