Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

esedullah

canlar
ümitsizliğe kapılmayalım her maçın kendi için değerlendirmek gerekir evet giresun karşısında çok kötü oynadık ama bu demek değildir ki her maç kötü oynayacağız güzel bir kadromuz var güzel bir yönetim teknik ekibimiz var.Ayrıca giresun maçında futbolcularımız yuhalayanlar kınıyorum hani yensekte yenilsekte seviyoduk bu takımı
TEK SEVDA SAMSUNSPOR

alperen_55

Alıntı yapılan: esedullah - 18 September 2008, 21:08:32
canlar
ümitsizliğe kapılmayalım her maçın kendi için değerlendirmek gerekir evet giresun karşısında çok kötü oynadık ama bu demek değildir ki her maç kötü oynayacağız güzel bir kadromuz var güzel bir yönetim teknik ekibimiz var.Ayrıca giresun maçında futbolcularımız yuhalayanlar kınıyorum hani yensekte yenilsekte seviyoduk bu takımı
TEK SEVDA SAMSUNSPOR
yenilgiye bişey diyen yok zaten yenilebilirsin gayet normal ama hiç oynamadan bide içeride 4 tane yersen elbetteki yuhalanacak.

kuzey55

valla ben bu skorda taraftarın bu kadar sabırlı ve tepkisiz kalmasına bile şaşırdım.

enginsaat

Maçın İddaa oranları

ksk - 1,45
beraberlik - 3,60
samsun - 4,30

iddaa bizi favori gösteriyo ama altay maçındaki ruhsuz oyun tekrarlanırsa samsunda bizi dağıtır..

izmire gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız inş..

furkan88

ferahkorkut kardeşim bugün forvetten dönme pirlo,ayhan,yorke vs.bunlarda önlibero oynuyor.çif önlibero oynadımı birisi hucuma yardım eder oyunu kurar.(bu değişmeli ikiside olabilir.)ben muratı bu düşünceyle söyledim.(tabi çok kaliteli olup tek başına hem defansa hem hücuma gidenlerde var vieira,essien,pirlo gibi).yalnız önlibero defansın önünde çakılı kalacak diye bi şart yok.pirloyu essieni izlediysen beni anlamışşındır.konunun dışına çıktım.özür dilerim

kuzey55

düştüğümüz sene deplasmanda malatya maçımız vardı son 3 maçt sanırı malatya ilk 2 için oynuyodu malatyaya 1.10 bize 11.00 vermişti iddaa ama ordan beraberlikle ayrıldık.giresun maçının skoruna göre doğru bir oran ama biz ksk dan enaz bir puan alacağız...

celebi

valla iddia meselesine gelince bu işi iyibilen bir arkadaş neye güvenerek diyor bilemiyorum ama samsuns ksk karşısında yenilmez diyor

HaSaNCaN

Bende en az 1 puan alacağımıza inanıyorum. Baklavasına iddaasına bile girdim.

celebi

Alıntı yapılan: streeturk - 19 September 2008, 07:27:24
Bende en az 1 puan alacağımıza inanıyorum. Baklavasına iddaasına bile girdim.

o zaman şimdiden baklavayı ısmarlasan iyi olur  ;)

HaSaNCaN

veis

muhtemelen tek forvet ve turgut fantazisi olmadan bir takım çıkartacak hoca canda ilk 11 de ki yerini alıcak.kısacası defansif bir takım olacagız ama karşıyakadan puan almamız bana kalırsa çok zor bir ihtimal çünkü bize gol atan hatda 1-0 öne geçen her takım bizi yener çünkü biz top yapmayı beceremiyoruz onunda sebebi ortasaha yükünü kaldıracak oyuncularımız ve kanatlardan bindirme yapacak kanatlarımız yok.3-1 yenilecegiz.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 19 September 2008, 08:14:58
muhtemelen tek forvet ve turgut fantazisi olmadan bir takım çıkartacak hoca canda ilk 11 de ki yerini alıcak.kısacası defansif bir takım olacagız ama karşıyakadan puan almamız bana kalırsa çok zor bir ihtimal çünkü bize gol atan hatda 1-0 öne geçen her takım bizi yener çünkü biz top yapmayı beceremiyoruz onunda sebebi ortasaha yükünü kaldıracak oyuncularımız ve kanatlardan bindirme yapacak kanatlarımız yok.3-1 yenilecegiz.

bence yine sağ kanada koyacak bu turgutu hoca

ali ihsan

Sağda Turgut,solda sercan,ortada kral ve ileride burhanı kaldıracak lüksü ve gücü yok bu takımın.Orta sahayı daha dirençli hale getirmeden maç kazanmamız zor.Sefa nın yokluğunu bariz hissediyoruz .Ayrıca bu Çağatay nerelerde be,arazimi oldu.

veis

gelmeden önce çagtay için bas bas bagırdık adam müzmin sakar diye ama sagolsunlar aldılar işte.

ali ihsan

Sağlam adam alacak para bizde yok galiba  :) Gücümüz ancak sakatlaramı yetiyor ne .