Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

veis

emektar futbolcu diyoruz ama maç sonunda maglubiyete onlar kadar üzülen gençleri göremiyoruz ve tecrübe farkınıda unutmayalım.bi serkanla turgutun son vuruşlarını gözlerimizin önüne getirirsek zaten tartışmamak bile saçma gelir heralde.

Ladikli

Hoca büyük ihtimal yine kendi bildiğini okuyacaktır.Kazanmamız zor gibi geliyor,umarım yanılırım.Adımıza yakışır şekilde mücadele vermeliyiz.

Recep

Alıntı yapılan: dilatino - 09 October 2008, 01:41:00
neden olaylara realist yaklasmiyoruz bilmiyorum. ben su anda yurt disindayim samsunsporu sadece tv de denk gelirsem izleyebiliyor ve elimden geldigince siz burdaki arkadaslarin fikir ve görüslerini okuyarak son durumunu ögrenmeye calisiyorum. cok arkadasimiz serkan aykut diyor baska bisi demiyor illa oynasin. arkadaslar kisisel görüsüm serkan gibi emektar futbolcularimizin artik bu takimda 90 dakika yerleri yok sadece gercekden ihtiyac duyuldugunda 15-20 dakika oynamalari gerekir benim kisisel düsüncem bu. orduspor macina gelince bence birinci ligde samsunspor malesef siradan bir takim yani düsme ihtimali olabilecek bir takim görüntüsünde en azindan simdilik durum böyle. ordusporu yenmek zor sadece orduyu yenmek degil icerde veya disarda tüm maclar zorlu. bana sanki berabere kalacakmis gibi geliyor ama insallah yener diyorum cok zor mac.
Birde benim temennim samsunspor taraftarlarinin artik bir cati altinda toplanmasi
herkese sevgiler samsunsporumza ordu karsisinda basarilar.
serkanın 90 dakika bile olsa sahada koşmasa bile ceza sahasında bulacağı 2 pozisyondan en az bir tanesi gol olur o sahadayken zaten rakip takım onu tutarken aradan başka futbolcular rahat sıyrılır rakip takımın defans adamları serkanın yüzünden defansı boşaltıp hucuma çıkamaz serkanın kalitesi zaten bu liginde üstünde

FaT1h

yaw serkanın ölüsü bile yeter oynuyor olması karşı takıma bi korku veiriyo zaten

FaT1h

''Elimizden gelenin en iyisini..''

Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

''Elimizden gelenin en iyisini..''

Mor-beyazlı takımın teknik direktörlüğüne getirilmesinin ardından ilk antrenmanına çıkan Yücel İldiz, futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Futbolculara bir konuşma yapan Yücel İldiz, daha sonra takımı üçe ayırarak taktik antrenmanlarına ağırlık verdi. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Yücel İldiz, bu hafta deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçının zorlu geçeceğini düşündüğünü belirtti.

Samsunspor'un ligde başarısız bir grafik çizer gibi görünmesine rağmen Manisaspor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirten İldiz, "Göreve gelir gelmez Orduspor'un maç kasetlerini izledim. Takımdaki bazı futbolcuları tanıyorum ve klaslarını biliyorum. Nasıl bir takım aldığımı farkındayım. Samsunspor'u sıralamadaki yerine bakarak değerlendirmemek lazım. Manisaspor karşısında iyi bir futbol ortaya koydular. Zorlu bir maç olacak. Dolayısıyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Camianın beklentisini bildiğini ve bu hassasiyetle çalışacaklarını belirten İldiz, geçen sezon Samsunspor'u çalıştırdığını da hatırlatarak, maçın centilmenlik içerisinde geçmesi dileğinde bulundu.

celebi

yücel ildiz bence ordu da eskiden göstemiş olduğu başarıyı göstermeyecek

FaT1h

adam bizden cekiniyo sanki manisa karşısındaki oynaışımızı görmüş :D

Kais

Alıntı yapılan: FATIH - 09 October 2008, 09:57:15
adam bizden cekiniyo sanki manisa karşısındaki oynaışımızı görmüş :D

manısada ıyı oynadık degılmı ??

FaT1h

Alıntı yapılan: Kais - 09 October 2008, 10:33:19
manısada ıyı oynadık degılmı ??

evet dostum manisadan iyi oynadık adamlar pek pozisyonu yoktu hep biz girdik posizyonalra ama işte son vuruşlar kötü olunca malubiyet aldık bu macta kral oynarsa yenmemiz garanti

kumköylü ahmet

onemli olan galibiyet ama samsunsporda hedef yokki kjardesim adami hasta ediyolar.neymis bu sene hedef orta siralarmis yakisiyomu samsunsporumuza hic

55.hakan

09 October 2008, 14:33:02 #85 Son düzenlenme: 09 October 2008, 15:00:25 berusa55
AlıntıElimde lider futbolcu yok
Genç oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, "Şunu net olarak söyleyebilirim ki, bizim oyun içerisinde liderlik görevini üstlenebilecek bir oyuncumuz yok" dedi.

ERCAN GİBİ OYUNCU BULMAK ZOR
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Genç oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını belirten Gümüşdağ, "Şunu net olarak söyleyebilirim ki, bizim oyun içerisinde liderlik görevini üstlenebilecek bir oyuncumuz yok. Samsunspor'un eski kaptanı Ercan gibi bir lider oyuncu saha içerisinde olmalı. Şunu yap, adamı tut diyerek diğer arkadaşlarını yönlendiren bir futbolcu bulmak zor. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırak için çabalayacağız" diye konuştu.

kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=17753

serkan aykut gibi bir oyuncu varken nasıl böle bişe der anlamıyorum serkan aykut da bu özellik mi yok..sahada forvet olmaktan başka nasıl top dağıtalacağını bilen yaşadıklarından ders çıkarmış tecrübeli bir futbolcu,hoca serkan ı nası görmezden gelir anlaşılan o ki onu gözden çıkarmış,yazık biz burda boşuna serkan diye çırpınıyoruz

kumköylü ahmet

maço

arkadaslar serkan top oynadıgı zaman defans acısından aksıyoruz kımı cıkaracaksın.

bı turgut var yerıne koyabılecegımız ama sag kanatta turgutta kotu top oynamıyor ayrıca genclerımıze nasıl sans tanıyacagız sunu herkes bılsın kı serkan 60 tan sonra oyuna gırebılecek adamdır artık.

20 yasında degıl.burhanın yerıne oynayamaz kafaya cıkamaz baskı kuramaz koskoca 90 dakıkada ıkı hareket ıkı pas vermesını acıkcası ben bekleyemem o sabrı gosteremem.

genclerımıze guvenmelıyız serkan gıbı bır adamın yedekte olması onların daha cok calısıp daha ıyı oynamalarını sagıcaktır.

ama serkan aykutu 60 tan sonra herturlu ızlemek ısterım

King Of The North

Galibiyet bekliyoruz Samsunsporumuzundan,bu maçtan sonra seriye bağlamalıyız.

kuzey55

sırasıyla ordu,bolu,rize....3 maç 9 puan hedef şampiyonluk olur....