Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 22 September 2008, 01:33:57
iak krdşm saolasın ii yazmışsınn..

teşekkürler kardeşim her şey daha güzel olacak inşallah bu kadro oturusa zaten bi 2-3 sene banko değişmeden oynar

J0sH1912

Öncelikle Tribündede , sahadada dostluk kazandı.dürüst olmak gerekirse 2 takımda taraftalarına yakışan futbol oynamıyor.bundan sonraki maçlarında samsunspora başarılar dilerim.maçı 4 bin biletli 2 bin kombineli yaklaşık 6 bin karşıyaka taraftarı izledi.deplasman tribünde ise 75 80 kişilik samsunspor taraftarı vardı.izmire armasının peşinden gelenlere selam olsun , kazasız belasız varmışlardır inşallah.

celebi

öncelikle maçta bulunan biri olrak şunu belirtmeliyim ki hem karşıyaka hem biz gerçekten çok kötüydük. orta saha mücadelesi şeklinde geçti bizim bir kaç pozissyonumuz var karşıyakanın ise doldur boşaltları mevcuttu.her iki takım taraftarlarına yakışır bir görüntü çizemedi.

bunun yanında maçtan önce yaklaşık olarak 3-4 saat gibi ksk çarşı derneğinde oturup sağolsun hem taner beyler hem okan beyler ve barbaros beyler gerçekten bizim yıllardır yaptığımız deplasmanlardan farklı olarak oldukça misafirperverlerdi. onlara buradan tek tek teşekkürlerimi iletiyorum.karşıyaka güzel bir yer bunuda belirtmek isterim.

tekrardan tüm ksk li tener beyeye okan beye ve barbaros beye sonsuz teşekkürşler. ve şunu da unutmasınlar kesinlikle bizler bu dostluğun karşılığını vereceğiz.

Baskent_Samsunspor

bir an yorumları okuyunca başka maçmı izledim diyorum.

valla ben samsunun mücadelesini çok beğendim tamam bi taktik bi düzen yok ama karşısındaki takım rahat oynayamıyor..

ikinci bi konuda arkadaşlar bu takım bankasyanın engenç takımlarından birisi sabır lazım biraz

eğerki sağlam 3 transfer yapılırsa ilkyarı sonunda çok rahat playofflara bile kalır bu takım güzel günler yakın

güngören maçında işallah maraton 93 no da maçı izleyecem bi de şu takımı canlı canlı görelim bayram için geldiğimiz samsunda bayram hediyemiz tatlı olsun samsunum
her zaman samsunspor

Baskent_Samsunspor

bu arada karşıyaka taraftarını sonsuz teşekkürler yaptığınız centilmenlikler ömür boyu unutulmaz..kafkafa bundan sonraki maçlarda başarılar

celebi

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 22 September 2008, 08:53:52
bir an yorumları okuyunca başka maçmı izledim diyorum.

valla ben samsunun mücadelesini çok beğendim tamam bi taktik bi düzen yok ama karşısındaki takım rahat oynayamıyor..

ikinci bi konuda arkadaşlar bu takım bankasyanın engenç takımlarından birisi sabır lazım biraz

eğerki sağlam 3 transfer yapılırsa ilkyarı sonunda çok rahat playofflara bile kalır bu takım güzel günler yakın

güngören maçında işallah maraton 93 no da maçı izleyecem bi de şu takımı canlı canlı görelim bayram için geldiğimiz samsunda bayram hediyemiz tatlı olsun samsunum
her zaman samsunspor

abi güngören maçında buluşalım. ;)

evet bu takım zate elimizde tutabilirsek seneye daha da gümbür gümbür olur

selahattin55

22 September 2008, 09:14:08 #426 Son düzenlenme: 22 September 2008, 09:15:54 selahattin55
biz ist grup olarak yeneriz veya puan alacağımızı tahmin etmiyorduk açıkcası.ama ksk kötüydü dün ksk değilde rakip bir manisa olsaydı en az 5 yerdik.bizim hocanın bu işi bilmediği açıkca ortada adam bir puana cocuklar gibi seviniyor.futbolcuları anlından öpüyor.kimden aldın bu bir puanı sanki seviniyorsun.giresun ve ksk karşısındaki futbolla düşmessek bu ligden bu korkak hocayla bu bile başarı.adam dün akşam izmir fatihi gibi destan yazmış gibi haraketler çok yazık bu adam bizi taşıyamaz.elinden gelse kaleye 2 kaleci koyacak.
AYRICA maçtan ziyade şu ana kadar hiç bir deplasmanda gösterilmeyen ve gösterilemeyecek olan ilgi alaka ve hörmeti dün karşıyaka taraftarlar derneğindeki arkadaşlarımız TANER BARBAROS VE OKAN arkadaşlarımıza buradan kendilerine teşekkür ediyorum.ve karşşıyakalı taraftarlarada teşekkür edrim bizi gören sokaklarda hepside hoş geldiniz dediler ve muabbet ettiler.harbiden karşıyakanın taraftarı mert ve delikanlı insanlarmış.biz samsunspor formasıyla bu gün trabzonda giysek gezmeye kalksak  olacakları siz tahmin edin.karşıyakalı taraftarları inşiallah aynı şekilde inşallah samsunda ağırlarız.

