Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

dostluk olayı yok kardeşim zaten benim geçen sene samusn maçı varken sözde dotluk naraları ile rişze ye maça gidenleri en ağır şekilde eleştirenlerdenmim.. bizim dostumuz yok ama ordu taraftarı içöeisinde samimi iyi niyetli arkadaşlar olabilir bu da ordunun iyi olduğu dost olduğu anlamına gelmez

kuzey55

bunlar münferit olaylardır.mutlaka iyi niyetliler var gecen sene kocaeli maçında arkadaşlar vardı aramızda zaten.ama bize yapılan kalleşlikler orduda bütün tribünün yaptığıdır.

cembaba

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 09 October 2008, 17:12:53
dostluk olayı yok kardeşim zaten benim geçen sene samusn maçı varken sözde dotluk naraları ile rişze ye maça gidenleri en ağır şekilde eleştirenlerdenmim.. bizim dostumuz yok ama ordu taraftarı içöeisinde samimi iyi niyetli arkadaşlar olabilir bu da ordunun iyi olduğu dost olduğu anlamına gelmez

ordu nun ıyı oldugunu söylemedim zaten
Alıntıiçöeisinde samimi iyi niyetli arkadaşlar
dediğin gibi zaten böyle durum.. iyi niyetli insanlar var yani bu anlamda söylemiştim.. orda kar topu, taş, küfür yiyenlerden biri de benim yani bende unutmuş değilim ;)

Alemci İsmail

09 October 2008, 17:50:43 #108 Son düzenlenme: 09 October 2008, 17:53:00 berusa55
Orduyu yenmemiz lazım

esedullah

bu maçı alcağımıza inanıyorum hemde rahat

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 October 2008, 14:33:02
kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=17753

serkan aykut gibi bir oyuncu varken nasıl böle bişe der anlamıyorum serkan aykut da bu özellik mi yok..sahada forvet olmaktan başka nasıl top dağıtalacağını bilen yaşadıklarından ders çıkarmış tecrübeli bir futbolcu,hoca serkan ı nası görmezden gelir anlaşılan o ki onu gözden çıkarmış,yazık biz burda boşuna serkan diye çırpınıyoruz

Duyduğumuza göre, Hayrettin Gümüşdağ, Serkan Aykut'a takmış vaziyette. Bahanesi de idmanlarda yeterince çalışmaması imiş. Serkan bu sezon hemen hemen her idmana çıktı. Tutup da 18-19 yaşındaki çocuklar kadar koşacak, her hareketi yapacak değil elbette. Yaşı 33 olmuş üst düzey bir futbolcu. Hayrettin Gümüşdağ'ın öğretmen tavırlarını çekecek durumda değil, çünkü onun geçtiği yolları ezbere biliyor Serkan. Takımda lider yok demek, ben körüm demekten başka birşey değil!!

Maalesef bu restleşme ya Serkan'ın ya Samsunspor'un ya da Hayrettin'in başını yakacak. Umarım ki, 3. sü olsun ama arada Samsunspor'un da gideceği aşikar...

Maça gelince, kazanacağımızı düşünüyorum.

Ayrıca Yücel İldiz'in bizdeki deplasman karnesi berbattı. Geçen sezon ilk kırılma anında satıp gitti kendisine her türlü desteği veren yönetimi. Zaten Samsunspor gömleği de ona hayli bol gelmişti.

berusa55

10 October 2008, 00:10:52 #111 Son düzenlenme: 10 October 2008, 00:27:51 berusa55
Kazanır mıyız diye sorarsanız; evet kazanırız diyebileceğim bir maç. Bunu şuna dayanarak söylüyorum:

Evimizde oynadığımız dört maç olan Erciyes, Giresun, Antalya ve Güngören maçlarında, Giresun maçındaki o kaza hariç (bu maçta kimse ne olduğunu anlamadı) iyi top oynadık. Özellikle Antalya ve Güngören maçlarında ben dahil tribündeki herkes takımın oyunundan, mücadele gücünden memnun kaldı. Aynı tempoyu ve mücadeleyi Orduspor maçında da sergilersek takımın zorlanmadan kazanacağın düşünüyorum. Kazanmamız lazım da. En azından içerdeki maçları ileri ki haftalarda korkulu rüya görmek istemiyorsak almalıyız; çünkü bu takım, deplasmanda maç kazanacak özgüvene ve tecrübeye henüz sahip değil.... 

Kadir ÇELEBİ

10 October 2008, 00:24:00 #112 Son düzenlenme: 10 October 2008, 00:29:52 SamsunSpor_34
Geride Kalan 6 haftada içerde oynadığımız maçlarımızı pazar gününe denk gelmesi saatinin aksam 8 gibi olması seryirci açısından olumsuz etki yaptığını düşünüyorum orduspor maçıysa cumartesi saat 17:00 de başlaması tribunde artı etki edecektir. Eskişehir maçından bu yana tribunleri buyuk oranda dolu göremedik malesef..
Kazanan taraf biz olmalıyız geçtiğimiz haftalara kırılma noktası olarak baktık fakat aslında bu hafta daha bir önem kazandı puan kaybı durumunda sıralamadaki yerimizden ziyade piskolojik olarak genç olan takımımız etkilenecektir

ali ihsan

HOnderYilmaz

Arkadaşlar çok zor maç olacak, Samsunspor eminimki mağlup olmayacktır ancak kazanmak için oynayacakları da kesin, sonucu merakla bekliyorum, Samsunspora bol şans...

maço

bence o kadar zor mac olacagını dusunmuyorum takımıma guvenıyorum. 3 puanla yollayın samsunsporumuzu boluya

**KaR6**

ben daha kafama yediğim taşları unutmadım.. delikanlı adam yapacagını da yuz yuze yapar, staddan cıkıp dısardan taş atan adama adam demem ben..

Maça gelince, öyle yada böyle kazanmamız gereken bi maç, kazanırsak bolu da iyi kalabalık yaparız, o maçı da alma ihtimalimiz yukselir.. bekleyip göreceğiz..

Tufan

okul başladı gene gurbetteyiz samsunsporumuz kazancaktır .

mehmet yılmaz

76/77 Samsunspor Orduspor 2-0
Orduspor Samsunspor 2-0
78/79 Samsunspor Orduspor 3-1
Orduspor Samsunspor 1-0
81/82 Samsunspor Orduspor 3-0 (2.Lig)
Orduspor Samsunspor 0-0 ( 2.Lig)
85/86 Samsunspor Orduspor 0-1
Orduspor Samsunspor 1-2
90/91 Samsunspor Orduspor 3-1 (2.Lig)
Orduspor Samsunspor 0-1 ( 2.Lig)
92/93 Samsunspor Orduspor 2-1 (2.Lig)
Orduspor Samsunspor 2-2 ( 2.Lig)
06/07 Samsunspor Orduspor 2-0 (Lig A)
Orduspor Samsunspor 2-1 ( Lig A)
07/08 Samsunspor  Orduspor 7-5 ( 1. Lig )
Orduspor Samsunspor 1-1 ( 1. Lig )

Oynadığımız maç 16
Galibiyetimiz 9
Beraberlik 3
Mağlubiyet 4
Attığımız gol 29
Yediğimiz gol 18

Samsun'da 7 G 1 M; attığımız 22 yediğimiz 9
Ordu'da 2 G 3 M 3 B; attığımız 7 yediğimiz 9...

Tarihi üstünlüğümüzü devam ettirmek temennisiyle...

Cadde55

Bu üstünlüğümüzü sahada da gösteririz inşallah,