Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Tek başına Burhanı ileride bırakıp,orta sahadan destek vermezsen tabi ki etkili olamazsın.

Tufan

60dan sonra futbol oynatmamaya çalıştık zevksiz bi maçtı deplasmanda 1 puan çok güzeldi. Güngören maçı serkan ve sefanın gelmesiyle kazanacağımıza inanıyorum. resim falan varmı hiç..

Clint_Eastwood

İyi mücadele ettik ama organize olamadık, lider oyuncu eksiliğini hissediyoruz... Kontra atağa çıkamıyoruz ki bu akşam çok şans doğdu aslında...

Gümüşdağ sadece 1 puanı düşündü... 2. yarı tamamen gömüldük ama az daha da kendi kalelerine atacaklardı...

Oyun kalitesi kötü olsa da 1 puan moralleri düzeltti... Şimdi sırada Kupa maçı var... Hadi hayırlısı...

muratask55

iyi beraberlik bence ama maçı izledim vasatı aşamadık korkak oynuyoruz ve şans bizimleydi son 15 dk defans yapan bi takım gol yemiyosa sevindirici  bence bu puanı kenan yeleğe borçluyuz ne hoca ne de başkası

HoliganSamSunLu

güzel bir sonuç maçı izleyemedim ama deplasmanda KSK karşısında gol yemeden bir puanla dönmek güzel

samsunmania

Maçtan şimdi geldim.
Karşılaşmayı 50-60 kadar taraftarımız seyreti. Tv den de seyreden arkadaşların yorumuna katılıyorum.İki takım da vasatı aşamdı.Ancak biz 2-3 kaleyi bulan şut attık. Onlarda bu bile yoktu.Ortasahamız olsaydı bugün güle oynaya yenerdik Ksk'yı.Kalecimiz ise kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çekti. İyi olacağını umuyorum.
Bu arada İst.Grubundan ve mekansızlarla arena gruplarından arkadaşlarla tanıştım.Çok mutlu oldum.Onlara da iyi yolculular diliyorum.
Sonuç olarak 1 puan 1 puandır. İleride iyi olur inşallah.

mehmet yılmaz

atakumlueray

takım çok iyi mücadele ediyor kabul ediyorum ama peki o zaman bu hoca takıma ne katıyor diye sormak lazım.orta sahada adam eksiltip skora etki etcek pasları atacak oyuncumuz olmayabilir ancak eğer bir takımın hiçbir oyuncusu topu indirip yanındaki arkadaşına pas atmayı düşünmüyorsa orda birşeyler eksik demektir.aldığımız bir puan karşıyakanın da çok kötü olması sayesindedir.orta sahası iyi olan giresun,manisa,rize gibi birçok takımdan bu zihniyetle fark yemeye hazır olalım..diğer anlamadığım nokta ise bank asya 1.lig...karşıyaka nın bu ligde 7 puanı var,kötü başlayan güngören karabük'ü yenip altayı elinden kaçırıyo,karabük de giresunu yenebiliyo.ve daha birçok örnek....nası bi lig çözemedim..

Cadde55

deplasmanda alınan bir puan iyi ama geçen hafta keşke kaybetmeseydik diyor insan...

samsunew

şimdi bu kaleci hasanın mandandadan farkı neydi görüntü olarak onu anlayamadım aynı kilo aynı boy aşağı yukarı allahtan adama aşırtma yada doğrudan sert şut gelmedi allah muhafaza hepsi içerde olurdu herhalde bu adamları kim alıyor anlamıyorum ya böyle bir kaleci fiziği olurmu kardeşim 1,65 boy 90 kilo vücut valla kaleciyi görünce çok korktum şükürki rakip karşıyakaydı yani bizimle denk güçte bir takım inşallah antalyaspor bu hasana 6 tane sallamaz.

samsunew

ooooof allahım offffff erayla hasanla bu iş yürümez şu anda akın sinan dağdeleni o kadar çok arıyoruzki anlatamam bu adam nerde şimdi ya devre arası gelmezmi geri acaba 8 tane transfer yapacağımıza 5 tane adam alsaydık ama keşke 1 tane adam gibi bir kaleci alsaydık.

kuzey55

akın orduspor da...ayrıca ben hasanın çok kötü olduguna inanmıyorum 3 kilo vermiş yine verecektir bana güven verdi neden bilmiyorum ama...

