Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

kozluklu

Arkadaşlar, Google gene yayınlamadı videoyu. Sanırım maçla ilgili videoları geç yayınlıyor. İzlesene.com dan yüklemeye başladım. yaklaşık 1 saat diyor. Uyumazsam bu gece olmazsa yarın sabah inşallah videoyu sizlerle paylaşırım.

Maç öncesi taraftarın çok güzel tezahüratlarını çekmiştim. Gol sonrası sevinç gösterilerinide 50 saniye kadar çektim.

Beğeneceğinizi umuyorum. Ne yazık ki biraz daha beklemek durumundayız.

Teşekkürler

mehmet yılmaz

Özetleri seyrettim. Turgut'un attığı gol de gösteriyor ki, Turgut ala bir golcü olamaz. Yaptığı vuruş çok kötü, tamamen kaleci hatasından kaynaklanan bir gol.

Yediğimiz gollerden özellikle ikincisini tarif edemiyorum bile. Böyle bir çalım yemek her defans adamına nasip olmaz herhalde, ayıptır günahtır!..

samsunmania

Ben de özetleri seyrettim. Defans evlere şenlik, orta saha da göremedim. İkinci gol tam bir komedi.İlk golde de defans oyuncumuz sanki adam kafa vursun diye eğiliyor.

forzasirinler

samsunmania

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 20 October 2008, 23:52:23
Özetleri seyrettim. Turgut'un attığı gol de gösteriyor ki, Turgut ala bir golcü olamaz. Yaptığı vuruş çok kötü, tamamen kaleci hatasından kaynaklanan bir gol.

Yediğimiz gollerden özellikle ikincisini tarif edemiyorum bile. Böyle bir çalım yemek her defans adamına nasip olmaz herhalde, ayıptır günahtır!..

o adam nası döndu, ben hayret ettim zaten..

Kaya

evet ikinci gol çok komik ama ilk yediğimiz gol benim için çok daha önemli turgay yine bir yan topta rahatlıkla vurabileceği o kafasını eğiyor ve adam bomboş kafayı vuruyor nerden buluyoruz böyle topçuları anlmıyorum inşallah veysel zamanında yetişir gerçi veysel i de oynatmaz bu hayriyettin efendi

GençKozluklu

Bolu maçıyla ilgili SAMSUNSPOR Tribününden çekilmiş video.
Maç başlarken tribün şov vardı.
http://video.google.com/videoplay?docid=-8723906153081589789

1. Dakikada attığımı gol sonrası nasıl da sevinmiştik.
http://video.google.com/videoplay?docid=1578377513707666197

Kais

Mert

kais kardeşim haklısın ama küfür etmemek elde değil ne yapalım ya.Özellikle hayrettin çıldırttı bizi.

HoliganSamSunLu

öncelikle hayretine edilen küfürler münferitti toplu  küfür olmadı 10 kişilik bir genç topluluk vardı arasıra küfürlü tezahurata yeltenselerde uyardık sustular öyle kayda değer bir küfür olayı yaşanmadı

GençKozluklu

21 October 2008, 12:36:06 #597 Son düzenlenme: 21 October 2008, 12:42:09 GençKozluklu
Alıntı yapılan: Mert 55 - 21 October 2008, 11:08:50
kais kardeşim haklısın ama küfür etmemek elde değil ne yapalım ya.Özellikle hayrettin çıldırttı bizi.

Sevgili Mert kardeşim. Videodaki küfürlerden bahsedilmiş. O videoyu maç henüz başlamadan çekmiştim. Dikakt ederseniz videonun sonuna doğruda İstiklal marşı söyleniyor. Özellikle belirtmek istediğim, Hayrettin'le ilgili değil.  Terörist başı aleyhine yapılan tezahüratta küfür vardı. Konuyu Hayrettin hocaya bu noktada bağlamanızı anlamadım.

2. videoda gol sonrası sevinci yansıtıyor. Hocayla ilgi henüz bir durum yoktu. Sadece küçük gibi gözüken ayrıntıyı ortaya koymak istedim.

Hoca eleştirilebilir, küfürler olmasa iyi  ancak ne yazık ki olabiliyor. Bolu maçında da adeta zoraki küfür edildi. Bolu taraftarına yok yere sataşıldı. toplasan 10 kişi değildi o arkadaşlar. Onlarda susturuldu.

