Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

5 dakıkada olsa macı ızledım bumacı baska bır hoca olsa enaz  2-0 alırdık takım ıyı fakat taktık adına hayrettın hocadan hamle yok malesef

nomak55

bizim toppcuılar 3 gun kendilerine gelemezler ne kadar kostular yaw

Sadece Samsunspor

SerhaT55

nomak55

ıoffffffffff çıldıracam bi tane doru dürüst son pas atamadık dellendim..iyi pas atsa koyacaz golu yazık bu burhana adam her yere kosuyor ama pas atabilen yok acil serkan şart

MeL_55

mac bitti 0-0
helal olsun deplasmanda 1 puan iyi
evimizde güngöreni yeneriz allahin izniyle

SerhaT55

ali ihsan

Organize atak diye bir olay bizde yok.dan dun işte.

GurbetciFanatik

0 - 0  bitti
Futbol : cok kötü  ( korkak oyun kafan 1 Puan icin cikmaslar maca )
Mücadele : mükemmel aslanlar gibi savastilar kostular basmadik yer birakmadilar
1 Puan icin tebrikler  insallah haftaya aliriz 3 puani

nomak55

iğrenç bi maç boyle karaktersiz futbol olmaz bence iki pas yapıpta savunmayı one çıkartamadık bir sefer..nasıl iş anlamıyorum adam resmen 1 puana yatmış boyle hocamı olur ya millet sovuyyor samsunspora bu kadar kapanırmı bi takım diye sanki bizanslılarla oynuyorduk utandım resmen

SerhaT55

harbisamsunsporlu5517

mac bıttı 4.haftada 4 puan allah sonumuzu hayır etsın gungorenle zorlu bır mac bızlerı beklıyor umarım kazanırız ıyı geceler arkadaslar

Sadece Samsunspor

iyi mücadele ve deplasmanda 1 puan bence çok iyi serkan aykut bu maçta olsaydı burhan çok gol atardı

kalecimizi beğendim ayrıca en iyi transferimiz şuan itibariyle volkan çekiç'dir.

vlkn55

1 puan deplasmanda çok iyi. aslında 3 puan bile alabilirdik. ama futbolcularda bu hırs olduktan sonra o da olur.. önümüzdeki maçlara bakmak lazım.  ;)

55.hakan

neyseki bir dahaki hafta sefa dönüyor serkanda dönünce belki bişeler olur ama bir gerçek varki kalecemiz HASAN..............