Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: enginsaat - 18 September 2008, 09:16:46
alsancak stadının bakımı 20 eylülde bitecekmiş maç büyük ihtimalle alsancakta olcak ;)

şu an bakımdaysa 1 gün sonrasında hemen maç olursa tabii

enginsaat

Alıntı yapılan: celebi - 18 September 2008, 09:52:52
şu an bakımdaysa 1 gün sonrasında hemen maç olursa tabii

federasyonun sitesinde de alsancak yazıyor bugün kulüpten bir açıklama gelir bu konuyla ilgili

celebi

Alıntı yapılan: enginsaat - 18 September 2008, 10:49:51
federasyonun sitesinde de alsancak yazıyor bugün kulüpten bir açıklama gelir bu konuyla ilgili

alsancak olması bizim açımızdan da güzel olur

gozgoz yýlmaz

1- hasan
2- veysel
3- kenan
4- gökhan
5- can
6- murat
7- zafer
8- sercan
9- volkan
10- serkan
11- burhan bekliyorum.

kuzey55

bence son derece mantıklı ve ideal bir 11...bu kadroyla çıkarsak kaznamamk içten bile değil.ama hoca yine fantazi yapmaya kalkıp turgay ömür ve mesut a şans verirse mağlubiyet kaçınılmaz olur...

oguz_5528

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 18 September 2008, 12:48:39
1- hasan
2- veysel
3- kenan
4- gökhan
5- can
6- murat
7- zafer
8- sercan
9- volkan
10- serkan
11- burhan bekliyorum.

defansif orta saha hakan yine oynayacak ya da furkan volkan olmayabilir ..ama hoca 11'i değiştirecem dedi baqkalım açıkcası ümidim yok ...maçı tv verio mu bilgisi olan yazsın ltf.

kuzey55

AlıntıGümüşdağ sorunu açıkladı!
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, hafta sonu deplasmanda Karşıyaka ile oynayacakları maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, "En iyi sonucu alarak dönmek istiyoruz" dedi.. Gümüşdağ, gol pozisyonuna girip sonuçta etkili olamadıklarını da ifade etti!

Her iki takımın geçen hafta farklı mağlubiyet aldığını hatırlatan Gümüşdağ, karşılaşmanın bu yüzden iki takım içinde önemli olduğunu dile getirdi.

Her iki takımın da kazanmak için mücadele edeceğinin altını çizen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Biz gerekli hazırlıklara salı gününden itibaren başladık. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. En iyi sonucu alarak dönmek istiyoruz. Buna ihtiyacımız ve bu yönde çalışmalarımız var. Oyuncularımda çalışmalarını son derece dikkatli bir şekilde sürdürüyorlar. Maçın önemini biliyorlar" diye konuştu.

Takımda tek eksik oyuncunun kart cezalısı Sefa olduğunu söyleyen Gümüşdağ, Antalyaspor ile kupa maçında oynayacakları maçın ardından Sefa'nın cezasını sona ereceğini kaydetti. Karşıyaka maçında dirençli, mücadele eden, kazanma arzusu olan oyuncularını oynatmak istediğine dikkat çeken Teknik Direktör Gümüşdağ, şunları söyledi: "Kimi savaşmaya hazır görürsem onu oynatacağım. Özellikle takım son 3 haftada gerçekten çok gol yedi. Gol yememek için yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle bu takımın gol yememesine çalışmalıyız. Ayrıca müsabakalarda çok fazla gol pozisyonuna giriyoruz. Ancak sonuçta etkili olamıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Pozisyon bulmada sıkıntımız yok, ancak değerlendirememede bir sıkıntımız var. Birbirine benzeyen iki takımın mücadelesi olacak. Onlarda genç ve gol yedikten sonra çabuk demoralize olan bir takım."

Geçen hafta oynadıkları maçta tek göze hoş gelenin, futbolcularının 4-0 geriye düşmesine rağmen gol atmak için çaba büyük gayret sarfetmesi olduğunu ifade eden Gümüşdağ, Karşıyaka karşılaşmasında oyuncularının galibiyet için varını yoğunu ortaya koyacağına inandığını belirterek, "Her iki ekip için zor olacak bir maç. İyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080918/gumusdag_sorunu_acikladi.html

iyiki söyledin hoca bunu şimdi gördüysen helal sana.madem sorunu gördün ona göre önlem al.ben gelip oynatmayacam takımı müdahale edecek olan sensin.bunları göremiyosan zaten hiç durma orda...

celebi

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 18 September 2008, 13:10:47
defansif orta saha hakan yine oynayacak ya da furkan volkan olmayabilir ..ama hoca 11'i değiştirecem dedi baqkalım açıkcası ümidim yok ...maçı tv verio mu bilgisi olan yazsın ltf.

evet maçı tv veriyor

karşıyakalı_35,5

BEYLER İZMİRE DEPLASMAN YAPACAKLAR SABAH İZMİRDE OLSUN ÖLESE.GELİN KARŞIYAKA DA ÇARŞIMIZI GEZİN, MAÇA HEP BERABER GEÇERİZ.

KARŞIYAKA TARAFTARLAR DERNEGİNİN TEL:0232 364 1912
MAİL:dernek@ksktaraftar.org

ABİLERİMİZLE İRTİBATA GECERSİNİZ.GEREKLİ BİLGİYİ VERDİM.KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR..

celebi

18 September 2008, 14:27:09 #114 Son düzenlenme: 18 September 2008, 14:27:42 berusa55
sağolasın kardeş gelinirse değerlendirilir inşaallah.

oguz_5528

karşıyaka forumlarındada bizim için iyi yorumlar war
tşk düşünceniz için.

çarþamba55

Şu şikeci Kereme 5-6 tane salalyabilsek keşke. Malatyada takımı sattı, artist, hiç sevmiyrum o çocuğu.

kuzey55

kerem çok iyi bir kaleci değil bana göre en azından bizde iyi değildi.zaten mehmet de şamp liginde oynamıştı ama bize gelince kova oldu..sorun bizde sanırım.

enginsaat

21 Eylül 2008 Pazar günü saat 20:00'da İzmir Alsancak Stadyumu'nda oynanacak olan Karşıyaka - Samsunspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı...

Bilet fiyatları;
Kapalı : 15 ytl
Açık : 5 ytl
Bayan :1 ytl
Balkon : 5 ytl (misafir takım)

kuzey55

fiyatlar iyi,en azından eskişehirin kümes gibi stadına kartalın kırık dökük harabesine 15 ytl vermek zorunda değiliz.istanbl takımları ve bazı aç gözlü anadolu takımları potansiyeli ve taraftar olan takımları soymak daha cok para kazanmak için elinden geleni yapıyo.