Kaya

En önemlisi karşıyaka ya teşekkür etmek lazım tarihin en kötü samsunspor una kaptırdıkları puan için inanın böyle bir takım yok böyle bir puan da yok hoca da yok maçı seyretmek gerçekten bana inanılmaz acı verdi

Maçta ne yaptığını bilmeyen futbolcu sayımız çok olduğundan 5 pas üstsüte yapamadan puan alarak dönüyoruz mucizemidir nedir bilmiyorum ama bizim adımıza düşündürücü,maçtan önce bende 5 li orta saha ile çıkmalıyz diye söylemiştim ama bakıyorum ki o 5 li orta saha olmuş stoper ve inanılmaz pas hataları hiç yakışmadı,ben bi ara düşündüm acaba karşıayaklı oyuncular tac atışıkullanmaktan bıkmadılar mı diye en müsaid pozisyonda bile topu tac a göndermek ya da pas atim derken oyunda tutamamk elbette olur ama bunun sayısı 5-6 yı geçerse büyük sorunlar var demek

Tek tek değerlendirmeye kalksak acaba hangi futbolcumuz öne çıkar diye düşünüyorum her hafta kenan çıkıyor tesadüfmü tabi ki değil çok sorunumuz var çok başta defans ta allah yardımcımız olsun da yarıya kadar sakatlık olmasa yoksa stoper mevikimz evlere şenlik ,hoca bugün giresun maçında yaptığı hatadan döndü (tribünden bağırmalrımız işe yaradı heralde )  ve erciyes maçındaki beklerle başladı doğru karardı. Elinde olmayan sebeplerden! orta alanda futbolcu eksiğimiz hakan ın ön libero oynamasına neden oldu inşallah hakan ı bu mevkide bir daha asla izlemeyiz,gökhan çok ağır ve her vurduğu toptan sonra yerde hala mı hazır değil?murat orta alanda istekli fakat yanında onu tamamlayacak oyuncu yok ,sercan orta saha nın ortsında oynayacak bir futbolcu olmadığını gösterdi bir de şu kendi ekseni etrafında 360 derece dönmekten vazgeçip zamanında topu kullansa gol bile attırabilirdi bir kaç pozisyonda,turgut bildiğimiz turgut bende zamanında onun orada oynayabileceğini söylemiştim hala oynayabileceğini düşünüyorum teknik ve hız bakımından ama tabi ki oyuncu oynadığpı yeri öyadırgamamalı ve istemeli büyük bir ihtimalle turgut o bölgede mutlu değil bu yüzden zaten her ceza sahasına girdiğinde kaleye şut çekip kendini kanıtlama yoluna gidiyor,volkan çekiç bir arakdaş ta söylemiş gerçekten özellikleri olan bir futbolcu bugün kenan dan sonra sahanın en iyisiydi bana göre ilk onbirini değişmezi olmalı özellikle deplasman maçlarında,burhan a da teşekkür etmek lazım gerçekten kendinden bir şey ler katarak oynuyor inanılmaz mücadele ediyor ama bence onunda top kontrolü ve şut bakımından çalışması lazım (ey gidi cenk nuri asan tesislerindeki numaralrın dili olsa da konuşsa saatlerce çalışırdı )
Son olarak kalecimiz kendine güvenen tecrübeli bir kaleci ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır ve kale sorunumuzu çözer,bir ara televizyonda bir sorun vardır heralde dedim ama hayatımjda gördüğüm en kilolu futbolcuydu bir de topa vuruken dil çıkarması gerçekten çok ilginç :):):)
İyisi ile kötüs ile bir hafta daha geride kaldı antalya maçı ve ardından güngören maçı için takım inşallah çok iyi hazırlanır ve iyi sonuçlar alırız

oguz_5528

iak krdşm saolasın ii yazmışsınn..inş daha iyii olcakk 1 puan ii hadi 4 yaptık puannıı:) ..bu snee acayip karışcak ortalık abii yaa...skorlar fln şaşırtıcıı:?inş sonumuz ii olurr.

atakumlueray

hoca maçtan sonraki röportajında tempolu bir maç oldu demiş...