MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

55.hakan

gelicekse raşit çetiner konya dan ayrıldı o gelsin derim,bu hafta belli olur gümüşdağ ın durumu

celebi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 19 September 2008, 14:15:14
gelicekse raşit çetiner konya dan ayrıldı o gelsin derim,bu hafta belli olur gümüşdağ ın durumu

evet bu fikir güzel ama gümüşdağ gider mi bilemem

harbisamsunsporlu5517

5 maclık kredısı var bu adamın onu kullanmadan yönetım yollamaz hayrettın hocayı

jean

SamsunluReis

ee yanii bencede yenemesse son maçıı olsun artıkınn

55r

Kalsın süper kadromuz yok sonuçta sabırlı olmak gerek anca gönderiyozda ne oluyo.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55r - 21 September 2008, 21:00:51
Kalsın süper kadromuz yok sonuçta sabırlı olmak gerek anca gönderiyozda ne oluyo.

katılıyorum şuanki maçta iyi mücadele ediyoruz hoca gitse ne değişecek

Pergani 55

hocayı göndedigimizde degişen ne olacak sanki zırt pırt hoca mı degiştirilirmiş biraz sabır lazım Samsunsporun gücü ortada zaten fazla birşey bekleyemiyoruz.sonra tazminat felan derken zaten borç çok

Kais

Beyler bu iş böyle olmicak dk.50 3-1 yeniksin ve Serkan'la ne alıp veremediği varsa almıyorsun oyuna.Bizde buna seyirci olmayalım bir saat kararlaştırıp tesislerde buluşalım ve tepkimizi gösterelim..

seckin55

aynen..gerekirse yürüyüş yapalımm......

Kadir ÇELEBİ

HAYRETTİN Bizi bolu taraftarına rezil ettin...
      ''          Deplasmanda bu takım yenilmez dedin Galip Gelemedin...
      ''          Haftalardır bizi Kahrettin...

gozgoz yýlmaz

Herşeyi ben bilirim ayağında olan bir hocadan kimseye fayda gelmez. Serkan Aykut'a taktı kafayı, içerideki galibiyetler aldatmasın, içeride resmen taraftarın gazıyla alıtoruz maçları. Deplasman karnemiz berbat, saplantılı bir ruh hali var hocanın.

Takıma verdiği tek olumlu şey kondisyon, bu nedenle iyi bir taktisyen ve sempatik bir hoca gelirse bu kervan yoluna çok rahat devam eder.

Kadir ÇELEBİ

Arkasında sığınacağı çok bahane var en başta yönetimin hedefsizlik konusundaki açıklamaları 1nci kozu 2nci kozuysa takımın genç ve tecrubesiz oluşuna bağlıyor surekli
Halbuki bu takımın dogru tercihler kullanıldıgında yenemeyeceği takım olmadıgını taraftar olarak biz gorduk.. bu mactaysa yapılan değişikliklerin hata olduğunu soylemicem art niyet oldugunu düşünüyorum..

ahk34

19 October 2008, 21:00:44 #118 Son düzenlenme: 19 October 2008, 22:04:30 samsuni
gitsin

hala kızı

son kullanma talimatı çoktan dolmuş onun.