Benim üzüldüğüm; Hayrettin hocayı eleştireceksek SAMSUNSPOR taraftarı eleştirmelidir. Rakip takım taraftarına Hayrettin'i eleştirin şeklinde destek istenmesi ve onların hocamızı eleştirmesine doğrusu gönlüm razı olmadı. Vericelecekse bir ceza bunu SAMSUNSPOR taraftarı vermelidir. başka takımdan medet umulur mu? Yakışır mı bizler?

Ne kadar kötü olursa olsun, SAMSUNSPOR'un başında olan bir teknik adama ya da oyuncusuna başka taraftarın sataşmasına müsaade etmememiz gerekirdi. Ne yazık ki oradaki çoluk çocuktan oluşan az sayıda kişiler taraftarımızdan gerekli desteği bulamayınca Bolu taraftarından destek aldı. Yanlış oldu.

Aynı grup Serkan Aykut 'a yakın kişilerdi. Zaten o küçük grup istifa ve hocaya aleyhinde ZORAKi arkadan gelen talimatlarla (telefonun diğer ucunda SAMSUN vardı) olumsuz tezahüratt bulundu.

Aynı grup devre arası bütün oyuncular soyunma odasına gittiğinde, oyuncularla soyunma odasına gitmeyen ve yedek kulübesidne oturan Serkan'a tezhüratta bulundu.

Bu kadar da kör olunmaz. Serkan neden devre arası soyunma odasına gitmediği sorgulanması gerekirken, tam tersine Serkan lehine tezahüratlarda bulunuldu.

Tamam Serkan büyük oyuncu ancak SAMSUNSPOR daha büyük değildir. Kimse SAMSUNSPOR'dan üstün olamaz. Serkan'ı da Serkan yapan bu takımdır. Yaş 33 ve 3 senedir doğru dürüst idmanlara gitmez, kampa katılmaz, özel hayatına dikkat etmez. Bu mudur profesyonellik.

Ben hala diyorum ki kendini SAMSUNSPOR'dan üstün gören hiç bir oyuncuya forma verilmemelidir.

Hagi 35 yaşında, Hakan Şükür 35 yaşında deli gibi koşuyorlardı ve antremanları hiç aksatmıyorlardı. Bu oyunculardan ders alınması gerekir.

Bizim oyuncularımız profesyonel değil, vesselam.

Saygılarımla

Kaya

21 October 2008, 15:31:30 #598 Son düzenlenme: 21 October 2008, 15:34:34 iak5529
Alıntı yapılan: GençKozluklu - 21 October 2008, 12:36:06
Tamam Serkan büyük oyuncu ancak SAMSUNSPOR daha büyük değildir. Kimse SAMSUNSPOR'dan üstün olamaz. Serkan'ı da Serkan yapan bu takımdır. Yaş 33 ve 3 senedir doğru dürüst idmanlara gitmez, kampa katılmaz, özel hayatına dikkat etmez. Bu mudur profesyonellik.

Hagi 35 yaşında, Hakan Şükür 35 yaşında deli gibi koşuyorlardı ve antremanları hiç aksatmıyorlardı. Bu oyunculardan ders alınması gerekir.

Bizim oyuncularımız profesyonel değil, vesselam.

Saygılarımla

ya abicim ben serkan ın ne yakınıyım ne de onun için zorla bağıranlardan değilim ama fanatik bi SAMSUNSPOR luyum ama artık o kadar açıklamaya rağmen kızdırıyorsunuz insanı nerden biliyorsunuz hala anlamadım serkan ın çalışmadığını koşamadığını serkan son 5 senenin en iyi kondisyonuna sahip ve hiç olmadığı kadar hazır erciyes maçında 90 dakika oynamış bir de nefis asist yapmış bir oyuncu o olmasaydı erciyes maçını alamazdık ama  siz hala serkan yok kulubeden niye çıkmadı diyorsunuz serkan ı tartışmaya bence hiç kimsenin hakkı yok senelerini samsunspor a vermiş samsunspor ile hiç bir maddi konuda ters düşmemiş taraftara hiçbir zaman yanlış yapmamış tam tersi samsunspor tartarını en çok sevindiren kişidir neden hoşgörülü davranmıyoruz serkan a biraz... ama sen istiyorsan serkan ı takip etmeden idmanları seyretmeden serkan a atıp tutmaya devam et abi karar senin

s_uzunkaya

21 October 2008, 15:40:04 #599 Son düzenlenme: 22 October 2008, 10:19:06 slazenger
çok komikti haket yaa, bir arkadaş, tel. la konuşuyo getirdiği 10 tane çocuğa baarttırıyo " hayrettin noooluyo başın k...n oynuyo die"  :P kimden alıyo direktifleri, kime hizmet ediyo anlamış değilim.