ahmet55

Herşey için
T E Ş E K K Ü R L E R
       K S K

Kais

1-Hasan sonmez ---  Belkı kalesıne cok buyuk tehlıkeler gelmedı ama yınede eraydan daha guven verıcı
2-Can Ulun --- Anlamadım yenı Mesut canı nasıl kesmıs ama su andan ıtıbaren onu kesecek bır oyuncumuz yok dunkı macdada ıyıydı
3-Hakan Kocarslan --- On lıbero adamı olmadıgını bır kez daha gorduk ama elınden gelenı yapmaya calısdı en azından bafra macında da on lıberoydu ve o macdakı kadar rezıl oynamadı
4-Gokhan kolomac ve 5-Kenan yelek --- Ikısı cok ıyı anlastılar gercekden savunma guven verdı dun gece fazla cıddı pozısyon da gelmedı kalemıze
6-Burhan Coskun --- Tek basına bır seyler yapmaya calısdı ama onunda elınden gelen bu kadar yıne de ıyıydı dıyeblırız
7-Sercan --- Cıkana kadar adını bır kac kez duydum dogrusu ılk kez bu macda bıldıgım kadarıyla vasatı asamadı dıyeblırım
8-Turgut --- Bazı arkadaslar begenmıyor ama bence ıyı bır futbolcu dunde ıyıydı bana gore bıraz daha kendını gelıstırmesı lazım gelecegı parlak gıbı
9-Veysel aksu --- Keske sakatlanıp cıkmasaydı belkı her sey daha guzel olablırdı hem dunkı mac hemde gelecek haftalar ıcın ıns cıddı bı sorunu yokdur
10-Volkan --- ne soyleyebılırımkı cok calıstı hakkını vermek lazım ıyıydı
11-Murat YILDIRIM --- benım adamım bu cocuk yaa ufak tefek olmasına ragmen cok mucadelecı oynadı ılk 15 dakıkada da takımın en ıyısıydı mac boyuncada rakıbın onemlı anlarda kesdı ataklarını bravo.
12-Turgay --- veyselın yerıne gırdı ama onun kadarda olmasa ıdare ettı dıyeblırız

Yorumlarınızı beklıyorum  :P

selahattin55

22 September 2008, 12:19:30 #429 Son düzenlenme: 22 September 2008, 14:39:39 berusa55
turgay çağatay ve haytettin gümüşdağ bu takım için en gereksiz adamlar.gitseler iyi olur bence.

cem 55

bu turgutun mu gelecegi parlak bu adamın her tarafı topçu olsa ne olur anca 3 adamın arasına dalıp top kaybediyo ben kadıköysporda bile oynatmak bu turgutu bence gençlerimiz arasında en kötüsü

cem 55

kossa pres yapsa ne olur arkadasım kosacaksa atletizme gitseydi bal yapmayan arı gibi forvet oynadıgı zamanları da gördük geçen sene 2.yarı  hep forvet oynadı kaç gol atmıs düz bi oyuncu faydası yok dünde bence takımın sercanla birlikte en kötüsüydü.

cem 55

zaten caneri hiç söyleme gamsız ruhsuz oyuncu gitmesine en sevindigim oyuncu dogru paramız yok ama benim kızdıgım nokta bu genç oyuncuların kendilerini geliştirmek adına hiç bişey yapmamaları 2 maç iyi mi oynadılar hemen havalanıyolar daha yasınız kaç 20 çalısıp hergün futbolunuza bişeyler katsanıza ama yok yatmak en iyisi dün sercan igrenç oynadı aldıgı her topu ezdi dün mac sonu sanki şampiyon oldular nerdeyse havalara uçacak herkese öpücük göndermeler gülücükler artist artist resim çektirmeler elimizde adam gibi bi tane genç oyuncumuz vardı emre balak o da bizi satıp gitti bizdeki bütün gençleri toplasan 1 tane adam etmezler

CurvaSudSamsunspor

bizimkiler ara pasları yapsalardı 1-2 defa 4 de 1 felan yakalıyoduk ...

gozgoz yýlmaz

Ben takımı pek beğenmedim. 1 puan iyidir diye düşünmemek lazım, biz iyii bri takım olsak kötü oynayan karşıyak karşısında galip gelirdik. Pas oranımız çok düşük, Savunmacılarımız topu kesiyorlar ama hep dandun. Gümüşdağ'ın takitk hataları olduğunu, oyuncuları yanlış yerlerde kullandığını düşünüyorum. Kuülbemiz çok fakir..

Hasan sakın zayıflama, senin ebatların kaleyi otomatikmen küçültüyor zaten, çekilne şuta uçmana bile gerek yok, ya popona ya göbeğine çarpar. :)

Maçın en güzel tarafı gol yememekti bence. Ayrıca Serkansız zor gol atarız, bu biline.