MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

20 October 2008, 09:22:38 #150 Son düzenlenme: 20 October 2008, 09:47:30 samsunspor.co.nr

cembaba

SamsunluReis

bencedee istifaa etsin artık yaa ne buu bee adam son sıradaa geliyoo dokuzuncu sıradakii adama 3 tane atıyoo nedemekk bu yaa  :-\

SapýnaKadar 55

Bolu'da dün Hayrettin beyin yerinde olmak istemezdim çok onurum kırılırdı herhalde,kendi taraftarı tarafından yuhalanan ve rakip taraftara da yuhalatan biri durumuna geldi artık.Serkan Aykut'u 77 de oyuna aldı,tamam belki maçı kurataramayacaktı ama oyuna girişi bile tribüne hareket getirdi.
Bence istifa etsin.

gozgoz yýlmaz

Doktor Hayrettin Gümüşdağ istifa etmesin; sonsuza kadar Samsunspor'un başında kalsın!!!
"Samsunspor'dan Nefret Edenler Derneği"

FaT1h

lanet olsun böyle hocaya defol git artık yaa

Baskent_Samsunspor

seckin55

pitbul055

maratona pankart assak.DEFOL HAYRETDİN diye..bence samsunspora yapılan en iyi hizmet olur

yusuf celebi

Kartal maçından sonra takımı ilk kez canlı olarak izlediğim maç Boluspor maçıydı.
Boluspor maçında takımın artı anlamında ,oyun anlayışı ve takım olma yolunda üstüne bir şeyler ilave etmiş olabilirmi diye beklerken maalesef sezon başından bu yana hemen hemen hiç bir artı değer verememiş ve katamamış olan Hayrettin Gümüşdağ'ın bu takımın başında tutulmasını doğru bulmuyorum.

Ben yinelemek istiyorum,ben takımın aldığı sonuçlarla pek fazla ilgilenmiyorum benim en çok ilgilendiğim konu geleceğe dair neleri yapılandırıyoruz hangi değerleri kazanıyoruz Süper lig için hazırlıklar yapabiliyoruzmu.

*Takım oyun anlayışında aşama kaydedememiş.
* Futbolcular hocasıyla güven sorunu yaşıyor,belli.
* Futbolcuların saha dışı davranışları zayıf.
* Teknik kapasitelerin oyun sahasına yansımaması.
* İstikrarsız sonuçların ortaya çıkması.

Genel olarak baktığımızda Hayrettin Gümüşdağ'ın takıma nelerin kattığını anlamakta zorlanıyoruz,anlayamıyoruz.

Benim düşüncem,Hayrettin Gümüşdağ istifa edip yerine başka bir hocada gelse Süper lige çıkarır umuduyla yaklaşmıyorum hadiselere,yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı Samsunspor uzun vadede çok şeyler kaybediyor.

Ertuğrul Sağlam,Yücel Uyar,Engin Fırat ve Ercüment Coşkundere isimlerinden biri ile bence çok geçmeden anlaşılmalıdır,nasıl olsa süper ligi hedeflemiyoruz bakış açısıyla Hayrettin Gümüşdağ'a katlanmak zorunda kalırsak çok ağır bedeller ödemek zorunda kalacağız Samsunspor olarak,belirtmekte yarar var.

samsun155

bence istifa ederse çok iyi bir hayır işlemiş olur

HoliganSamSunLu

ghost55

ya takım sahamızda taraftarın itmesiyle maç alıyor,bu aşıkarken bu adam hala burada ne yapıyor anlamak mümkün değil!!!!

seckin55

Köktaş: Hesabı sorulacak

Başkan Köktaş, öne geçtikleri ve mağlup oldukları Boluspor maçı sonrası sert konuşarak..

Başkan Köktaş, öne geçtikleri ve mağlup oldukları Boluspor maçı sonrası sert konuşarak, "Takımda bir disiplinsizlik hissediyorum. Bunun hesabı sorulacak" dedi.

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş karşılaşmayı üzgün terketti. Öne geçtikleri maçta yenilginin ağır olduğunu söyleyen Köktaş, "Boluspor maçına iyi başladık, kötü bitirdik. Takımımda bir disiplinsizlik hissediyorum. Öne geçiyorsun mağlup oluyorsun. Böyle bir şey olamaz. Gereken önlemleri alacağız. bu mağlubiyetin hesabı sorulacak" dedi.

kuzey55

sanırım yönetim futbolcuların kulağını çekecek bu hafta.ayrıca hocayı da ciddi ciddi uyarması gerekir diye düşünüyorum.