Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

celebi

18 September 2008, 15:56:54 #120 Son düzenlenme: 18 September 2008, 16:05:07 berusa55
Fiyat gerçekten cazip

furkan88

1- hasan
2- veysel
3- kenan
4- gökhan
5- can
6- murat
7- zafer
8- sercan
9- volkan
10- serkan
11- burhan bekliyorum.hoca kazanmak istiyosa bu 11 le çıkacak başka şansı yok.olması gereken 11 bu.hocanın oynattığı takımın kadrosuna göre taktik ayarlaması lazım.bu takım atak oynar defans yapamaz.o zaman hoca atak,hücumu düşünen bi 11 oluşturcak.muratı önliberoda hücüma dönük oynatmalı.takımın kilidi burası.(sefanın yokluğunu nasıl hissettik) hızlı,iyi pas yapıyo,pres yapıyo ve birebirde etkili.bu bölgede pas hatası yapmadan takımı ileri taşırsak bu kadro 3 puanı alır gelir.tabi stoperlerimiz topu rakibin önüne bırakmazsa.

serkancengiz

00:20 Atlético Mineiro - Náutico / Spormax
00:20 Vélez Sarsfield - Rosario Central / Ntv
14:00 West Bromwich Albion - Aston Villa / Spormax
16:00 Chelsea - Manchester United / Spormax
16:00 Torino - Inter / Ntv Spor
18:00 Valencia - Osasuna / Ntv Spor
19:00 Kocaelispor - Galatasaray / Lig Tv
20:00 Racing Santander - Real Madrid / Ntv Spor
20:00 Leixôes - Sporting Braga / Spormax
20:00 Karşıyaka - Samsunspor / D Spor
21:30 Milan - Lazio / Ntv
21:45 Beşiktaş - Gaziantepspor / Lig Tv
22:00 Sporting Gijon - Barcelona / Ntv Spor
22:00 Marseille - Monaco / Kanal A
22:15 Rio Ave - Porto / Spormax

Pazar maçları Dspor veriyor

King Of The North

Kais

Atakumlu

Kais

18 September 2008, 17:43:57 #126 Son düzenlenme: 18 September 2008, 17:45:03 berusa55
samsundan da gıtmeyı dusunuoruz da gıden varmı dostum

samsunmania

İzmir'deki arkadaşları da mutlaka maça bekliyoruz. Bilet fiyatları da geçen senenin yarısı kadar. Alsancak stadında olması hem ulaşım hem de seyir açısından iyi. Karşıyakalı arkadaşlara da tşkler. İnşallah güzel ve Samsunspor galibiyetli bir gece olur.

seckin55

maça gidemiyecek arkadaslar samsunda maçı nerde ızlıceksınız.forum olarak  biryerde hepberaber izliyelim..uyar dıyen arkadaslar varmı..

samsunmania

Geçen seneki Altay maçında tribünde 20 kişi görünce kahrolmuştum. Geleck arkadaşlarımın olduğunu duyunca çok sevindim. Ben de en az 5 kişi getireceğim. İst grubu ve diğer arkadaşlarla da tanışmak dileğiyle kardeşlerşime hayırlı yolculuklar dilerim.

jean

maci d sporun vermesi iyi oldu iki yildir her baktigim maci kaybediyoruz bu sefer aliriz inslalah

ferahkorkut

Alıntı yapılan: fuko - 18 September 2008, 16:25:12
1- hasan
2- veysel
3- kenan
4- gökhan
5- can
6- murat
7- zafer
8- sercan
9- volkan
10- serkan
11- burhan bekliyorum.hoca kazanmak istiyosa bu 11 le çıkacak başka şansı yok.olması gereken 11 bu.hocanın oynattığı takımın kadrosuna göre taktik ayarlaması lazım.bu takım atak oynar defans yapamaz.o zaman hoca atak,hücumu düşünen bi 11 oluşturcak.muratı önliberoda hücüma dönük oynatmalı.takımın kilidi burası.(sefanın yokluğunu nasıl hissettik) hızlı,iyi pas yapıyo,pres yapıyo ve birebirde etkili.bu bölgede pas hatası yapmadan takımı ileri taşırsak bu kadro 3 puanı alır gelir.tabi stoperlerimiz topu rakibin önüne bırakmazsa.

Murat ön liberoda hücüma dönük oynatılmalı demişşsin.'Ön libero', günümüz futbolunda defans ağırlıklı oynayan orta saha oyuncuları için kullanılan terimdir.Yani bu durumda bir ön libero eğer hücüma dönük oynarsa,o önlibero olmaz ki.. ;)

mehmet yılmaz

Murat aslında ilk on bir oynamayı fazlasıyla hak etti ancak hocanın sisteminde ortanın ortasında iki oyuncu oluyor ve bunlardan birisi de çapa tabir edilen ön libero... Diğeri ise oyun kurucu. Bu yüzden Murat aslında Zafer'in alternatifi. Bu nedenle hocanın herşeye rağmen Zafer'i kesmeyeceğini var sayarsak belki Kartal maçındaki gibi Hakan'ı ön libero oynatabilir. Bu daha kuvvetli bir ihtimal olarak görünüyor.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: seckin55 - 18 September 2008, 17:57:51
maça gidemiyecek arkadaslar samsunda maçı nerde ızlıceksınız.forum olarak  biryerde hepberaber izliyelim..uyar dıyen arkadaslar varmı..

beraber izleyebiliriz aslında olabilir abicim ben varım

oguz_5528

murat bana yıldız olacak gibi gelior,şans verilmesini çk istiyorum..(sercan da kendini toparlasınn!!!)