MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

yusuf celebi

Şikeye adı bulaşmamış,hırslı,Samsunspor'un ağırlığını kaldırabilecek bir isim yol yakınken bulunmalı.

Üçüncü hafta oldu hala olumlu anlamda bir ilerleme kaydedemeyen teknik direktörü tutmanın bir anlamı yok.

İran Milli takımının yardımcı antrenörlüğünü yapan Engin Fırat gibi hem Samsunspor'u tanıyan,Türk futbolunu bilen,yurt dışında tecrübe kazanmış,şikeye adı karışmamış temiz ve tecrübeli bir hocamız neden olmasın.

Bir denense belki ikna edilebilir,o mevkiiyi bırakırmı diyenlere teklif eden takımda Samsunspor hatırlatırım.

Taraftarın nabzı iyi tutulmalı tersi durumlarda başarıya ulaşılması pek mümkün olmaz.

berusa55

16 September 2008, 18:02:17 #76 Son düzenlenme: 16 September 2008, 18:11:29 berusa55
@Sevgili üyeler,

Karşılıklı kişisel tartışmalar içeren ve konu dışına çıkan mesajlar silinecektir...

Kais

16 September 2008, 18:23:57 #77 Son düzenlenme: 16 September 2008, 18:30:18 berusa55
AlıntıDÜNYA'NIN SONU DEĞİL
Teknik Patron Gümüşdağ, Karşıyaka önünde ilk 11'i tamamen değiştireceğini belirtti...
15 Eylül 2008 Pazartesi 13:59

Gümüşdağ, Giresunspor mağlubiyetinin dünyanın sonu olmadığını belirterek, "Biz Giresunspor'dan 4 gol yiyecek bir takım değiliz. Ancak dün kötü değil, çok kötüydük. Bu mağlubiyet dünyanın sonu olmamalı" dedi

DEMORALİZE OLDUK
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Giresunspor önünde alınan 4-0'lık mağlubiyetin faturasını karşılaşma sonrası kendisine keserken, takımının iyi oynamadığını net bir dille belirtti. Gümüşdağ, "Giresunspor maçını biz ilk yarıda kaybetti. Üst üste kalemizde gördüğümüz hatalı goller, takımımız demoralize olmasına neden oldu" diye konuştu.

İLK YARI YENİLDİK
Gümüşdağ, "İkinci yarıya çıkarken oyuncularıma, 'Buradan fark yiyip ayrılabiliriz ancak çıkıp adam gibi mücadele edelim' dedim. Futbolcularım da ikinci yarı çok iyi mücadele ettiler. Maçın sonuna kadar iyi mücadele ettik. Ancak ilk yarıda yediğimiz goller maçı zaten kaybetmemize neden oldu. Bu maçta nasıl yenildiysek, gider deplasmanda da puan alırız" dedi.

HER TOP TEHLİKE YARATTI
Maç öncesi yanıldıklarını belirten Gümüşdağ, "Biz Erciyesspor'u yenip, Kartalspor önünde de iyi futbol oynayınca biraz yanıldık. Bundan dolayı maça ofansif başladık ancak kaybettiğimiz her top kalemizde tehlike yarattı. Bazı oyuncularımın performansının kötü olması bu skoru getirdi. Ancak benim takımım Giresunspor'dan 4 gol yiyecek kadar kötü değil" diye konuştu.

BU SONUÇLAR NORMAL
Mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını belirten Hayrettin Gümüşdağ, "Maç sonunda taraftarımız benim istifa etmemi istedi. Ben gidince bu takım düzelecekse gideyim. Gelen kişinin elinde sihirli değnek olmayacak. Biz planlı bir şekilde çalışıyoruz. Hedefe uzun vadede ulaşacağız. Genç bir ekibiz zaman zaman bu tür beklenmedik sonuçlar almamız çok normal" dedi.

