Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Alıntı yapılan: kaan - 30 September 2008, 14:38:11
Adnanı tanımıyorum etmiyorum kardeş zaten yazdığım yazılardan samsunsporlu futbolcu adnandan bahsettim niye okumuyorsunuzki:s

yazılarını okudum ama artık o SAMSUNSPOR lu degil yada hic SAMSUNSPOR lu olmamıs aklının hep bi ucunda trabzon varmıs...
sahsi fikrim geri de kesinlikle gelmesin...

songül yaprak

01 October 2008, 17:31:43 #361 Son düzenlenme: 02 October 2008, 00:28:18 berusa55
İyi bayramlar millet....

ugur1655

slm sıteye yenı uye oldum herkesın ramazan bayramı mubarek olsun ınsALLAH bu sene superlıgdeyıs tahmınım 2-1 alıcas macı gollerr burhan coskun ve turguttan

nomak55

adnan konusu nerden çıktı arkadaşlar bilmiyorum ama bu konuyu fazla uzatıpta yöneticilerin kulağına kaçırmamak lazım bizim huyumuzdur bizden gidenleri tekrar geri alrız bu arada aramıza yeni katılan ugur ve songul renktaşlarımızıa hoşgeldiniz diyorum ve bayrmaınızı kutluyorum

Kadir ÇELEBİ

03 October 2008, 17:00:09 #364 Son düzenlenme: 03 October 2008, 17:01:44 berusa55
Alıntı
Samsunspor, bugün tahkime başvuracak

Samsunspor Kulübü, eski yönetici Hüseyin Başgöl ile eski futbolcu Celil Sağıroğlu arasındaki alacak-verecek meselesi nedeniyle gündeme gelen 1 milyon 250 bin YTL´lik temliği kaldırtmak için bugün tahkim kuruluna başvuracak. Samsunspor, eski yönetici Hüseyin Başgöl´ün eski futbolcu Celil Sağıroğlu´ndan olan 1 milyon 250 bin YTL´lik alacağı için Türkiye Futbol Federasyonu´na koydurttuğu temliği kaldırtmak için çalışmalara başladı. Eski yönetici Başgöl tarafından konulan temliği kaldırtmak için harekete geçen kulüp yönetiminin, bugün tahkime gideceği öğrenildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=17599

konu daha önce farklı bir şekilde değerlendirilip başlığı kilitlenmişti.. takibi ve fikir alış verişi açısından buradan devam edelim..
İnşallah yönetimin bu girişimi samsunsporumuz adına hayırlı bir şekilde sonuçlanır yoksa bu mevla bizim için şu aşamada çok yüksek...

Sadece Samsunspor

arkadaşlar bu konular kolay işler şuanki başkanın halledemeyeği iş sayısı çok az anlayan anladı, bu başkan yapar

Kadir ÇELEBİ

KanalS şuan hüseyin başgöl söz konusu olan 1.250 ytl lik alacak hakkında açıklama yapıyor takip etmek isteyenler edebilirler..

hala kızı

Samsun dışında yaşayanlar size bir şey sormak istiyorum
Bulunduğunuz ilde Samsun'a dair birşeyler gördüğünüz de bir heyecan,bir tebessüm oluşuyor mu sizlerde de?
Bu gün yolda gördüğüm 34 SAM 55 plakası beni ne kadar sevindirdi anlatamam.O aracı daha sonra çalıştığım iş yerinin otoparkında gördüm daha da sevindim!
bulmalıydım o aracın kime ait olduğunu buldum da...
Bir şirket aracıymış ve şirketin sahibi Alaçamlı fanatik bir Samsunsporlu'ymuş ne kadar hoşuma gitti anlatamam. :D

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: hala kızı - 06 October 2008, 22:16:00
Samsun dışında yaşayanlar size bir şey sormak istiyorum
Bulunduğunuz ilde Samsun'a dair birşeyler gördüğünüz de bir heyecan,bir tebessüm oluşuyor mu sizlerde de?
Bu gün yolda gördüğüm 34 SAM 55 plakası beni ne kadar sevindirdi anlatamam.O aracı daha sonra çalıştığım iş yerinin otoparkında gördüm daha da sevindim!
bulmalıydım o aracın kime ait olduğunu buldum da...
Bir şirket aracıymış ve şirketin sahibi Alaçamlı fanatik bir Samsunsporlu'ymuş ne kadar hoşuma gitti anlatamam. :D

bende acayip heycanlanıyorum.benimde elazığda oturan g.antepte üniv.okuyan arkadaşlarım gelmişti bunlar cumalıkızığı merak etmişler oraya götürmüştüm arkadaşım dediki zeynep baksana samsunspor bayrağı halısı satıyorlar valla evde bayrakta samsunspor halısıda olmasına rağmen gidip almıştım yine çok hoşuma gitmişti 3 büyük takımın yanında samsunsporunda ürünlerini görmek beni çok mutlu etmişti

SamsunluReis

vay bee o duyguu çok güzel bi duyguu bende arabalarda samsunspor bayrağı gördüğüm zaman böle bi şaşkınlık olur 55 plakalıı gördüm zaman fln  :)

hala kızı

Yaa hele ki bir de adamın şivesinden çözüyorum Samsun'lu olduğunu.
Yaşlı bir amca iş kazası geçirmiş elinde kesi vardı konuşmasından çözmüştüm kesinlikle Samsun'ludur diye dur bi emin olayım diye kimliğini istedim doğum yeri Havza yazıyor.Dedim ki amca hangi takımlısın beşiktaş dedi
aa bak şimdi bu olmadı dedim.Sen nasıl Samsun'lusun >:(
amca güldü dedi ki samsunspor'uda dutuyom emme bu aralar durum,moralimizi bozdu epeyi dedi :Dneyse sohbet böyle ilerledi falan derken amcaya baya ilgi alaka gösterdim bir de 10 günlük istirahat raporu düzenleyince bizim amca akşam gelmiş burda bi hanım gız vardı demiş samsun'lu bunu ona iletin demiş...
kırmızı beyaz bir çerçeve . :D :D
ayy yaa Kurban olurum ben toprağıma

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 06 October 2008, 21:39:14
(yeri değil belki ama programa bağlanan ankaradan bir annemizin sözlerini aktarmak istiyorum

'' 55 plakalı bir araç gördüm ogun samsunspor berabere kalmıştı aracın arkasından bağırdım bugun samsunspor berabere kaldı.. samsundakilere selam söyle..'')

''Oğlum öğretmen samsuna geldiğimde beni maça götürecek.''

Annemizin duygularını aktarışı o kadar samimi ve içten geldiki duygulandım paylaşmak istedim.. aklıma şirin ana geldi tekrar allahtan rahmet diliyorum..

SAMSUNSPOR'U YOK EDEMEDİNİZ EDEMEYECEKSİNİZ..!

Farklı bir başlıktada yazdım bunu Kanal55 spor programına bağlanan bir annenin sözleri...

hala kızı

06 October 2008, 23:04:16 #372 Son düzenlenme: 06 October 2008, 23:08:37 berusa55
Anlayana çok duygu yüklü bir paylaşım...

55cem55

ben de geçen hafta bakırköy taraflarında kaza yaptım önümdeki ticari taksiye çarptım tabi hemen kaza raporlarını felan çıkardık sonra bi baktık 2 mizde samsunluyuz olay değişti tabi daha bi samimiyet farklı muamele ilginçti:)

maviay55

abi bizde samet topuz isimli oyuncu war mı yaw kadromuzda?