HAYALPEREST OLMAYALIM
Taraftardan hayalperest olmamalarını isteyen Gümüşdağ, "Hep söylüyorum bizim sabır ve zamana ihtiyacımız var. Taraftarımız fazla hayalperest olmasın. Yönetimimiz bizden şampiyonluk beklemiyor. Ancak bizim iyi olmamız gerekir. İki hafta önce Erciyesspor'u yenince, bizi alkışlarla uğurlayanlar, şimdi neden gitmemi istiyor anlamış değilim" diye konuştu.

İLK 11 TAMAMEN DEĞİŞECEK
Gümüşdağ, "Karşıyakaspor maçına bambaşka bir takım ile çıkacağız. Birçok futbolcuyu ilk 11'de görenler şaşıracak. Ancak bası taşları yerine oturtmaya çalışıyorum. Bu takımda mücadele etmeyen maçta koşmayan oyuncu forma giyemeyecek. Topu mutlaka iyi kullanmalıyız. Giresunspor maçında gördükki, kaybettiğimiz her top kalemizde tehlike oluyor" dedi.

FAZLA BİRŞEY BEKLEMEYİN
'2 maç kaybedince gitmeye gelmedim' diyen Gümüşdağ, "Biz Giresunspor'u yenseydik, belkide Mehmet Birinci hocamızın görevine son verilecekti. Futbolda maalesef bunlarda var. Bu takımdan ilk etapta kimse fazla birşey beklemesin. Transfer ettiğimiz oyuncular tam kapasiteyle oynamaya başladıklarında gerçek gücümüzü göstereceğiz" diye sözlerine son verdi. Selçuk KAYA

ya artık bu adam gıdıp de kım gelırse en cok 2 mac alcaz sonra gene basa doncez en ıyısı bu hocayla dewam etmek ......

adamlar hedef ılk 10 flan dıorlar sız bu ınsanlardan sampıyonluk beklıyorsunuz her sey bellı olcak ama bu sene degıl SABIR 1 2 sene yetr sankı ılk kez super lıgde oynıcaz

oguz_5528

baksana hedefimiz yokmuş maça gitmeye gerek yoqk ligden düştüğümüzde bunları okur başkanımızz...

kuzey55

ya arkadaşlar kimse bu sene bizen şampiyonşluk beklemesin hikayesi anlatmayı bırakın.bu ligde kalıp borc bitecekse kocaeli 5 sene kaldı ama bitmedi borcu.sonuda o kadar borcla çıktılar.hikaye bunlar hikaye.12 tane transfer yapıyosun direkt oynayacak kaç futbolcu sayabilirsiniz bunlardan...sakat beceriksiz ve gereksiz 12 tane adam alıyosun.hedefimiz ligde kalmak bu sene süper lig yok diyosun sonra da destek bekliyosun.böyle saçma bir mantığa inanmamızı kimse beklemesin lütfen.hedefsiz bir takım küme düşer...

aydın uzun

16 September 2008, 20:31:12 #80 Son düzenlenme: 16 September 2008, 23:50:58 berusa55
haklısın.

ben.ismail uyanık.veya adnan ölmez.sezgin gümüş.fuat köktaş'a birşey dediğim yok.ama 3yıltır her gelen yönetim.bu sene süper  lig hedefi yok borçları bitireceyiz diyorlar ama çok laf az iş yapıyorlar.samsunsporu sevmek yürek ister samsunspora rametli menteşoğlu gibi hem samsunlu hemde samsunsporlu bir başka lazım.

ultra55

süper lige çıkmadan borç ödenmez.Alt yapıdan futbolcu yetiştirmeden ya da genç çocukları bulup yetiştirip vizyona çıkarıp satmadan mali yapı adam olmaz.Şu anda da bu takıma en uygun hoca Orhan Kapucu.

gozgoz yýlmaz

17 September 2008, 00:01:27 #82 Son düzenlenme: 17 September 2008, 00:03:20 gozgoz yýlmaz
Artık Ultra55 ismini görünce ne yazacağını biliyoruz.
Orhan Kapucu...

Ya birader, başka diyecek birşeyin yok mu senin? Geri dönüp yazdığın mesajları okuyor musun hiç? Arkadaşlar bir okuyun, göreceksiniz zaten.

Orhan Kapucu, 80'li yıllardan tatlı bir hatıradır ama teknik direktörlük kariyeri nerededir? Madem bu kadar iyi antrenör neden halen boştadır? Dersen ki, Gümüşdağ bize uygun mu? O ayrı bir tartışma konusudur ama Hayrettin'in alternatifi Orhan Hoca değildir.

Madem herkes bir isim yazıyor, ben de söyleyeyim bari
Samsun'un evladı, Samsunspor altyapısından yetişip, yıllarca Kartalspor'da futbol oynamış olan, Samsunspor'da antrenörlük yapan ve halen TFF Bölge antrenörü olan Besim Durmuş hocam en uygun isimdir. ( Ahanda olduk Besim Durmuş'un adamı :) )

Valla ilk defa yazdım adını.

mehmet yılmaz

17 September 2008, 00:07:11 #83 Son düzenlenme: 17 September 2008, 00:09:37 samsuni
Evet, TFF Bölge Antrenörü olduğu için, Besim Hoca Türkiye'nin hemen her yerindeki ( ama özellikle Orta Karadeniz ) genç yetenekleri iyi bilir. Akil, efendi, çalışkan bir insandır. Samsunsporluluğu tartışılmaz, ismi temiz, Samsunsporluluk geleneğine uygun, standartların üzerinde bir isimdir. Her halükarda bugünkünden iyi olacağı kesindir ama neden düşünülmedi bilmiyorum. Yaş itibarıyla da genç sayılabilir. ( Sanırım 41-42 yaşlarında )

Benim yetkim olsa hiç düşünmeden takımı teslim ederdim kendisine, ama iş işten geçmiş gibi görünüyor. Yönetim hoca konusunda oldukça kararlı. İstikrar iyidir ama yanlışta istikrar iyi değildir.

ultra55

sevgili gozgoz burası samsunspor taraftarının düşüncelerini ve fikirlerini paylaştığı bir platform..nasıl ki sen düşüncelerini yazıyorsan diğer tüm arkadaşlarında düşüncelerini bazı konular ve şahıslar bazında aşırıya kaçmamak üzere yazmaları gayet doğal.Kimse sana Besim Durmuş ismini önerdiğin için Besim'in adamı tabirini kullanmayacaktır.Orhan Hoca babamın oğlu değil eğer insanlara ultra55 in yazdıklarını geriye dönüp okuyun diyeceğine kendin dönüp bir oku bakalım neden Orhan Hoca'yı öneriyorum, sebepleri nedenleri neler? Arkadaşlarımız yazdıklarımızı okuyup anlama kabiliyetine sahipler buna emin ol.Buraya her fikrini yazana da alaycı bir uslupla yaklaşman pek hoş olmuyor,çok ukala görünüyor ve antipatik oluyorsun. Gördüğün gibi  bizde senin kadar sivri ve eleştirisel yazma yetisine sahibiz ama insanlara saldırır gibi yazmamaya ve uslubumuzu değiştirerek konuları kişiselleştirmemeye özen gösteriyoruz.

gozgoz yýlmaz

Özetle benim dediğim doğru değil mi?
Sizden Samsunsporla alakalı başka konularda da fikir beyan etmenizi istemem kötü bir şey mi? Gayet aklı başında cümleler kurabiliyorsunuz gördüğüm kadarıyla, o halde niye sürekli Orhan Kapucu?

Ben kimseye hakaret etmiyorum, ukala ya da antipatik görünüp görünmemem de önemli değil. Kimseye sevimli görünmek için de yazmıyorum, size de hakret etmedim, sadece -hani aşırıya kaçamak dediniz ya- Orhan Hoca konusunda aşırıya kaçtığınızı söyledim.

Mesela bugün Tolga'ya da her yazısında
1- Tahsin Kosif
2- Hayrettin Gümüşdağ eleştirisi olduğunu yazmam gibi.

Benimki tespit, yalansa yalan denir. O kadar... Yoksa burada Samsunspor için bir harf bile yazan herkes benim için kıymetlidir. Ben kimse için kıymetli olmasam da mühim değil. Zira öyle bir derdim yok. Neticede slogan atmıyorum, doğru ya da yanlış fikir beyan ediyorum.

ultra55

peki o zaman iyi oku.eleştirdiğin yazımda sadece orhan hoca dan mı bahsetmişim??

gozgoz yýlmaz

Ben tek yazını eleştirmedim ki. İsmini görünce, içimden yine Orhan Kapucu'dan söz edecek dedim ve sonunda da olsa yanılmadım. Her yazında bir Orhan Kapucu lafı var. Ben de diyorum ki, başka başka şeylerden de bahsetsen bize. Yoksa gerçekten de lig düşerek borç morç ödenmez, aynen katılıyorum.

Kaya

şimdi bir şey diyeceğim ama inşallah destek verirsiniz bizler samsunsporun en zor günlerinde nelere ağzımızı kapadık takım menfaatleri için bende bu sayfada eğer gördüyseniz hayrettin gümüşdağ ı ağır eleştirdim ama bugün e gelindiğin de her ne olursa olsun hayrettin hoca takımın başındaysa ve bu takım bizim canımız SAMSUNSPOR umuzsa bizimde sabırla desteklememiz gerekecek evet yeri gelince tepkimizi vereceğiz ama artık mecburi destek zamanı bence karşıyaka maçı bitene kadar bu konuyu kitleyelim tabi ki kişisel görüşüm katılmayabilirsiniz ama inanın her şey SAMSUNSPOR için saygılar.....

ultra55

Ben sana Samsunspor ile ilgili öyle şeylerden bahsederim ki dudağın uçuklar!! neden bahsetmemi istiyorsun dönen dolaplardanmı? yoksa kulübün etrafındaki çakallardanmı? ya da bu kulübün bu günlere nasıl geldiğinin asıl gerçeklerinden mi? isim isim son yıllarda bu kulüpten kimlerin nemalandığındanmı? yönetimlerin neden bazı güçler tarafından başarısızlığa itildiğindemi? destek olmak isteyen bazı kurumların veya sivil toplum örgütlerinin önünün nasıl kesildiğindemi? yoksa camia olarak ne kadar vefasız olduğumuzdanmı? yada tff dahil bir çok yerde ne kadar etkisiz olduğumuzdanmı? vekillerin,bürokratların ne kadar çok laf üretip ama kulüple ilgili hiç bir icraatlarının olmadığındanmı? eskiden şehirden alnımızın teriyle bir takım yerleri işleterek kulübe gelir kaynağı olan yerlerin bir bir elimizden alınıp gelirsiz bırakılmamızdanmı?? söyle neden bahsetmemi istiyorsun sevgili kardeşim? geçen yıl bir alt lige doğru yelken açmışken takımı disipline eden ve üst üste alınan galibiyetler sonucu ligde kalmamıza en büyük etken olan adamı takımın başına getirmek bence doğru karar olmalı diyerek vefasızlığımıza bir örnek te ben olmadığım içinmi ya da şu an oynayan gençleri takıma kazandırdığı içinmi adını anmayalım? Orhan hoca nın kariyerini soruyorsun; şans vermediğin insandan kariyer bekleyemezsin? Geçen yıl ki yönetim şans verdi ve bana görede o günün şartlarında başarılı oldu. Transfer yapacak zamanı olmayan parası ve desteği olmayan bir yönetim ve  motivasyonu dahi bozuk eldeki futbolcuların başına ligin neredeyse ortasında getirilmiş bir hoca bence başarılıydı.Bu benim düşüncem ister katıl ister katılma.Şu an ki gündemimizin odak noktası hoca değil mi kardeşim.Benim yorumumda bu yönde.